Skip to content

Puk

Ik ben een voedster en ik ben 6 jaar jong een lekkere jonge senior dus, zo gedraag ik mij ook hoor ik ben een fitte dame en ik woon ook heel graag buiten zelfs met wind en regen kun je mij daar ook vinden.

Ik ben ook een lieve dame en ik hou van een aai maar zo als alle konijnen houdt ik niet van oppakken, ik ben ook lekker nieuwsgierig zoals dames meestal zijn.

Ik ben nu wel verdrietig hoor want mijn vriendinnetje is ziek en ze wordt ingeslapen en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en om mij niet alleen achter te laten sta ik nu op deze site.

Ze hebben mij dat ook al verteld zodat ik voorbereid ben op het afscheid nemen van mijn lieve vriendin, maar ook sta ik al vast op de uitkijk of er soms al een nieuw baasje met een lief gecastreerd vriendje aan komt om mij aan hem te koppelen.

Ik was happy hoor met mijn vriendin maar dat wil niet zeggen dat ik nu weer een meisje als maatje wil het risico is echt veel te groot dat we ruzie krijgen als we elkaar ontmoeten, dus vandaar dat ik uitkijk naar een vriendje.

Heb jij nou lekker veel ruimte en ook een eenzaam ventje die gerust jonger mag zijn hoor wat ik ben echt super fit en actief maar ouder kan zeker ook hoor, stuur dan een foto van jou casa naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon in Laren en mijn baasje wil mij ook best wegbrengen want ze wil heel graag zien waar ik kom te wonen en als dat binnen een uurtje is dat geen probleem.