Skip to content

Cleo

Ik ben een voedster van 8/9 jaar en nu is toch heel kort geleden mijn grote liefde Tommie overleden, hij was al 12 jaar en we waren al 8 jaar getrouwd dus je snapt dat ik super verdrietig ben. Omdat mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen sta ik op deze Tinder site.

Ik ben zeker geen oud sloom konijn nee hoor ik ben een vrolijk en actief meisje, ik ben zoals zo veel vrouwen super nieuwgierig en ik kom graag kijken bij alles wat je aan het doen bent.

Ik kom ook graag voor een aaitje en kriebeltje op mijn neus maar natuurlijk wel met beide pootjes want net als de meeste konijnen hou ik niet zo van oppakken kijk als het moet doe ik niet heel moeilijk hoor.

Ik moest gister naar de witjas en daar ben ik helemaal gezond verklaart en heb ik gelijk mijn prikjes gehad voor de 3 dodelijke konijnen ziektes, dus ik kan er weer een jaartje tegen.

Nu hoop ik zo dat ik niet lang alleen hoef te blijven en dat er snel een lief baasje met een eenzaam ventje en lekker veel ruimte mailt zodat we samen nog een paar mooie jaren gaan krijgen.

Ben jij nou op zoek naar een probleemloos en knap meisje voor jou lekker ruikende ventje stuur dan een foto van jou woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje. Mijn baasjes willen mij ook best weg brengen voor een gouden plekje en ik woon in Medemblik in Noord-Holland en ze willen max 1,5 rijden.

Ook zouden mijn baasjes het fijn vinden af en toe nog wat te horen over mijn nieuwe leven bij jou en jou eenzame ventje.