Skip to content

Bibi ( nu nog binnen )

Ik ben een Teddy Widder van 7,5 jaar jong en ik heb mijn hele leven alleen in een klein hokje gewoond en dat vond ik echt zo ontzettend stom, maar ja weglopen is natuurlijk ook geen optie.

Maar gelukkig was er een engel en die heeft mij nu opgevangen en daar ben ik zo blij mee, want ik ben nog wel steeds alleen maar ik mag nu lekker los in haar konijnproef gemaakte slaapkamer rond hippen.

Echt dat is zo fijn zo zijn mijn spiertjes weer lekker soepel geworden en ben ik ook een heel stuk gelukkiger, maar ik wordt pas echt gelukkig als ik een lief gecastreerd ventje ga ontmoeten want die mis ik al 7,5 jaar.

Daarom sta ik nu op deze Tinder site en hoop ik dat er een lief lekker ruikend ventje op mijn pad komt, wel eentje die mij aan de poot meeneemt want ik heb nog nooit een ander konijn ontmoet.

Ik ben zo als het ras ook beschreven wordt een lief en vrolijk meisje en ik heb natuurlijk ook vachtverzorging nodig dat moet wel wekelijks geborsteld worden want je wil echt niet dat je vacht vervilt dat doet namelijk heel erg pijn. Mocht je dat zelf spannend vinden dan kun je mij ook naar de konijnenkapper brengen daar zijn er al best veel van en die kunnen je het ook leren.

Ik woon nu binnen maar als het straks wat warmer wordt vind ik het buiten ook leuk hoor lekker rond hippen in een mooie tuin met een mooie ruime ren ja dat zie ik ook wel zitten.

Mijn engel heeft mij pas helemaal na laten kijken bij de witjas en die vond dat ik er super goed uitzag en dat ik een lekker fit dametje ben en zeker klaar ben om te gaan date, dus heb jij een lekker ruikend ventje en passen onze karakters bij elkaar stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn engel.

Ik woon nu in Delft maar voor een gouden mandje komt ze mij graag brengen, lief he!!