Skip to content

Brandy

Ik ben een hele knappe dwerg voedster van 6/7 jaar en ik ben altijd gebruikt als fok konijn en al die tijd droomde ik van een ander leven want ik kan toch niet nog langer steeds maar baby's krijgen want het kan door voor mijn baas leuk zijn om geld te verdienen aan mijn kids, maar ik vond het echt niet fijn steeds maar baby's te krijgen.

Ik droomde dat ik op een dag hier weg zou gaan en dat er ergens een lief vriendje was die met mij wilde trouwen om samen lekker te kroelen en te knuffelen om elkaar warm te houden in de kou, samen lekker biks knabbelde en samen de rest van ons leven met elkaar mochten doorbrengen. 

Mijn karakter is zoals de meeste dwergen wat aan de pittige kant maar niet zo erg dat ik ook echt de baas wil zijn nee hoor als jij dat wil zijn vind ik dat ook goed, alleen moet je dan natuurlijk wel heel erg lekker ruiken en je karakter moet passen en dan doe ik echt niet moeilijk hoor.

Verder droom ik van een mooie lekker ruime ren misschien heb je ook een lekker tuin waar ik eindelijk van mijn verdiende vrijheid kan genieten hoe tof zou dat zijn zeg. Zou jij mijn droom uit kunnen laten komen dan ben ik eindelijk na al die jaren gebruikt te zijn geweest een gelukkig konijn en dat verdien ik toch wel.

Ik woon in Rotterdam en voor meer info kun je mailen met celine_dierengek@hotmail.com en hopelijk kan ik dan snel bij jullie komen wonen.

Gwen ( binnen konijn )

Ik ben een gesteriliseerde voedster van ruim 6 jaar en ik ben hier terecht gekomen omdat mijn grote liefde overleden is en mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen.

Ik baal daar allemaal flink van want dat zijn ineens heel veel veranderingen en daar zijn konijnen nooit blij mee maar ja zo kan het gaan in een konijnenleven.

Ik ben best een actief meisje maar ik heb wel een medische probleempje en dat is dat ik artrose in mijn heupen heb en daar heb ik dagelijks pijnstilling voor nodig maar dat houdt mij niet tegen om lekker op onderzoek te gaan en ben ik echt geen sloom en suf konijn

Ik zoek daarom een baasje die dat helemaal niet erg vind omdat te geven en om mij ook goed in de gaten te houden en misschien heb jij wel een ventje wat bij mij past.

Ik moet ook niet te veel verhogingen in mijn nieuwe huis hebben, een bungalow met alles gelijkvloers lijkt mij een prima plekje, dus kun jij mij dit geven neem dan contact op met knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl in IJmuiden dan kom ik heel graag de rest van mijn leven bij jullie wonen.

Tamtam

Ik ben een gesteriliseerde voedster van ongeveer 6 jaar en helaas ben ik kort geleden mijn vriendin verloren en nu kunnen mijn baasje mij geen nieuw vriendje geven en daarom ben ik er eens uitgebreid bij gaan liggen zodat je een goed beeld heb van mijn mooie body.

Ik heb een prachtige vacht met veel verschillende tinten en mijn buik is mooi wit, ik ben een lieve dame en ik hou zeker van aaien maar oppakken daar ben ik net als mijn soortgenoten niet van gediend.

Ik ben gewend aan lekker veel ruimte en dat zoek ik nu ook want ik moet mijn conditie en mijn mooie body goed in shape houden, en het liefst doe ik dat met jou, een lekker ruikend ventje met mooie huisvesting, en als hij dan ook nog eens een lief baasje heeft nou mijn koffer staat al klaar om bij jullie in te trekken.

Mijn baasje vind het heel moeilijk om mij af te staan maar soms gaat het niet anders en het gaat er om dat ik weer happy wordt met een lief vriendje en daar wil mijn baasjes alles voor doen, ook de afstand hoeft geen probleem te zijn er is in overleg veel mogelijk, ook zou mijn baasje het heel fijn vinden om foto's en filmpjes van mij te zien want het is echt niet uit het oog uit het hart hoor nee in het hart van mijn baasje heb ik echt wel een vast plekje gekregen.

Dus heb jij een lekker ruikend ventje en lekker de ruimte stuur dan een foto van jou huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon in Sijbekarspel in Noord Holland.

Teddy

Ik ben een voedster en omdat ook ik uit de hel kom van waar Kipje vandaan kwam is ook mijn leeftijd niet bekend ( geschat ongeveer 2 ) wat wel bekend is dat is dat ik een heel erg lief en rustig meisje ben met een prachtig mooie vacht.

Ik zie er nu wel weer mooi uit maar dat was niet zo toen ik in de opvang kwam, ook ik heb het zwaar te verduren gehad ik had namelijk een zeer ontstoken vulva, een onstoken oor en er zat een poliep in die de witjas verwijderd heeft ook mijn oren en oogjes waren ontstoken en ik had ook een urineweginfectie.

Voor de zekerheid hebben ze hier in de opvang een blaas/buik echo laten maken dit om uit te sluiten dat ik geen gruis/stenen in mijn buik had zitten. Later ben ik ook nog tegen Pasteurella behandeld omdat ik erg begon te reutelen en snotteren en pfftt daar had ik last van zeg.

Gelukkig weet de witjas wat je hier allemaal aan moet doen en hebben de Duplocilline prikjes en de antibiotica voor mijn urineweginfectie en de liefde volle verzorging van de vrijwilligsters er weer voor gezorgd dat ik nu weer gezond ben en dat ik klaar ben voor een date.

Al met al heeft dat allemaal best lang geduurd maar nu hebben ze dus verteld dat ik een eigen vriendje ga krijgen die lekker veel ruimte heeft en waar ik de rest van mijn leven bij mag blijven wonen, en nu hoop ik dat ik nu ik op deze site sta waar veel lieve konijnenbaasjes misschien wel een lief meisje zoeken zo een plekje vindt.

Ook al horen we wat onze leeftijd betreft nog niet echt op deze site soms wordt er voor konijnen zo als wij een uitzondering gemaakt en hoop ik dat Kipje en ik snel een baasje krijgen die ons een gouden mandje geeft en natuurlijk een lief vriendje want dat verdienen we wel na de hel waar uit we gered zijn.

Kun jij mij echt gelukkig maken met een vriendje en lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk want daar hebben ze mij en Kipje gered.

Kipje ( binnen konijn )

Ik ben een voedster en mijn leeftijjd is onbekend ( geschat op  ongeveer 2 maar een dag langer had ik niet gered ) en weet je hoe dat komt nou heb je een zakdoek klaar dan komt hier mijn trieste verhaal over een gedeelte van mijn leven.

Ik kwam in een zorgelijke toestand binnen na een inbeslagname, dat wil zeggen dat ik weggehaald ben uit een vreselijk slechte omgeving waar niet goed gezorgd werd voor mij en geloof mij dat doen ze niet zomaar hoor.

Ik was totaal verwaarloosd mijn oren zaten compleet dicht door de oormijt de witjas had nog nooit zo iets gezien, mijn ogen en oren waren ontstoken ik at niet meer en ik was enorm verzwakt.

Ik ben een tijd lang gedwangvoerd dit ook om al mijn medicijnen binnen te krijgen en ook om mijn darmpjes weer op gang te krijgen en al die nare ontstekingen onder controle te krijgen.

Maar ik bleek een vechter te zijn en ik dacht ik ga er voor en samen met de geweldige verzorging en liefde van Femke Zielhuis die onze intensieve verzorging voor haar rekening nam herselde ik heel snel. Mijn mooie haren kwamen weer terug en eten ging ook weer goed.

En toen Teddy en ik zo ver opgeknapt waren mochten we bij de vrijwilligers van de opvang verder aansterken en zijn we iedereen super dankbaar want zonder hun hadden wij het niet meer geleefd.

Ik bleek ook heel erg ondernemend te zijn en ik ga heel graag op onderzoek uit soms kan ik nog schrikkerig zijn maar bang ben ik zeker niet , ik vind het ook prima als ze mij oppakt want mijn mooie coupe moet natuurlijk goed geborsteld en bijgehouden worden, maar verder sta ik het liefst met mijn pootjes op de grond.

Omdat ik zo zwak was had ik mijn energie nodig om te herstellen en daarom zat ik ook binnen en daarom kan ik nu ook alleen maar binnen herplaatst worden waar lekker veel ruimte is maar als het straks lekker weer is kan ik ook prima buiten wonen waar ik lekker samen met een vriendje van het echte konijnen leven gaan genieten zo als konijnen dat horen te doen.

Ondanks dat mijn leeftijd niet bekend is mag ik toch op de senioren site dit omdat hier veel lieve konijnen mensen op kijken en ook omdat ik bij zo wel een jonger als een ouder vriendje kan en gewoon omdat ik het verdien om snel een lief baasje en vriendje te vinden.

Kun jij er nu voor zorgen dat ik alle ellende vergeet die ik heb doorstaan en heb jij een lief vriendje en een mooi huis voor mij neem dan snel contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk daar kun je trouwens ook mijn foto nog zien hoe ik er uit gezien heb toen ik naar de opvang kwam.