Skip to content

Teddy

Ik ben een voedster en omdat ook ik uit de hel kom van waar Kipje vandaan kwam is ook mijn leeftijd niet bekend ( geschat ongeveer 2 ) wat wel bekend is dat is dat ik een heel erg lief en rustig meisje ben met een prachtig mooie vacht.

Ik zie er nu wel weer mooi uit maar dat was niet zo toen ik in de opvang kwam, ook ik heb het zwaar te verduren gehad ik had namelijk een zeer ontstoken vulva, een onstoken oor en er zat een poliep in die de witjas verwijderd heeft ook mijn oren en oogjes waren ontstoken en ik had ook een urineweginfectie.

Voor de zekerheid hebben ze hier in de opvang een blaas/buik echo laten maken dit om uit te sluiten dat ik geen gruis/stenen in mijn buik had zitten. Later ben ik ook nog tegen Pasteurella behandeld omdat ik erg begon te reutelen en snotteren en pfftt daar had ik last van zeg.

Gelukkig weet de witjas wat je hier allemaal aan moet doen en hebben de Duplocilline prikjes en de antibiotica voor mijn urineweginfectie en de liefde volle verzorging van de vrijwilligsters er weer voor gezorgd dat ik nu weer gezond ben en dat ik klaar ben voor een date.

Al met al heeft dat allemaal best lang geduurd maar nu hebben ze dus verteld dat ik een eigen vriendje ga krijgen die lekker veel ruimte heeft en waar ik de rest van mijn leven bij mag blijven wonen, en nu hoop ik dat ik nu ik op deze site sta waar veel lieve konijnenbaasjes misschien wel een lief meisje zoeken zo een plekje vindt.

Ook al horen we wat onze leeftijd betreft nog niet echt op deze site soms wordt er voor konijnen zo als wij een uitzondering gemaakt en hoop ik dat Kipje en ik snel een baasje krijgen die ons een gouden mandje geeft en natuurlijk een lief vriendje want dat verdienen we wel na de hel waar uit we gered zijn.

Kun jij mij echt gelukkig maken met een vriendje en lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk want daar hebben ze mij en Kipje gered.