Skip to content

Truffel en Josje

Ik, Josje ben een gestereliseerde voedster en ik ben inmiddels 7 jaar en misschien herkennen  jullie mij want ik stond al van oktober vorig jaar op de site, en dat heb ik aan mij zelf te dank hoor want ik joeg iedere vent weg en tja en daarom zit ik zo lang in de opvang..

Maaike werd er verdrietig van dat ik nog steeds alleen zat en bedacht een mooie plan, en zie daar ik sta met een ventje op de site en nu ben ik zo happy...ik had hem al een tijdje op het oog hoor maar steeds kreeg ik andere ventjes in mijn koppelren en ik dacht weg er mee mijn grote liefde zit tegen over mij..

En eindelijk voelde Maaike het aan en heeft ons gekoppeld en nu heb ik gewoon een vriend en hij heet Truffel, ze hebben Truffel gewoon op straat gezet begrijp jij dat nou, nou ik zal het nooit begrijpen er is geen enkele reden om je huisdier te dumpen..

Door dat Truffel gevonden is is er niets bekend over zijn leeftijd maar dat het geen jonge blom meer is dat is wel duidelijk, maar het maakt mij echt niks uit ik ben zooooo blij dat ik eindelijk een maatje heb gevonden..

Nu zou ons leven helemaal geweldig zijn als we ook nog een baasje met een mooie ruime ren zouden krijgen, nou dat is onze droom en ga jij hem werkelijkheid maken..ik hoop het zo maar mocht je dat willen doen kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan gaan we heel graag met jou mee..

Merle en Lewis

Ik, Merle ben een gesteriliseerde voedster en ik word in oktober 8 jaar, ik ben tot over mijn oren verliefd op Lewis mijn lieve gecastreerde ventje van 7 jaar wij zijn zo in love en dat betekend dat we ook echt samen naar een nieuw baasje gaan..

We zijn buiten dat we super knap zijn ook een heel erg lief en zachtaardig koppeltje en we hopen dan ook dat we een lief baasje mogen vinden met lekker de ruimte, we hippen nog graag lekker rond en chillen natuurlijk ook graag het liefst dicht tegen elkaar aan..

Ik heb wel ongelovelijk veel geluk gehad dat ik bij Maaike in de opvang ben gekomen want ik was er bijna niet meer geweest het zit zo, ik moest naar de witjas op controle en die voelde iets in mijn buik en toen moest ik blijven en heeft hij mij geopereerd..

Ik zou gesteriliseerd worden maar de witjas had zijn goede bril op en zag dat ik ook een melkkliertumor had en tja dat maakt de operatie wel wat zwaarder, en zwaar had ik het zeker maar door de goede zorg en mijn enorme vechtlust heb ik mij er weer boven op geknokt ik kon toch mijn lieve Lewis niet alleen laten.

 Ook mijn lieve Lewis heeft mij goed verzorgt en nu ben ik zo goed hersteld dat we samen al naar een nieuw baasje mogen, dus lief baasje mogen we bij jou de rest van ons leven door brengen en  neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) want daar wonen wij nu...

Tot snel hopen we!!!!

Taco

Ik ben een Franse hangoor en ik ben 5 jaar en ik ben mijn lieve meisje verloren, en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen en nu ben ik in de opvang om hopelijk een nieuw meisje en baasje te vinden..

Toen ik in de opvang was moest ik toch wel naar de witjas want mijn tanden waren niet oke, nou zeg dat viel even tegen denk je ik ga op date maar nee moest ik naar de witjas..hij heeft mijn tanden getrokken en op zich was dat wel een goed plan want nu kan ik weer beter eten..biks is geen enkel probleem maar de groenten moeten wat fijner gesneden worden want anders krijg ik ze niet weg..

Verder ben ik gezond hoor en het belangrijste ik ben echt een super lieve vent, je kent ze vast wel die grote goedzakken nou daar ben ik er dus een van..ik ben super chil en ik zoek ook een lieve rustige dame een zonder bontsloffen en natuurlijk niet te jong..

Heb jij buiten dat ook nog lekker de ruimte kom dan maar snel naar www.huizepluis.nl in Bennekom want daar woon ik hopelijk niet te lang..

 

Bob

Ik ben een gecastreerde knappe vent, wat ik zeg niet een beetje knap maar super knap, mijn kleur vacht is er een die je niet vaak ziet en in het donker zie je mij helemaal niet meer maar dan ben ik er nog wel hoor...;-)?

Ik word op 11 oktober 7 jaar dus nu nog gewoon 6 hoor en ik ben een flink aan de maat vent, het voordeel is dat ik doordat ik groter ben dat ik ook heel veel liefde in mij heb en die wil ik heel graag delen met een lieve dame die lekker ruikt en niet te pittig is..

Ik zit al best een tijdje in het asiel en ik ben er dan ook helemaal klaar voor om op date te gaan, ik zoek buiten een lief meisje ook lekker veel ruimte zodat ik daar lekker in los kan gaan samen met mijn nieuwe liefde, maar ook lekker kan chillen..

Natuurlijk zoek ik ook een lief baasje eentje waar ik voor altijd bij mag blijven wonen, heb jij nou dit alles stop je meisje in een vervoersmandje en neem contact op met knaagdierencenrtum@dierenbescherming.nl in IJmuiden want daar woon ik op dit moment en kom in een vliegende vaart hier heen..ik hoop je snel te ontmoeten.

Happy

Ik ben een gecastreerd ventje van 6 jaar en ondanks mijn mooie naam ben ik niet echt happy, een tijdje geleden is mijn grote liefde overleden en nu wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen.

Dat vind ik natuurlijk vet jammer want ik woon in een konijnenparadijs ik woon nog binnen en mag de hele huiskamer gebruiken om rond te sjeesen en dat doe ik maar wat graag, ook kom ik graag naar mijn baasje toe zeker als ze wat te eten heeft en ik zoek haar nu vaker op en dat komt omdat ik de aandacht van mijn meisje mis.

Ik hou zeker niet van optillen maar ja welk konijn doet dat wel, ik kom super graag naar je toe maar echt uitgebreid aaien daar ben ik niet van, bij je liggen wel hoor, maar echt aaien vind ik een beetje spannend..

Ik ben een ontzettend vrolijk en grappig en rustig konijn en ik maak heel graag gekke sprongen en kan dan ook heerlijk neer ploffen op de meest gekke plaatsen, ik ben gek op eten en daar sta ik morgens met beide pootjes tegen het hek aan klaar om lekker mijn biksjes op te knabbelen..

Ik ben een goedzak en zoek zeker geen pittig ding je weet wel zo een die klaar staat om uit haar bontslofjes te schieten nee die zoek ik zeker niet..ik ben gewend aan binnen wonen en dat is altijd makkelijk mocht je er voor kiezen om ons in de winter in huis te halen, maar nu het lekker weer is vind ik het vast leuk om buiten in een mooie ruime ren ook op avontuur te gaan knap he dat ik en binnen en buiten kan wonen, want niet ieder konijn is geschikt om binnen te wonen..

Wat mijn gezondheid betreft, op zich is dat prima hoor maar soms kan ik een periode hebben dat ik ineens veel plas en dan drink ik ook veel, in het verleden heb ik een keer blaasontsteking gehad man ik kon het echt niet ophouden en het deed ook nog eens pijn bij het plassen..

Ik moest toen naar de witjas en die heeft mij antibiotica gegeven en leek het wel over te zijn maar ik bleef veel drinken en plassen, toen heeft de witjas meer onderzoek gedaan om te kijken of ik blaasstenen had maar ook dat was niet aan de orde..toen heb ik een kuur  panacuur gekregen omdat dat ook met E.c te maken zou kunnen hebben.

78% van de konijnen is drager van die parasiet en soms steekt dat de kop op, omdat ik wel reageerde op de panacuur is het verstandig mocht ik veel gaan drinken en plassen om mij dan een preventief panacuur te geven..dat kost bijna niks en het is preventief dus maak je daar geen zorgen over..

Mijn baasje wil zo graag dat ik een lief meisje krijg en omdat ze weet dat koppelen best iets is waar je verstand van moet hebben is zij bereid om het koppelen door een expert te laten doen waar zij de kosten van wil dragen, want koppelen kan best lastig zijn en het is belangrijk dat ook goed te doen...maar wie weet heb jij het al vaker gedaan en kun je het gewoon zelf..

Dus lief baasje met een nog liever meisje, heb jij lekker de ruimte en zie jij het zitten met mij neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij dat jou aanvraag met foto's van je mooie ruimte bij mijn baasje terecht komen en kunnen zij een date afspreken, ik beloof je dat ik mijn vachtje mooi poets en dat ik heeeeel lief ga doen, tenminste als je lekker ruikt en je karakter bij mij past.. je leeftijd maakt niet zo veel uit, natuurlijk niet z'n drukke puber daar heb ik geen zin in als je maar lief en zachtaardig bent..

Laat je snel wat horen want ik ben toch echt wel eenzaam..ik woon in Voorburg en mijn baasje wil mij ook best brengen als jij een super huis hebt voor mij.

 

Marty en Martin

Wij zijn 2 broers en we zijn jarig op 09-03 en we zijn net 6 jaar geworden en wij zijn weer z'n uitzondering op de regel want wij zijn echt super gek op elkaar, zelfs hier in de opvang zijn we happy met elkaar ondanks de lekkere luchtjes van de dames.. ?

Het maakt ons echt niet warm of koud hoor nee we zijn gek op elkaar en daarom worden wij ook samen herplaatst..en nee niet denken hee het gaat goed tussen twee rammen maar we zijn echt een bijzonder koppel en het gaat in 99% fout tussen 2 ventjes.

Wij zijn al eventjes in de opvang want Marty heeft een wat zwakke achterhand, daarom is hij op de foto geweest en ik zei nog wel lachen he maar dat maakte niet uit zei hij want er zijn alleen foto's gemaakt van zijn botjes..daar is echter niks op te zien en toen heeft hij twee weken fenbendrops gehad tegen eventuele E.c maar ook dat deed niets..

Hij redt zich gelukkig prima, en ik Martin moest ook naar de witjas ik had doorgegroeide tanden en die zijn nu getrokken zodat ik voor altijd weer lekker kan eten, man wat zaten die tanden in de weg..biks kan ik zo eten alleen de groenten heb ik graag wat kleiner want die krijg ik anders niet weg..

Wij zijn 2 super zachtaardige kereltjes en zijn ook nog eens knap, de meiden proberen ons ook te verleiden maar we kijken er echt niet naar want we zijn zo blij saampjes, het enigste wat we nu toch echt graag willen is een eigen baasje, eentje die ook onze vachten wat in model houden en een die lekker de ruimte heeft, pas dan zijn wij echt de gelukkigste konijnen..wil je ons een plaatsje geven in je hart en in je tuin kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beunigen (Overijssel )

Mira

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben op 1 januari 2015 geboren dat is leuk om te weten zodat je volgend jaar de slingers en de wortel taart vast klaar kunt zetten, want ik hoop dat ik dan toch echt wel een lief vriendje heb gevonden..

Ik ben een rustige dame en ik maak mij niet zo snel druk hoor, ik bekijk alles rustig van een afstandje, ik hou er erg van om lekker buiten te leven, wat dat betreft heb ik het wel naar mijn zin hier zo lekker in het frisse groene gras..

Ik ben op zoek naar een lief ventje en hij mag gerust wat jonger zijn hoor ook weer niet te jong want z'n puber vind ik echt te druk..

Ook zoek ik lekker de ruimte en natuurlijk een lief baasje waar ik voor altijd mag blijven wonen..ik hoop je snel te ontmoeten en je kunt mij vinden bij www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel)

 

 

Speedy

Ik ben een gecastreerd ventje en ik wordt op 13 juli 9 jaar en ik ben door afstand hier terecht gekomen, tja dat is natuurlijk niet zo fijn maar ze zeggen dat oudjes erg in trek zijn en dat ze snel een plekje vinden bij een nieuw baasje met een nieuw meisje, nou daar hoop ik dan maar op..

Ik hoop niet dat het zo gaat als met die bloemen waarvan ieder konijn waarschijnlijk denkt dat ze echt zijn en voor dat je er aan wil knabbelen voel je dat het plastic is zo nep dat..maar nee ze zullen echt niet liegen want ze zijn hier vet lief voor ons dus ik heb er het volste vertrouwen in dat ik ook snel met een lief baasje en meisje mee mag..

Ik heb een mooie japanner tekening en ik ben een lief ventje ik ben gezond en kan nog gerust een paar jaar genieten van een konijnenleven zo als het hoort..een lekker ruikend meisje wat ook wat op leeftijd is en een baasje waar ik echt tot aan mijn dood mag blijven wonen.

Kun jij mij dat geven kom dan naar www.konijnenopvanghillegom.nl dan ga ik heeeeel er graag mee met jou..

Murphy

Joooeeee Jooeee ik ben een gecastreerd ventje van ongeveer 8 jaar ik ben een super vrolijk ventje en een zeer knap ventje al zeg ik het zelf, ik kan ook best een beetje verlegen zijn maar toch wint de nieuwsgierigheid vaak..

Ik ben nu wel wat verdrietig want mijn lieve meisje is pas dood gegaan en dat terwijl ze jonger was dan dat ik was, gelukkig eet ik goed en kom al binkend aangerend voor mijn eten en mijn dagelijkse gedroogde blaadjes en bloemetjes die mijn baasje in mijn hooi verstopt, ze denkt dat ik ze niet zie maar ik vind ze altijd hoor..

Mijn baasje heeft mij een paar jaar geleden gered bij een dierenopvang die niet zo veel wist van konijnen en ik ben bij haar blijven wonen en dat vind ik natuurlijk super tof, ik heb mede dankzij de senioren site al wat lieve oudere meisjes mogen ontmoeten maar helaas zijn die ook dood gegaan, zelf mijn laatste liefde en die was zelfs veel jonger dan dat ik ben..

 

Mijn baasje probeert al jaren te stoppen maar ze kan de beslissing steeds niet nemen en hup dan gaan we weer op pad om een oudere meisje een super huis te geven, maar nu zul je wel denken waarom mag jij niet gewoon weer een nieuw meisje vinden nou dat zit zo, als er nou ergens een heel lief meisje zit die net zo eenzaam is als dat ik dat ben en ze woont ook nog eens in een mooie ruime ren dan mag ik van mijn vrouwtje ook daar gaan wonen..

Mijn vrouwtje die wil graag zelf zien waar ik kom te wonen, maar mijn maakt dat niet zoveel uit hoor ik laat mijn hart spreken, en stel nou dat jij een meisje hebt en we klikken met elkaar dan wil mijn vrouwtje ook graag nog wat over mij horen en natuurlijk foto's zien van waar ik dan woon en mijn lieve meisje.

Want ik zal het maar verklappen hoor ik sta dan wel op de site maar het kan maar zo dat mijn vrouwtje en ik toch nog samen op pad gaan om toch weer zelf een lief oudere meisje voor mij te zoeken, want ze kan mij maar heel moeilijk los laten..het zou trouwens top zijn als je in de buurt van Wijchen ( bij Nijmegen ) woont want dan zou ze ook nog eens langs kunnen komen mocht ik toch gaan verhuizen..

Voor meer info kun je mailen met vjanssen@upcmail.nl dan kan zij je in contact brengen met mijn vrouwtje..

Ollie

Ik ben een voedster van 6 jaar en ben helaas mijn liefste verloren en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen en ze wilde mij terug brengen naar de fokker, pffttt ik ben zo blij dat Patricia daar een stokje voor gestoken heeft want je weet nooit wat er daar met je gaat gebeuren..

Omdat ik knap ben zouden ze mij zo maar met een nest baby's laten zitten of ze nemen mij terug uit zogenaamde beleefheid en je wordt gewoon verkocht als handel voor de dierentuin, ja en dan niet dat je daar lekker de ruimte en vrienden krijgt nee ze zetten je zo bij een roofdier in zijn hok nou daar wordt je niet blij van ;-(

De meeste mensen weten dat niet maar gelukkig zei Patricia ; ik zoek een mooi plekje voor die lieverd en daar waren mijn baasjes wel heel blij want ze schrokken er wel van hoor.

Want het waren goede baasjes hoor, voordat ik naar Patricia ging hebben ze mij even naar de witjas gebracht voor de jaarlijkse entingen en die zag ook wat beginnende haakjes en ook die zijn verwijderd, dus ik ben helemaal tiptop in orde voor een nieuw begin..

De beginnende haakjes zijn denk ik onstaan omdat mijn lieffie mager werd en we lekker volle bakken voer kregen en ik heb natuurlijk gezellig bijna alles opgegeten waardoor ik zo vol zat en geen hooi meer heb gegeten..dus als ik straks weer minimaal biks krijg zal ik weer aan het hooi gaan komen die beginnende haakjes niet meer terug..

Ik ben buiten dat ik super knap ben ook nog eens super lief en tam, ik krijg echt geen genoeg van aaien hoor ik blijf maar achter je aan lopen voor een knuffel nou wie wil er nou niet z'n braaf konijn..

Mijn lieffie was echt heel lief en toen hij wat zwakker was ging ik lekker veel op hem rijden en de baas spelen dus mocht ik dat bij mijn nieuwe liefde ook gaan doen is steriliseren zeker een goed plan, daar kan Patricia je veel over vertellen.

Nou ik hoop dat ik snel weer op date kan gaan want ik mis mijn lieffie wel erg hoor, dus ben jij voor mij gevallen en dat moet haast wel,  en heb jij lekker de ruimte neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur haar vast wat foto's zodat ik al vast de ruimte zie waar ik in zou mogen gaan wonen dan kunnen we nog sneller op date.

Ik woon in Nieuwegein, geinig he ;-)

 

Exflappie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en dat had je niet gedacht he, nou dat klopt want ik ben nog een super fit en actief ventje, ik ben in de opvang gekomen omdat mijn lieffie dood is gegaan en mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen..

Dat is natuurlijk vet jammer maar soms moet je een keer een besluit nemen en vandaar dat ik nu hier in de opvang zit, nou ik vind er echt geen bal aan hoor ik zit veel liever weer samen met een lief meisje in een mooie ruime ren waar we lekker los kunnen gaan..

Zeker als je ouder wordt is het belangrijk om je body in goede conditie te houden en daarom ben ik al een hele tijd op zoek naar een lief meisje die lekker ruikt een mooi karakter heeft en een lekkere ruime ren om samen in shape te blijven..

Oja een baasje is natuurlijk ook fijn want ik krijg zelf de bak met biks niet open en aan schoonmaken heb ik ook de pest dus al er ook nog een lief baasje bij dat meisje hoort nou dan ben ik de jouwe.

Ik wilde ook nog even zeggen dat ik een prachtige chocolade kleur vacht, ik knap ben en een lief karakter heb, nou dat is het wel z'n beetje dus kom je snel met je meisje naar www.opvangfranky.nl in Eindhoven want daar zit ik al echt veel te lang..

Emily ( ik ben gereserveerd )

Ik ben een voedster en ik ben in 2015 in de opvang gekomen en ik was toen al een volwassen dame dus ik ben nu ongeveer geschat op 7 jaar, ik kwam met mijn baby die pas een paar dagen oud was, het ging lange tijd goed en ploseling is mijn babytje overleden, ik was zo verdrietig ik had haar toch zo graag groot gebracht en misschien samen met haar een mooi nieuw leven begonnen bij een lief baasje en met een lief ventje..

Maar helaas liep het anders en werd ik ook nog ziek, ik kreeg blaasproblemen en gelukkig hebben ze mij zo goed en langdurig verzorgd in de opvang dat ik daar helemaal van genezen ben, ik kon ook eindelijk op date en het lukte om een lief ventje en baasje te vinden, nou happy story zou je denken.

Maar helaas dus niet, mijn grote liefde is overleden en nu ben ik weer terug in de opvang waar ze mij zo geweldig verzorgt hebben, nou je snapt dat ik behoorlijk wat achter de kiezen heb en ik hoop nou zo dat ik hier niet zo eindig als mijn lieve babytje..

Door alles wat ik meegemaakt heb ben ik best wat schuw maar niet dat ik boos doe of zo hoor nee ik ben juist heel erg sociaal naar mijn konijnen vrienden en ik ben zeker geen pittige dame nee ik ben een zeer onderdanig meisje en ik zoek nu gewoon een lief vriendje en een baasje die kan genieten van 2 lieve konijnen die het samen heerlijk hebben, en mij gewoon laat zijn wie ik ben..

Gewoon een super zachtaardig meisje wat er ook nog eens prachtig uit ziet en die nu eindelijk haar vaste huisje, en baasje mag gaan vinden, ik zit ook nog eens lang in de opvang dus ik verdien nu toch wel een echt happy einde..kun je mij dat geven neem dan snel contact op met www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham  Groningen  ik wacht echt met smart op je..

Lilly ( ik ben gereserveerd )

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar en ik ben ook een black en tan konijn, je zult wel denken al weer een zo een,  nou dat zit zo James die ook op de site staat is vreemd gegaan hier in de opvang en daar hou ik niet van..

Hij is mijn broer en toen we hier in de opvang kwamen zag hij al die andere vrouwen en toen ging hij lelijk tegen mij doen en dat na 7 jaar, nou ik hoop dat hij gelukkig wordt met een andere dame want ik ben klaar met die vreemdganger..

Ik ben een leuk actief meisje en ik hoop een lief ventje te ontmoeten die wel met mij samen oud wil worden en dat bij een baasje die lekker de ruimte heeft..dat verdien ik ook  want het echt niet leuk als je zo afgewezen word..

Heb jij nou een lief ventje en lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvanghillegom.nl want daar zit ik vol spanning op mijn nieuwe lover te wachten..

Ika

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en helaas ben ik mijn meisje verloren en ook mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen en ook al ben ik 9 jaar dan nog kun je mij prima weer koppelen aan een lief meisje..

Ik heb mij een beetje verstopt want zo kun je niet zien dat ik een beetje te zwaar ben, ja ook mannen zijn ijdel hoor zo tussen de kranten door zie je gelukkig wel mijn mooie stoere mannen koppie en mijn mooie jappaner tekening in mijn vacht..

Ik ben niet heel klein hoor gewoon een beetje een gemiddeld konijn met een beetje te veel grammetjes, maar als ik straks weer een lief meisje tref met een mooie ruime casa nou dan vliegen die grammetjes er wel af hoor..

Ik ben zeker geen oud sloom konijn hoor nee ik heb er zeker nog zin in om weer lekker met een vrolijk meisje op avontuur te gaan, maar ook om samen te chillen, dus heb jij de ruimte en een niet te jong spring ding neem dan maar snel contact op met www.opvangfranky.nl in Eindhoven want helaas zit ik hier al een tijdje..

Twix

Ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar en ik heb verdriet, mij liefje is overleden en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen..nou daar gaan je oren toch wel van van overeind staan..

Ik ben nog een lekker actief konijn en wil graag weer happy worden met een lief meisje, ik ben een beetje afwachtend en ik hou niet echt van knuffelen met mensen, waar ik dubbel zo veel van houd zijn konijnen meisjes ik ben echt lief en zorgzaam voor mijn meisje.

Ik zoek nu dus een lief baasje die mij gewoon konijn laat zijn en die een lekkere ruime ren heeft en natuurlijk een lekker ruikend meisje waar ik samen mee kan chillen, weer samen eten en op avontuur gaan in mijn nieuwe huis..

Wil je op date met mij neem dan maar snel contact op met www.animalhome.nl in Zoetermeer want daar woon ik op dit moment.

See you soon..