Skip to content

Baloe

 Ik ben een gesteriliseerde voedster van 5 jaar en ik wordt op 17 juni 6 jaar dus ik ben gewoon nog een lekkere jonge bijna senior dame, en een dame ben ik zeker want ik ben toch echt wel een knappe verschijning met mijn mooie gekleurde vacht en flaporen en bijzondere witte eyliner.

Buiten dat ben ik ook nog eens gewoon een lieverd en dus gewoon een ideaal konijnenmeisje, ik zoek nu een lief ventje met wie ik samen kan gaan wonen in zijn mooie casa, hij mag gerust wat jonger zijn hoor of iets ouder en zijn kleur vacht maakt mij ook niks uit als hij maar lekker ruikt en past bij mijn karakter.

Ik hoop dat zich snel iemand meldt voor mij want hoe aardig ze hier ook zijn ieder konijn wil het liefst een maatje en een eigen baasje met een eigen plekje en zeker een plekje waar je nooit meer weg hoeft..

Ben jij nou voor mij gevallen en heb je dan ook nog een ventje en een mooie casa kom dan maar snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl want daar woon ik nu tijdelijk..

Lizzy

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar ik ben een lotharinger en dat laatste is mijn ras...mijn verjaardag vier ik op 1 mei en dat vind ik z'n mooie tijd dan is het al weer lekker voorjaar en kun je weer lekker paardenbloemblad enzo eten..

Ik ben ook nog gechipt dat betekend dat ik altijd weer terug bij mijn baasje gebracht kan worden mocht ik ontsnappen en de weg kwijt geraakt zou zijn hoe makkelijk is dat, maar mocht ik nou bij jou komen wonen moet je niet vergeten dat adres te veranderen..

Ik sta namelijk niet voor niks op de senioren site want mijn baasje wil echt een keer gaan minderen met het houden van konijnen en nu mijn vriendje overleden is ga ik hier proberen weer een nieuw maatje en baasje te vinden..

Ik ben wel een super verwend konijn hoor want ik heb heel erg veel ruimte tot mijn beschikking, voor de nacht een hele grote schuur en overdag lekker buiten waar ik kan graven en rotzooien, want denk maar niet dat ik een saaie oude doos ben hoor nee ik ben nog zeer actief en ook nog eens ondeugend..

Ik ben geen aai konijn hoor nee laat mij maar lekker konijn zijn, maar ik kom zeker wel naar je toe voor eten en zo, dus schuw ben ik niet hoor..mijn baasje heeft het er wel moeilijk mee hoor en daarom mag ik alleen weg als ik ook weer lekker veel ruimte krijg.

Dus heb jij nou lekker veel ruimte en een lekker ventje die gerust wat jonger dan ik is neem dan eens contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad want via haar wordt ik herplaatst, stuur je dan eerst even een foto van je ruimte maar dat staat ook op hun site.

Nou ik hoop dat er snel iemand voor mij mailt zodat we elkaar in de kou weer lekker warm kunnen houden.. 

Mira

Ik ben een voedster en ik ben 7 jaar en geloof mij maar als ik zeg dat je dat echt niet aan mij kunt zien, want buiten dat er geen grijs haartje te vinden is ben ik ook nog eens super actief.

Voor de mensen die veel op deze site kijken zullen mij misschien herkennen want ik heb al eerder op de site gestaan, ik ben helaas weer terug hier omdat er toch niet een klik was tussen mijn nieuwe vriend en mij en tja dat komt in de beste families voor..

Nu ben ik best een actieve dame ik hou namelijk veel van graven en rond rennen in een ruime ren, ik ben niet geschikt om binnen te wonen hoor nee dat is veel te saai voor mij.

Heb jij nou lekker de ruimte en een ventje met wie het wel klikt, kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan kunnen we het hier proberen..

Berbel

Ik ben een gecastreerde ram van 5 jaar en ik ben dat pas in novemder geworden dus eigenlijk nog niet eens een echte senior maar dat voordeel is wel dat ik bij een jonger maar ook een ouder meisje geplaatst kan worden.

Ik ben in de opvang gekomen omdat mijn meisje overleden is en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen..vet balen hoor want ik had het prima naar mijn zin daar samen met mijn liefje..

Ik ben een prachtige vent met mooie kleuren in mijn vacht, hoe mijn meisje er uit gaat zien maakt mij niks uit hoor als ze maar lekker ruikt, ik ben echter wel een ventje die een stabiel meisje zoekt want ik ben best een beetje er verlegen,

Ik ben lief hoor maar ik ben wel meer een konijn wat zijn gang wil gaan en wel heel graag in een grote veilige ren want ik ben super snel en zoek graag een uitgang dus mijn ren moet goed afgesloten zijn.

Ik ben zeker niet geschikt om binnen te wonen hoor daar zou ik het super saai vinden nee ik wil lekker buiten kunnen sprinten, en kleine kinderen vind ik ook niet echt fijn, maar een lekker meisje wat mij aan de poot meeneemt om misschien wat minder verlegen te worden zou super zijn.

En natuurlijk een baasje die mij de tijd geeft om aan alle nieuwe dingen te wennen, mocht jij denken; hee die Berbel is wat voor mij en mijn meisje kom dan maar lekker snel naar www.flappus.nl in Zwolle want daar wacht ik met smart op jullie. 

Punkie, Stampertje, Charlie en Tiger

Ik, Punkie ben de gecastreerde ram en ik woon samen met een eigen harem, ik heb gewoon 3 dames en we zijn allemaal 6 jaar jong, een lekker stel jonge senioren dat zijn wij.?

We zijn ontzettend happy met elkaar en willen zoooo graag bij elkaar blijven want we wonen al 6 jaar bij elkaar en we zouden niet zonder elkaar willen wonen, natuurlijk moet je veel ruimte hebben zodat we heerlijk op avontuur kunnen gaan.

We zijn stuk voor stuk lieverds en nog knap ook, heb je gedroomd van een stabiele groep konijnen laat dan je droom maar uitkomen en kom ons dan snel ophalen hier in Zwolle bij www.flappus.nl want daar wonen wij nu.

Zie je hoe lekker dicht we bij elkaar zitten, lekker samen eten en niks geen ruzie over wie er met zijn snuit in het voerbakje wil, nee hoor we genieten zo om met z'n 4tjes bij elkaar te zitten.

Jou droom is een stabiele groep, onze droom is vooral om bij elkaar te mogen blijven wat zou je er van zeggen om juist in de december maand onze dromen uit te laten komen en jij en wij samen kerst te vieren in een heerlijk ruime ren samen aan de worteltaart en proosten op een mooi leven bij nieuwe baasjes in het nieuwe jaar..

Tja dan zijn wij 4tjes en jij onze baasjes de gelukkigste wezentje op aarde ;-)

 

Zwart, Nijn en Willemijn ( wij zijn gereserveerd )

Ik ben Nijn de kleinste in dit prachtige gezelschap en ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar, ik woon samen met 2 prachtige grote jonge dames en die zijn pas 2 jaar jong, en ik ben gewoon de baas in ons trio, nou heb je het dan voor elkaar ik dacht het wel..

Ik zit gebakken met mijn 2 grote meiden, Zwart is een Duitse reus en zij is een beetje te zwaar en moet op dieet, maar met een lekker zeer ruime ren en het juiste voer zorg ik wel dat ze in beweging blijft lekker achter die dikke billen aan hippen daar slankt ze zeker van af.

Willemijn is een Franse hangoor en het is heerlijk om lekker te chillen tussen mijn beide meiden, vooral nu het koud wordt zit ik graag tussen ze in en ze zijn ook erg in love op mij want ik wordt lekker gewassen..

Wij zijn verder een heerlijk, gezellig en vrolijk trio en je kunt enorm veel plezier aan ons beleven, we balen wel dat we in de opvang terecht zijn gekomen hoor niet dat ze hier niet lief zijn hoor maar we waren toch liever bij onze baas gebleven.

Helaas moest hij vaak en veel op reis voor zijn werk en tja mijn meiden kunnen veel maar het hok poetsen en het verzorgen van hooi en eten gaat toch niet lukken en daarom zijn wij in de opvang gekomen...nu zoeken we dus een nieuwe baas die heel veel ruimte heeft en waar we voor altijd samen mogen blijven, kun jij ons dat bieden kom dan super snel naar www.flappus.nl in Zwolle dan gaan wij graag mee met jou naar ons nieuwe huis..

Luna en Bunta

Wij zijn een gezellig koppel en onze leeftijd is een geschatte leeftijd en die is op 5/6 jaar geschat, wij zijn dus jonge senioren en wij zijn echte buddies want we zijn gek op elkaar en doen alles samen.

We wassen elkaar om de beurt, we spelen ook heel veel en als we chillen liggen we strak tegen elkaar en dan maakt het niet uit of het warm weer of koud weer is, gewoon vast tegen elkaar.

We keutelen zelfs dicht tegen elkaar aan dus wat dat betreft hebben we het geweldig samen, we snappen ook niet zo goed waarom we in de opvang zijn want we zijn ideale en grappig konijnen waar je enorm van kan genieten als we in je tuin rond sjezen.

We hopen nu we hier onder de aandacht van veel konijnenliefhebbers komen er ook snel een baasje komt met geweldige ruimte zodat we heerlijk op avontuur kunnen, gezellig overal kinnen en snuffelen.

Heb jij nou lekker de ruimte en ben jij op zoek naar een klef stel neem dan snel contact op met konijnenopvanghazel@outlook.com en je kunt ons live bewonderen in Schaijk.

Joep ( ik ben herplaatst )

Ik ben een gecastreerd ventje van 8/9 jaar precies weten ze het niet omdat ik lang geleden gedumpt ben in een dierenweidje, en dat was echt verschrikkelijk maar gelukkig ben ik gered en heb ik de rest van mijn leven met een lief meisje mogen doorbrengen.

Helaas is mijn meisje dood gegaan en heeft mijn baasje te weinig tijd om mij te verzorgen en weer te koppelen dus vandaar dat ik op deze site sta en hoop ik snel een lief meisje en baasje te vinden.

Ik ben in juni naar de witjas geweest voor mijn entingen en ben verder gezond verklaart, ik moet wel zeggen dat ik wat aan de dikke kant ben en daarom heb ik een foto van mijzelf gezocht waar ik nog wat slanker op sta, haha dat doet toch iedereen..

Ik weet zeker dat als ik weer een meisje krijg met lekker veel ruimte dat ik zeker weer wat slanker zal gaan worden want dan kunnen we elkaar achterna zitten, want nu zit ik maar een beetje eenzaam te wezen buiten want in je eentje is er niet zoveel te doen..

Ik ben graag buiten en af en toe een aai vind ik wel oke maar wel pas als ik er zelf zin in heb hoor en vooral niet te lang ik ben liever aan het knuffelen met mijn meisje verder ben ik nog actief en zeker geen oud sloom ventje.

Vind je mijn ook z'n mooie tekening hebben als of er met een pen lijntjes getrokken zijn langs mijn koppie en langs mijn rug en buik, dat betekend dat ik een hollander ben en dat is niet omdat ik in Nederland geboren ben maar dat is een ras en zo hoort je vacht dan getekend te zijn..

Ben jij nou een baasje die lekker de ruimte heeft en een lekker ruikend meisje en mag ik bij jou de rest van mijn konijnen leven doorbrengen neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij dat je in contact komt met mijn baasje..ik woon in de regio Maassluis.

ik hoop je snel te ontmoeten..

Honey ( ik ben aan het date )

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 8 jaar en ik heb mijn grote liefde Gijs verloren hij had een nare tumor die helaas niet verwijderd kon worden, ik ben bij hem gebleven tot hij ingeslapen was want we waren trouw tot de dood ons scheiden.

Hij is lekker in onze ren ingeslapen en ook daarna heb ik goed afscheid van hem kunnen nemen en dat is zo belangrijk, laat altijd je konijn afscheid nemen van haar of zijn maatje dan weten we dat je maatje er ook echt niet meer is en we laten van zelf wel zien als het goed is en gaan we weer ons ding doen..

Maar ik sta niet voor niks nu op de senioren site want helaas wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen  en ze weet dat het voor konijnen belangrijk is om weer een maatje te krijgen, dus ik hoop dat er snel iemand op mij reageert, zeker nu het kouder wordt wil ik mij graag aan mijn maatje warmen lekker dicht tegen elkaar en zo worden we elkaars kacheltje.

Ik ben een gezond en vriendelijk meisje en ook nog lekker actief ik heb in mei mijn entingen gehad, ik ben niet op zoek naar een heel druk ventje hoor want ik ben zelf ook best rustig, ik moet wel even wennen aan nieuwe dingen een aaitje tja alleen als ik er zin in heb want ik ga graag mijn eigen gang..

Optillen vind ik echt niks maar ja dat is eigenlijk heel normaal bij konijnen er zijn er maar weinig die het niet erg vinden..

Ik ben al op date geweest maar het klikt niet tussen ons en ik zit nog bij dat baasje en wel binnen het is dus belangrijk nu ik mijn winterjas nog aan heb dat mocht je een date met mij willen en je hebt een buiten konijn dat we snel een afspraak maken want met een week of 2/3 ga ik mijn wintervacht loslaten en dan kan ik dus pas in het voorjaar weer naar buiten..ik moet dus voor kerst echt buiten wonen, wel weer even met een kleine tussen stap mocht het ineens heel koud zijn..

Zoek je een binnen konijn en je hebt veel ruimte binnen zou dat ook kunnen nu..wil je een date afspreken neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje, ik woon nu in Utrecht..

Ik hoop jou en je lieve ventje snel te ontmoeten..

Otis en Margo

Ik, Otis ben een gecastreerde ram van 6 jaar en woon samen met Margo en die is precies een jaartje jonger en is op dezelfde dag jarig als dat ik ben, ik namelijk op 01-11-2016 en Margo jaartje later leuk he..?

Wij zijn dus pas jarig geweest en eigenlijk hele jonge senioren waar je nog heel lang plezier van kunt hebben, want plezier hebben wij samen zeker wij zijn z'n beetje de grapjassen van de opvang maar dat zie je zo wel toch..

Margot was mij aan het zoeken en ze kon mij maar niet vinden te grappig gewoon, wij zijn dus samen op zoek naar lekker ruime huisvesting waarin we heerlijk los kunnen gaan.

Natuurlijk ook bij een baasje waar we de rest van ons leven mogen blijven wonen, want hoe lief ze in de opvang ook zijn er gaat niets boven een eigen ruimte en een eigen baasje.

Buiten dat we een erg gezellig stel zijn zijn we ook lief en knap dat vinden wij zelf, dus lief baasje stel je begint nog met konijnen wij kunnen je daar goed mee helpen, ik zou zeggen stap in de auto en kom naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen (Overijssel ) dan gaan wij heel graag met je mee..

Angelon

Ik ben een gecastreerde ram van 7 jaar en ik heb de meest mooie blauwe ogen die je maar kunt vinden, daarbij werk ik mijn make-up dagelijks bij met een zwarte eyeliner...haha nee natuurlijk niet ik heb van mijn zelf zulke mooie zwarte lijntjes om mijn ogen..

Buiten mijn knappe looks heb ik ook nog een gouden karakter ik ben een zeer lieve vent, en denk niet dat ik een oude slome ram ben, nee hoor ik doe niet onder voor een jongere vent hoor..

Daarom zoek ik ook lekker de ruimte waar ik samen met een lieve voedster de rest van mijn leven door mag brengen, want ik mis best een maatje en met de komende feestmaand hoop ik toch echt dat jij niet alle wortels aan Ozosnel gaat geven en een klein stukje voor mij en mijn nieuwe meisje bewaard..

Dus lief baasje ik zou zeggen in galop naar www.flappus.nl in Zwolle dan ga ik graag mee met jou om de rest van mijn leven bij jullie door te brengen..  

Vulpix ( binnen konijn )

Ik ben een voedster en ik was op 1 september jarig en toen werd ik 5 jaar en weet je wat ik op mijn 5de verjaardag kreeg, 6 baby's dat is toch niet leuk dan ben je 5 jaar en dan wordt je nog moeder..

Gelukkig zijn ze in de opvang geboren zodat ik ze veilig groot kon brengen en dat heb ik ook gedaan ik heb ze heel goed verzorgt en heel veel liefde gegeven en nu zijn ze bijna zo groot dat ze op eigen pootjes kunnen staan en dat ik eindelijk aan mijn mooie konijnen leven kan gaan beginnen.

Want weet je hoe zwaar het voor konijnen moeders is om kleintjes groot te brengen en zeker als je al op leeftijd bent, gelukkig gaat dat nooit meer gebeuren want ze hebben hier beloofd dat ik een gecastreerd vriendje ga krijgen en die gaat mij dan vast ook goed verwennen na mijn kraam tijd.

Ik ben een heel lief en rustig zachtaardig meisje maar vooral heel zorgzaam dus ik zoek zeker geen pittig ventje wat de bontlaarzen bij zijn ren heeft staan, nee gewoon een lief en niet te druk ventje daar waar ik mij ook bij op mijn gemak voel..

Natuurlijk ook lekker de ruimte alleen voor deze winter moet ik wel binnen wonen want ik heb geen wintervacht en dan zou ik het buiten te koud hebben nu, maar straks als het weer warm weer is kan ik ook gerust buiten wonen hoor..ik mag vanaf 7 december op date maar ik mag natuurlijk al wel gereserveerd worden..hoe fijn zou het zijn als ik met kerst samen met jou ventje lekker binnen onder de boom mag liggen..

Wil je mij reserveren neem dan contact op met knaagdierencenrtum@dierenbescherming.nl in IJmuiden, en wie weet kunnen we dan op 7 december al op date..

 

Roosje en Jaapie

Ik, Roosje ben een voedster van 6 jaar en ik heb lekker een jong ventje aan de haak geslagen want mijn knappe vent is pas 1 jaar en we zijn zo ongelovelijk in love met elkaar, en zo zie je maar dat een ouder konijn echt niet altijd aan een even oud maatje gekoppeld hoeft te worden...

Buiten dat we een super lief en happy koppel zijn zien we er nog eens heel grappig uit de ene klein de andere een middelmaatje en ook dat maakt bij konijnen echt niet uit als we elkaar maar lekker vinden ruiken en onze karakters passen bij elkaar, nou daar hoef je bij ons dus echt niet bang voor te zijn..

Doordat er verhuisd werd konden wij niet mee en zitten we nu samen in de opvang, het lijk mij dat dat niet lang hoeft te duren toch want wij zijn gewoon een ideaal koppel, zeker als je gaat beginnen met konijnen zijn wij de konijnen die jij graag in je tuin wil hebben..

We zoeken natuurlijk wel lekker de ruimte want we zijn ook lekker actief, maar we zitten ook heel graag lekker knus tegen elkaar aan, ben jij nou op zoek naar een leuk, lief kindvriendelijk koppel kom dan naar www.animalhome.nl in Zoetermeer, wij kunnen niet wachten om mee naar jouw huis te gaan..

Nijn

Ik ben een jong ventje want in ben pas in juli 2 jaar geworden, nou dan zul je vast denken wat doet Nijn op deze site, ik zal het je vertellen ik zit al vanaf 3 maart in de opvang en ik heb geen idee waarom maar dat ik er flink verdrietig om ben dat snap je vast wel..?

Eerst was ik al vet verdrietig omdat mijn grote liefde dood was gegaan en ik ook nog naar de opvang moest omdat ze niet verder wilde met konijnen, nou ik zal je vertellen dat dat niet goed is voor je zelfvertrouwen hoor..

En als er dan ook nog alleen maar mensen komen kijken naar de konijnen in de opvang en ik zie mijn buurkonijnen wel uit gekozen worden en met een maatje en baasje mee mogen, nou daar wordt je nog verdrietiger van..

Ik begrijp het gewoon niet natuurlijk ik ben helemaal zwart en daar schijnt men niet voor te kiezen maar het gaat toch niet om mijn kleur vacht alleen ik heb toch gewoon een mooie glanzende vacht en prachtige donkere kijkers en met mijn karakter is ook niks mis..In deze tijd van het jaar mogen pieten niet meer zwart geschminkt worden en worden roet pieten maar ik kan toch slechts naar de kapper gaan om mijn vacht te laten blonderen..

Nee hoor neem mij maar zo als ik ben een prachtige zwarte gecasteeerde ram met een lief koppie..

Veronica van deze site heeft medelijden met mij en daarom mag ik op deze site want hier kijken veel mensen op die het niet uitmaakt wat voor een kleur ik heb..ik hoop dat er nu wel mensen zijn die ondanks dat ze misschien een ouder ventje zoeken er toch voor kiezen om mij weer van een meisje te voorzien, ik kan met gemak bij een voedster die wat ouder is een meisje van een jaar of 5/6 is echt geen probleem want we kiezen elkaar toch op geur en karakter en bij een oudere voedster kan best een jonger ventje omdat de voedster toch vaak wat pittiger zijn..

Nou ik hoop dat deze noodkreet gaat helpen om mij van een lief meisje en een lief baasje met lekker veel ruimte zodat ik na 9 maanden in de opvang eindelijk een eigen plekje ga krijgen..

Ik woon bij www.flappus.nl in Zwolle..ik hoop voor niet te lang meer..

 

Aysa ( ik ben gereserveerd )

Ik ben een prachtige rex voedster van 5 jaar en ik zit net tegen het senior aan zijn dat betekend dat ik zo wel bij een jongere ram als oudere ram herplaatst kan worden en toe top is dat..

Natuurlijk niet te jong hoor maar een van een jaar of 3 en ouder vind ik echt geen probleem..een rex konijn heeft een fluweel zachte vacht en veel van ons ras zijn atletich en dat kun je ook wel zien aan onze bouw..

Ik ben ook een zeer sportief dametje en ik zoek daarom ook een sportief ventje en natuurlijk ook lekker de ruimte..

Toen ik in de opvang kwam het ik wat luchtweg problemen en moest ik naar de witjas en nu ben ik weer goed opgeknapt en klaar om op date te gaan en dat is ook wel fijn want ik ben toch al even in de opvang omdat ik eerst beter moest worden.

Soms komt het nog eens terug bij konijnen maar dat hoeft niet hoor, in de opvang kunnen ze je daar meer over vertellen..gelukkig heb ik nu nergens last van, dus lief baasje kun jij mij van een super lief ventje voorzien neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar woon ik nu..