Skip to content

Lizzie

Ik ben een voedster van 6 jaar en ik ben met veel verdriet afgestaan aan de opvang, nou ja afgestaan eigenlijk ben ik omgeruild voor een gecastreerd ventje..ik zal het even uitleggen.

Ik woonde samen met mijn broer en mijn zus en we hadden het super goed, mooie huisvesting lekker eten en goede verzorging en heel belangrijk een lief baasje..maarja helaas ging mijn broertje dood en bleef ik over met mijn zusje..

En toen ging het fout, mijn zusje had een pootje minder en ik dacht ik wil wel de baas worden en ging aan het jagen en boos doen, doordat mijn zusje niet zo snel was en mij niet goed uit de weg kon heeft ons baasje ons uit elkaar moeten halen..

Omdat het niet de bedoeling is om de rest van ons leven alleen te blijven heeft ons baasje contact gezocht met Kaatje Keutel en die stelde voor om een van ons twee om te ruilen voor een ventje, omdat mijn baasje dacht dat mijn zus met 3 pootjes lastiger te herplaatsen was ben ik bij Karin gebleven en heeft Karin belooft snel een lief ventje voor mij alleen te vinden en daarom ben ik nu hier..

Ik ben niet een konijn wat komt om gezellig te knuffelen hoor nee dat doe ik liever met mijn ventje , maar ik ben verder wel gewoon een lief meiske..dus heb jij lekker de ruimte en een ventje wat ik lekker vind ruiken neem dan contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad.

Zoe

Ik ben een lieve rustige voedster van 8 jaar en ik ben mijn maatje verloren, helaas wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen en heeft ze mij gelukkig naar een opvang gebracht die er voor zorgt dat ik weer een lief gecastreerd ventje ga krijgen..want alleen blijven ook al ben je 8 jaar is niet te bedoeling..

Zo als je ziet ben ik lekker de vrije ruimte gewend en ik ben ook gewoon nog lekker actief dus ik zoek ook nu weer een mooie ruime huisvesting..

Ik moet niet een pittig ventje hoor want dat vind ik best druk ik hou ervan om lekker rustig te chillen maar ook op avontuur gaan vind ik fijn..heb jij nou ook een eenzaam ventje en denk je dat wij wel bij elkaar passen neem dan contact op met www.huizepluis.nl in Bennekom..

Benji

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar en ik ben er een met een verhaal, toen ik in de opvang kwam had ik kale knietjes want ik likte en beet mij daar kaal...dat geeft meestal wel aan dat er iets niet oke is en dat bleek ook wel..

Man ik had echt vet pijn en de witjas heeft foto's gemaakt waar uit bleek dat mijn heupkopniet mooi rond was en dat mijn rugewervel wat instabiliteit veroorzaakte..ik ben aan de pijnstilling gegaan en echt ik voelde mij gelukkig een heel stuk beter..ik huppel vrolijk rond en ben weer lekker actief en af en toe lekker graven vind ik ook best leuk..

Ik heb ook wel eens een wat mindere dag en dan kan ik zo maar wat minder zin in eten hebben, dus dan moet je wel effe opletten of het gewoon een mindere dag is of dat ik echt ziek ben..ik heb nog wel dagelijk pijnstilling en dat eet ik het liefst van een blaadje witlof...

Ik ben verder een lief konijn wat niet van oppakken houdt net als zoveel konijnen dat niet fijn vinden maar een aaitje met mijn pootjes op grond vind ik prima..ik moet wel even wennen hoor als je er aan komt en ik kan dan behoorlijk schrikken, maar als je rustig tegen mij praat kom ik snel bij je kijken want ik ben wel een nieuwsgierig konijn..

Omdat ik niet van veel drukte houd heb ik liever niet van die kleine kids om mij heen, en ook heb ik niet graag een heel pittig meiske want ik vind het zelf wel leuk om een beetje de baas te spelen..dus heb jij lekker de ruimte een niet te pittig meiske neem dan snel contact op met info@dierenopvanghengelo.nl

Nijntje

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar jong en ik ben op zoek naar een lief ventje..ik ben een gezellige meid die het leuk vind om lekker rond te scharellen in een mooie ruime ren samen met mijn nieuwe lover..

Het maakt mij niks uit hoe hij er uit ziet als hij maar lekker ruikt en bij mijn karakter past..ik ben wat dat betreft niet zo moeilijk hoor ik vind uiterlijk niet belangrijk.. er op dit moment een vrouwen te kort is dus mannen ik zou zeggen kom maar snel naar de opvang want anders ben ik zo op pad met een ander ventje. 

Heb jij nou een mooie ruime ren en mag ik de rest van mijn leven bij jou en mijn maatje blijven wonen dan hoop ik dat je snel contact opneemt met www.flappus.nl in Zwolle want daar logeer ik tijdelijk..

Wilson

Ik ben een gecastreerde vent en wel een stoere vent, ik ben 8 jaar en ben op zoek naar een vrolijke vlotte tante..niet te pittig hoor daar hou ik nou ook weer niet van..mijn lieve maatje is helaas dood gegaan en daarom ben ik nu in de opvang om weer een nieuw maatje te vinden..

Ik eet de geraniums liever op dan er achter te zitten, maar dat doe ik maar niet want die zijn giftig..heb jij nou lekker de ruimte en ook nog een lekker ruikend meisje dan zou ik graag bij jou komen wonen..

De leeftijd van het meiske maakt mij niet veel uit hoor want wat zegt leeftijd, het gaat om geur en karakter en fitheid nou die is bij mij prima..dus dames opstellen in rijen van 3 dan zie ik jullie graag verschijnen bij www.knijnenko.nl in Bavel en gaan we samen op date..

Ko

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en ik ben een heeeel knap ventje met een prachtige vacht en leuke bruine oren, ze lijken wel van goud..nou dat past wel bij mij want ik heb een gouden karakter..

Ik ben een rustig ventje wat ook best komt voor een aai..ik ben op zoek naar een lief meisje wat de pittige bontslofjes in de kast laat staan..hoe ze er uit ziet maakt mij niks uit hoor als ze maar lekker ruikt en net z'n lief karakter heeft dan dat ik heb..

De leeftijd maakt niet veel uit hoor maar niet z'n jong spring ding hoor, maar een jaar of 4/5 maakt mij niet uit..als ze dan ook nog lekker de ruimte heeft dan kom ik heel graag bij jullie wonen..op dit moment woon ik bij www.huizepluis.nl in Bennekom...kom je daar snel heen want ik ben klaar voor een date..

Hagrid

Ik ben een heel grappig ventje van 5,5 jaar jong, helaas ben ik mijn lieve vriendin verloren en ben ik op zoek naar een nieuwe vriendin en een nieuw baasje..ik ben een vrolijk ventje die precies weet wanneer je wat lekkers komt brengen en ik kom dan snel naar je toe..

Ik ben een echte lekkerbek, ik ben ook keurig opgevoed hoor want ik doe mijn keutels en plasjes keurig op mijn bak..verder heb ik mooie lange manen naast mijn knappe koppie zitten waar niet echt onderhoud aan zit..

Ik ben lekker veel ruimte gewend en dat zoek ik nu dus ook weer..ik ben dus nu op zoek naar een lief gezellig meiske ze hoeft niet ouder te zijn hoor een lekker ruikend meiske vanaf een jaar of 2 vind ik geen probleem hoor..natuurlijk mag ouder ook ook het maakt mij allemaal niet uit als het karakter maar pas en dat ze lekker ruikt..

Mocht jij nou dit alles hebben en je denkt dat jou meiske bij mij past neem dat contact op met www.opvangpruttel.nl in Poortugaal regio Rotterdam dan kunnen we misschien snel op date..

Skipper

Ik ben een flinke vent en ben op zoek naar een lieve gezellige vrolijke dame, natuurlijk ben ik gecastreed en ik ben 7 jaar jong..Ik heb een beetje last van wat overgewicht dus een lekkere ruime ren waar ik mijn workout in kan doen zou ik erg fijn vinden..

Daarbij nog een dame die actief genoeg is om samen rond te hippen en op z'n tijd natuurlijk ook lekker te lounge..ik ben een probleemloos ventje en ik ben een en al liefde..ik ben in de opvang gekomen wegens omstandig heden, maar die hebben niks met mij te maken hoor..

Heb jij nou lekker de ruimte en heb je een lekker ruikende dame kom dan naar www.knijnenko.nl in Bavel want ik ben er helemaal klaar voor..

Tooske ( ik ben aan het date maar het is even afwachten of ik mij blijf gedragen )

Ik ben een jonge voedster en hoor natuurlijk helemaal niet op de senioren thuis, maar er is hier af en toe ook plaats om even goed onder de aandacht te komen en die aandacht kan ik goed gebruiken....ik ben een beetje een probleem geval aan het worden..

Ik ben een vleeskonijn, dat betekend dat ik in een vreselijk stal op draadhokjes heb gezeten samen met heeeeel veel andere broers en zussen, want we zien er namelijk allemaal het zelfde uit..niet allemaal hebben ze een stuk van hun oor af niet die pech heb ik helaas wel en waarschijnlijk is dat door een ander konijn of door mijn mama gedaan omdat we zo dicht op elkaar zitten iriteren we elkaar en misschien wist mijn mama niet wat ze met een baby aan moest..

Ook dan kunnen moeders hun kleintjes gaan aanvreten..dat ik dus nu een raar hoor heb moet je wel oppassen dat er geen regen in kan komen maar dat betekend niet dat ik niet buiten kan hoor als ik maar wat schuilruimtes heb..

Ondanks dat mensen in die stal echt niet lief waren heb ik inmiddels ontdenkt dat er hel maar dan ook hele lieve mensen zijn en daardoor ben ik ook heel erg lief en aanhankelijk naar mensen toe...Ik hou ook enorm van gekke sprongen maken en hou ik erg van graven...daarom zoek ik ook een lekkere grote ren waar ik lekker gek in kan doen..

Ik heb gezien dat je hier de opvang pas uit gaat als je een maatje gevonden hebt en nou is juist dat het probleem..ik ben super gek op een vriendje ik zat 4 dagen bij een lieverd ik was super verliefd maar na 4 dagen was ik er klaar mee en ben ik boos gaan doen, het lieve vriend heb ik gewoon gebeten en dat is een paar keer gebeurt en dat is natuurlijk niet oke..

Het komt omdat ze dan ineens op mij gaan rijden en misschien komt het wel uit het verleden dat ook ik baby's moest krijgen..ik weet het echt niet maar voor de ventjes is het niet leuk..en voor mij ook niet want zo kom ik niet aan de man..

Nu wil Karin eens kijken of het goed zou gaan met een jong net gecastreerd ventje wat niet zo wil wippen...tja ik hoop dat er dus ergens zo een ventje is met wie ik dat kan proberen..Karin kan je nog veel meer vertellen en zij zal ook de koppeling in de opvang doen zodat we echt zeker weten of dat goed blijft gaan..

Durf jij dat aan met jou jonge ventje neem dan contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad..

 

Sjors ( Helaas heb ik iets bij mijn oogje zitten waar de DA even goed na moet kijken voor ik op date mag ) )

Ik ben wel een zeer bijzonder mooi konijn vind je ook niet, ik ben een Groot Rex konijn en je vind mij niet vaak in de opvang maar helaas ben ik wel op zoek naar een lieve voedster, ik ben 6 jaar jong en ik ben mijn grote liefde verloren...mijn baasje wil stoppen met het houden van konijnen maar mij niet alleen laten zitten en vandaar dat ze voor mij een lieve voedster zoekt en een nieuw baasje..

Ik ben een rustig en zachtaardig lief konijn, ik een beetje afwachtend en heel veel drukte is niet mijn ding..ik woon op dit moment binnen maar ik heb voordat ik 2 jaar geleden bij mijn baasje kwam altijd buiten gewoond..ook daar heb ik het prima naar mijn zin..

Helaas kan ik nu nog niet naar buiten want daar is het nu echt te koud, dat kan pas als de nachten ook in de dubbele cijfers komen..ik ben een zeer sociaal konijn zeker naar andere konijnen toe  hier voor heb ik zelfs in een groep geleefd..

Ik hoop echt dat er snel een baasje op mijn pad komt die ook een lieve dame heeft want ik zoek echt steun en troost bij mijn maatje en dat mis ik nu echt, mensen vind ik ook lief maar ik ben het liefst samen met een konijnen vriendin..het moet niet een te pittige dame zijn hoor daar wordt ik alleen maar onzeker van..

Heb jij nou lekker de ruimte nu nog even binnen neem dan cobtact op met vjanssen@upcmail.nl dan breng zij je in contact met mijn baasje en kunnen we hopelijk snel een konijnen date afspreken..ik woon nu nog in Almere..

 

Jopie

Ik ben gecastreerd ventje van rond de 6 jaar, ik ben een heel byzonder konijn met een heel byzonder verhaal...Ik heb een scheef koppie en dat komt omdat ik in het verleden E.c heb gehad daar door is mijn koppie in de stand schattig gekomen, ook heb ik een plekje in mijn oog maar daar heb ik geen last van..

Toen ik in de opvang kwam moest ik naar de witjas omdat ze daar iets weg moesten halen zodat ik geen kids meer kon maken..daar raakte ik best van in de stres en heb nog even twee weken panacuur gekregen..buiten dat ik natuurlijk gecastreerd moest worden zodat ik geen kids meer kon maken , had ik ook super veel last van mijn hormonen..

Ik was een beetje erg sexueel gefrustreerd en reed over al op, benen knuffels, voeten je noemt maar iets op of ik kleefde er aan vast..omdat ik in huis woon liep ik graag iedereen voor de voeten en tja toen is er een ongelukje gebeurt en ben ik onder een voet gekomen..Live Maaike voelde zich dood ongelukkig en ik had pijn in mijn bekkie..natuurlijk kon Maaike er niks aan doen..

Ik kon niet goed eten en ja daar ging ik weer na de witjas in mijn mandje..daar werd een foto gemaakt en toen bleek dat daar niet echt iets op te zien was..Maaike heeft mij 2 weken lang gedwangvoerd tot ik zelf weer ging eten..iedereen was blij maar toch had ik nog last ergens van want ik at geen hooi..

Doordat ik geen hooi at vormde zich wat haakjes en en toen moest ik weer naar die witjas..toen heeft de witjas een foto binnen in mijn bekkie gemaakt en daar was een breuk te zien in bot van mijn onderste snijtand...mijn tand is gelukkig oke en nu moet dit vanzelf genezen..

Ik woon nog steeds lekker bij Maaike binnen en ze kan eigenlijk geen afscheid van mij nemen want ik ben gewoon een geweldig leuk, lief en gezellig konijn..maar zoals je ziet zoek ik de warmte van een maatje en die kan Maaike niet er nog bij hebben in huis..

Nu gaat ze voor mij op zoek naar een lief en niet te pittige voedster bij wie ik de rest van mijn leven mag gaan wonen..voor nu woon ik binnen maar als het warm weer wordt vind ik het ook leuk lekker buiten te wonen in een ruime ren met een lief meiske aan mijn zijde..

Dus heb jij een plekje voor een geweldig schattig, en tam ventje neem dat contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen (Overijssel)

Ps, er zijn heel veel leuke foto's van mij dus heb je intresse dan kan Veronica die sturen. ze heeft voor deze gekozen zodat je kunt zien dat ik een hele grote lieve vriend heb..

 

Pancakes ( ik ben op date )

Ik ben een ventje van ongeveer 8/9 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuw baasje maar natuurlijk een baasje met een lief vriendinnetje..mijn grote liefde Prinses is dood gegaan en mijn baasje willen stoppen met het houden van konijnen..

Zij zien dat ik een maatje mis en daarom zoeken ze voor mij nu een plekje met een nieuw vriendinnetje en een nieuw baasje..ze willen mij ook graag brengen om te zien waar ik terecht ga komen en natuurlijk ook om te kijken of ik jou dan wel lekker vind ruiken en of onze karakters ook passen..

Ik ben best een beetje afwachtend maar als ik je ken kom ik best graag voor een knuffel, voor mijn vriendin ben ik heel erg lief en ik ben zelfs wat onderdanig dus ik zoek echt niet z'n pittig ding van wie de bontlaarsjes voor het hok staan..ik zoek gewoon een zachtaardig meisje met wie ik nog een mooie tijd kan gaan hebben..

Ik ben best een sterk ventje want ik heb nog nooit iets gehad, nu heb een beetje een traanoogje maar dat maakte mijn lieve Prinses altijd schoon..Ik woon buiten in een mooie ruime ren maar ik ben zeker een konijn wat ook binnen zou kunnen wonen..

Oja ik vergeet nog even te vermelden dat ik buiten een lief en makkelijk ventje ben ik ook nog eens heel erg knap ban maar dat had je vast al zelf gezien..

Heb jou nou alles wat een konijn kan wensen neem dan maar snel contact op met info@seniorkonijnen.nl dan zorgt zij dat er contact komt met mijn baasje...wacht je niet te lang want ik mis echt een meisje..

Pipa

Ik ben een gecastreerd rammetje van 6 jaar jong en ze noemen mijn ras een Rus, nou ja als of ik uit Rusland kom nou echt niet ik versta gewoon Nederlands hoor, ik ben een heel erg lief en zachtaardig ventje en ik ben zeer nieuwsgierig naar jou en alles wat er om mij heen gebeurt..en een aai nou kom maar op hoor..

Ik ben gewoon een ideaal konijn en weet je ik heb 6 jaar lang alleen geleefd en ben dus een konijnen maagd, nog nooit een ander konijn gezien en nu hebben ze hier beloofd dat ik een vriendin ga krijgen..wel graag een die mij aan de poot neemt en mij de konijnentaal leert want ik heb geen idee hoe samen wonen is..

Een dame met pittige bontslofjes die hoeft niet langs te komen hoor maar gewoon een met een lekker luchtje en een gouden karakter en natuurlijk ook een die lekker de ruimte heeft..wat leeftijd betreft doe ik niet moeilijk hoor een rustig meisje van een jaar of 3/4 of ouder is geen probleem voor een 6 jarige..

Dus ben je verliefd geworden op mijn mooie uiterlijk en mijn karakter en pas ik in jou mooie ruime ren neem dan snel contact op met www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk (regio Zevenaar) dan ga ik graag mee om te gaan genieten van een konijnen leven zo als het hoort..

 

Jill

Ik ben een gesteriliseerde voedster van ruim 5 jaar jong, ik ben in de opvang gekomen met Tom mijn vriendje maar helaas sta ik nu alleen op de site en daar ben ik super verdrietig door..ik wil zo graag weer een lief vriendje ontmoeten..

Ik zoek een niet te pittig ventje die lekker de ruimte heeft waar ik lekker in los kan gaan want ik ben echt geen oude muts hoor, ik ben wel wat afwachtend en heb even de tijd nodig om je te leren kennen..maar met tijd en geduld worden we vast dikke vrienden..

Mijn vachtkleur is wildkleurig maar dat wil niet zeggen dat ik een half wildje ben hoor, nee ik ben gewoon een tam konijn met deze kleur vacht, heb jij nou een lief ventje en veel ruimte kom dan snel naar www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk ( regio Zevenaar )