Skip to content

Knabbel en Snuffel

Wij zijn een koppel rex konijnen en wij zijn op 8 september 6 jaar geworden en wij zijn toch echt een bijzonder koppel want zo vaak zie je geen rexen in de opvang zitten en dat is natuurlijk heel erg fijn.?

Wij hebben fluweel zachte vachten en ze zijn prachtig zwart, we zijn een ram en een voedster maar waarschijnlijk kun jij ons ook niet uitelkaar houden want we lijken wel een tweeling.

Wij zijn in de opvang gekomen omdat onze baas uit huis ging en ons niet mee kon nemen hoe jammer is dat, gelukkig blijven we wel lekker samen en moeten we ook samen herplaatst worden.

Wij zijn gewoon een lief en grappig koppel en we zijn nog lekker actief en daarom zoeken we ook een huis met lekker veel ruimte en we hopen daar nartuurlijk snel heen te mogen verhuizen.

Dus zoek je een bijzonder grappig en lief koppel kom dan snel naar www.flappus.nl in Zwolle wij kunnen niet wachten om weer gewoon een eigen baasje met ruimte te krijgen.

Lucky en Lola

Wij zijn een koppel Nederlandse hangoor dwergen en we zijn geboren op 30 december 2018 dat betekend dat wij nog lekkere jonge senioren zijn en je nog minsten 6 of misschien wel 7 jaar van ons kunt genieten want we kunnen gerust een jaar of 12 worden.

Ik, Lucky ben de man in onze relatie en wij hebben een zeer hechte band want mijn lieve Lola is blind en ik zorg goed voor haar, niet dat dat nodig is hoor want ze kan zich prima redden hoor.

Het is voor haar wel belangrijk dat je alles wel op z'n plaats laat staan zo als het voer bakje, het hooi en het water en ook geen trapjes hoor want dan kan ze er af vallen.

Maar gewoon een lager hok met lekker veel ruimte is geen probleem, alleen is het wel fijn als je de bodem in de winter bedekt met of veel strooi of bv een houten vlonder zodat we niet zo op de koude grond zitten want al zijn we nog lekker actief op onze leeftijd moet je in de winter niet op koude natte stenen zitten want onze botjes en spieren worden dan erg stijf.

Verder zijn wij super lieve konijnen en ook te leuk om te zien en we hopen dan ook dat we snel een lief baasje vinden met de juiste ruimte voor ons, zie jij het wel zitten kom dan naar www.flappus.nl in Zwolle.

Stip en Nola

Wij zijn 2 dames en wij zijn 2 dikke vriendinnen en ondanks dat we zeker niet aanraden om 2 voedsters te koppelen zijn wij een echte uitzondering want we zijn stapel op elkaar en wonen al 6 jaar samen.

Daarom mogen wij ook samen op zoek naar een nieuwe plek met een baasje waar we wel voor altijd mogen blijven wonen en waar men wel genoeg aandacht voor ons heeft want die was bij de kids niet echt meer aanwezig.

We zijn gewoon een stel lieve en gezellige konijnen en we zoeken een plek met lekker veel ruimte, en wij hopen die snel te vinden want er gaat niets boven een eigen plek en een eigen baasje.

Kun jij ons die geven neem dan contact op met www.flappus.nl in Zwolle en kom dan maar snel deze kant op want het zit bommetje vol in de opvang, allemaal mooie en lieve konijnen die een nieuw baasje zoeken.

George

Ik ben een gecastreed ventje en ik 9 jaar en helaas ben ik in de opvang terecht gekomen omdat mijn liefje overleden is en mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen.

Ik ben een flinke vent van ongeveer 4 kilo en ik ben best een bijzonder konijn want ik ben waarschijnlijk een rode nieuwzeelander en daarom heb ik z'n prachtige koperbruine kleur vacht. Nu mag er volgens de ras standaard geen wit of ander kleurscharkering in de vacht zitten en volgens mij heb ik dat wel een beetje.

Maar wie maakt dat uit mij in ieder geval niet, ik ben best wel onder de indruk van wat er allemaal gebeurt is, eerst mijn meisje verloren een hele andere omgeving en ook nog eens een kleiner huis dan ik gewend ben en ben daarom nog wat afwachtend.

Ze hebben mij wel in mij mooie oren gefluisterd dat het wel goed komt en dat er echt weer een nieuw meisje langs komt voor een date met mij met een lief baasje met lekker veel ruimte zodat we het samen weer fijn gaan krijgen.

Ik hoop wel dat het een baasje is waar ik voor de rest van mijn leven mag blijven wonen en niet nog eens naar de opvang zou moeten, ze zijn hier super aardig en weten veel van konijnen af en daar heb ik wel geluk mee want ze zagen hier gelijk dat ik enorme vachtmijt had en daar hebben ze mij gelukkig gelijk tegen behandeld ppfftt wat een kriebels had ik zeg.

Gelukkig zijn ze nu weg maar op wat plekken op mij goddelijke lichaam zijn daardoor wel wat kale plekjes onstaan maar die groeien gelukkig snel weer aan.

Dus zoek je een knappe lieve rustige vent en heb je lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvanghillegom.nl

  

Ricky

Ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar jong en helaas ben ik mijn meisje verloren en omdat mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen sta ik nu op de senioren site en wacht ik met smart in de opvang op een lief nieuw vriendinnetje.

Zo als je ziet kom ik graag een groen blaadje bij je uit je hand pikken en wat mij betreft mag mijn nieuwe meisje ook gerust een groen blaadje zijn maar dat bedoel ik natuurlijk figuurlijk dan, want ook een ouder meisje vind ik prima hoor.

Hoe ze er uit ziet maakt mij niks uit als ze maar lekker ruikt en onze karakters passen bij elkaar, ik ben een heel lief en zorgzaam ventje en ik hou erg van lekker buiten bezig zijn en ik maak graag een binkie, daarom zoek ik ook lekker de ruimte zodat mijn mooie body goed in chape blijft.

Verder vind ik lekker luieren samen met jou ook heerlijk lekker tegen elkaar aan liggen ja dat mis ik heel erg nu.

Mijn eten bestaat uit groenvoer, kruiden, biks en natuurlijk hooi zo blijf ik lekker gezond en ben ik er klaar voor om nog een hoop mooie jaren samen met jou door te brengen, ben jij nou een eenzame voedster en zoek je een ideale partner stop dan met zoeken en kom maar snel naar www.konijnenopvanghazel.nl want daar zit ik met smart op jou te wachten. 

Maartje

Ik ben een voedster en ik ben geboren op 1 januari 2013 en dat betekend dat ik al een aardige leeftijd heb bereikt en ik ben nog steeds een mooie en actieve dame, natuurlijk niet meer zoals vroeger maar ook geen konijn wat stil in een hoekje oud zit te zijn.

Helaas ben ik wel mijn liefde verloren en is het niet mogelijk om op mijn huidige plek een nieuw vriendje te krijgen en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuw baasje met ook een eenzaam ventje.

Daarom sta ik nu op de konijnen Tinder site en hoop ik dat ik snel een nieuw vriendje mag ontmoeten met natuurlijk een lief baasje en waar ik de rest van mijn leven altijd mag blijven wonen.

Ik ben geen knuffel konijn maar met geduld en rust kun je mij zeker wel een aaitje geven, maar ik ben naar andere konijnen heel erg sociaal en ik verzorg ze ook graag hoor dat heb ik met mijn laatste vriendje ook gedaan.

En eerlijk gezegd is dat toch het belangrijkste in een konijnen leven, gewoon gelukkig zijn met een konijnen vriendje en ik hoop dat ik die snel ga vinden.

Ik woon nog bij mijn baasje maar de herplaatsing gaat via www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham ( Groningen ) kom je snel deze kant op want pas dan kan ik mijn verdriet van het verlies van mijn maatje een plaats geven en weer een blij en gelukkig konijn worden.

 

Wipneus

Ik ben een voedster van 8 jaar en helaas is mijn zusje overleden en omdat mijn baasje echt niet wil dat ik alleen in mijn ruime huis blijf wonen zoekt ze een nieuwe plek met een nieuw maatje voor mij.

En weet je daar ben ik blij om want de rest van mijn leven alleen blijven daar zou ik super verdrietig van worden en daarom sta ik nu op de senioren site.

Ik woonde samen met mijn zusje en dat ging wel goed hoor maar om knokpartijen met een andere voedster te voorkomen wil ik nu graag op date met een gecastreerd ventje.

Ik ben gewend aan lekker veel ruimte en ik heb pas een nieuw hok met een grote ren er aan gekregen en mocht je zelf toe zijn aan een nieuwe ruimte mag dat meeverhuizen met mij.

Ik ben een lieve rustige voedster en ik ben een prachtige zwarte dame en over het feit dat zwarte dieren lastiger te plaatsen zijn daar ga ik geen woorden aan vuil maken want toevallig vind ik mij zelf een heel mooie dame met een mooie uitstraling.

Dus heb jij een eenzaam ventje die gerust wat jonger mag zijn hoor want ik ben een fitte dame en ik ben nooit ziek geweest stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij dat je contact krijgt met mijn baasje.

Ik woon in Rotterdam en mijn baasje wil mij best een eindje wegbrengen mocht dat nodig zijn.

Ik hoop jou en je ventje snel te ontmoeten.

 

Hans

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben 9 jaar en ik ben een vrij actieve Teddy widder en ik ben nu toch wel wat verdrietig want ik ben mijn Grietje verloren en hoe ik ook zocht ik kon haar echt niet vinden want zij is naar de konijnen hemel gegaan.

Nou dat ben ik nog lang niet van plan hoor want ik vind het leven nog veel te leuk, gewoon lekker rond hippen in een lekker ruime ren samen met jou een lief en gezellig nieuw grietje.

Ik woon buiten en dat vind ik prima hoor maar ben jij op zoek naar een lieverd zo als ik dat ben en jou lieve meisje woont binnen dan vind ik dat ook prima hoor, je kunt met mij alle kanten op.

Ik zoek echt wel de ruimte want ik wil wel graag een goede conditie houden en mijn botjes en spieren moeten zeker niet stijf worden hoor want dan kan ik niet meer binkie op zijn tijd.

Mijn vacht heeft wel onderhoud nodig en dat vind ik ook prima hoor dat laat ik goed toe want een heertje wil ik wel blijven hoor.

Heb jij nou lekker de ruimte en mag ik de rest van mijn leven bij jou blijven dan kom ik heel graag bij jou en je meisje wonen, wil je nog meer van mij weten mail dan naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk.

Picollo en Annie

Wij zijn 2 echte dwergjes en dat betekend dat we klein van stuk zijn en wij zijn beide 7 jaar ik, Picollo ben natuurlijk gecastreerd en ik ben een beetje een verlegen ventje en ik ben het meest bruine konijn.

Mijn lieve Annie is gesteriliseerd en daar loopt een mooi wit streepje door maar ik bedoel echt haar vacht hoor want ze echt mijn lieve meisje en we zitten graag lekker knus tegen elkaar aan te snoezen dat is een van onze hobby's.

Verder hebben we ook graag de ruimte want ook al zijn we klein wil dat niet zeggen dat we in een kleine ruimte horen te wonen, nee echt niet wij zijn juist lekker bewegelijk en zoeken daarom een mooie ruime ren.

Wij wonen bij een lieve pleegouders en daar wonen we al 4 maanden en daarvoor zaten we 2 maanden in het dierenasiel Eemland in Soest dus in totaal zijn wij al een half jaar opzoek naar een nieuw baasje.

We hebben het super naar onze zin bij onze pleegouders want als ochtends de gordijnen open gaan staan we al door ons hok te springen zodat ze ons wel vast zien staan.

En dan komen ze gelijk naar buiten voor ons ontbijt want eten kunnen we prima, in de middag komt het andere baasje en die komt met ons knuffelen en dan zitten we met onze voorpootjes op haar benen en kan ze ons lekker veel aandacht geven en krijgen we ook vaak wat lekkers uit de hand.

We hebben het hier prima naar onze zin maar onze pleegouders kunnen ons niet houden omdat ze dan andere konijnen die net wat meer ruimte en aandacht nodig hebben niet kunnen helpen.

Dus nu zoeken we net zulke lieve baasjes als dat onze pleegouders zijn en kun je via www.dierenzorgeemland.nl in Soest in contact komen voor meer informatie over ons wij hopen dat het helpt om snel een baasje te vinden nu we op deze site staan want nu wordt het tijd voor een eigen plekje met een eigen baasje..

Boris

Ik ben een super mooie gecastreerde ram en ik ben 9 jaar ik ben een waanzinnig lief en knuffelig konijn maar natuurlijk wel met de pootjes op de rond hoor.

Een hele tijd terug heb ik een vriendin gehad maar ik woon nu al best lang alleen en vind ik het tijd worden om weer een lief meisje te vinden om samen onze oude dag door te gaan brengen bij een lief baasje waar wij de rest van ons leven samen door mogen brengen.

Ik ben nog heel erg gezond alleen werkt een oogje niet meer maar daar redt ik mij prima mee hoor. Ik ben in maart nog naar de witjas geweest voor mijn jaarlijkse entingen geweest dus ik ben weer beschermd tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes.

Ben jou nou op zoek naar een echte goedzak stop dan maar met zoeken want dan heb je mij gevonden en hoop ik dat je snel een foto van jou huisvesting stuurt naar vjanssen@upcmail.nl.

Dan zorgt zijn dat mijn baasje die te zien krijgt en ze zorgt dat onze baasjes contact met elkaar opkunnen nemen om te kijken of wij elkaar lekker vinden ruiken en of ons karakter past, want dat zorgt dat we voor elkaar vallen.

Ik woon in Bunde ( regio Maastricht ) en ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten.

Puk

Ik ben een voedster en ik ben 6 jaar jong een lekkere jonge senior dus, zo gedraag ik mij ook hoor ik ben een fitte dame en ik woon ook heel graag buiten zelfs met wind en regen kun je mij daar ook vinden.

Ik ben ook een lieve dame en ik hou van een aai maar zo als alle konijnen houdt ik niet van oppakken, ik ben ook lekker nieuwsgierig zoals dames meestal zijn.

Ik ben nu wel verdrietig hoor want mijn vriendinnetje is ziek en ze wordt ingeslapen en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en om mij niet alleen achter te laten sta ik nu op deze site.

Ze hebben mij dat ook al verteld zodat ik voorbereid ben op het afscheid nemen van mijn lieve vriendin, maar ook sta ik al vast op de uitkijk of er soms al een nieuw baasje met een lief gecastreerd vriendje aan komt om mij aan hem te koppelen.

Ik was happy hoor met mijn vriendin maar dat wil niet zeggen dat ik nu weer een meisje als maatje wil het risico is echt veel te groot dat we ruzie krijgen als we elkaar ontmoeten, dus vandaar dat ik uitkijk naar een vriendje.

Heb jij nou lekker veel ruimte en ook een eenzaam ventje die gerust jonger mag zijn hoor wat ik ben echt super fit en actief maar ouder kan zeker ook hoor, stuur dan een foto van jou casa naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon in Laren en mijn baasje wil mij ook best wegbrengen want ze wil heel graag zien waar ik kom te wonen en als dat binnen een uurtje is dat geen probleem.

Bibi ( nu nog binnen )

Ik ben een Teddy Widder van 7,5 jaar jong en ik heb mijn hele leven alleen in een klein hokje gewoond en dat vond ik echt zo ontzettend stom, maar ja weglopen is natuurlijk ook geen optie.

Maar gelukkig was er een engel en die heeft mij nu opgevangen en daar ben ik zo blij mee, want ik ben nog wel steeds alleen maar ik mag nu lekker los in haar konijnproef gemaakte slaapkamer rond hippen.

Echt dat is zo fijn zo zijn mijn spiertjes weer lekker soepel geworden en ben ik ook een heel stuk gelukkiger, maar ik wordt pas echt gelukkig als ik een lief gecastreerd ventje ga ontmoeten want die mis ik al 7,5 jaar.

Daarom sta ik nu op deze Tinder site en hoop ik dat er een lief lekker ruikend ventje op mijn pad komt, wel eentje die mij aan de poot meeneemt want ik heb nog nooit een ander konijn ontmoet.

Ik ben zo als het ras ook beschreven wordt een lief en vrolijk meisje en ik heb natuurlijk ook vachtverzorging nodig dat moet wel wekelijks geborsteld worden want je wil echt niet dat je vacht vervilt dat doet namelijk heel erg pijn. Mocht je dat zelf spannend vinden dan kun je mij ook naar de konijnenkapper brengen daar zijn er al best veel van en die kunnen je het ook leren.

Ik woon nu binnen maar als het straks wat warmer wordt vind ik het buiten ook leuk hoor lekker rond hippen in een mooie tuin met een mooie ruime ren ja dat zie ik ook wel zitten.

Mijn engel heeft mij pas helemaal na laten kijken bij de witjas en die vond dat ik er super goed uitzag en dat ik een lekker fit dametje ben en zeker klaar ben om te gaan date, dus heb jij een lekker ruikend ventje en passen onze karakters bij elkaar stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn engel.

Ik woon nu in Delft maar voor een gouden mandje komt ze mij graag brengen, lief he!!

Nibbit en Gibbs

Wij zijn een super verliefd koppel waar ik Nibbit de hangoor een gesteriliseerde voedster van 6 jaar ben en dus een lekkere jonge senior en mijn lieve Gibbs een gecastreerd ventje van 5 jaar die mijn grote liefde is.

Wij zoeken per 30 mei een ander baasje en natuurlijk een ander huis helaas wegens omstandigheden, wij zijn gewend om binnen te wonen maar in mei als het mooi weer is dan vinden we het buiten ook vast erg leuk.

Natuurlijk wel met lekker veel ruimte want dat zijn wij nu ook gewend, het lijkt ons super leuk om op avontuur te gaan in jullie tuin.

Maar goed stel je zoekt een leuk koppel voor binnen kan dat ook omdat we dat gewend zijn, ik Nibbit vind een aai wel prima maar nou ook niet de hele tijd hoor want ik knuffel natuurlijk het liefst met mijn lieve Gibbs.

Gibbs komt graag naar je toe voor iets lekkers uit je hand maar verder gaat hij graag zijn eigen gang, wij zijn beide prima en gezond en in mei gaan we nog even naar de witjas voor onze jaarlijkse enting en een gezondheid check maar dat is altijd prima geweest.

Ben jij nou op zoek naar twee gezellige en vrolijke konijnen en heb jij eind mei een mooie huis voor ons klaar staan dan zouden wij maar zeker ook ons lieve baasje jullie erg dankbaar zijn.

Wij wonen in Valkenswaard en heb jij nou een gouden plekje voor ons kun je ons daar op komen halen, voor meer info kun je een foto van je huisvesting sturen naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje.

 

 

Puck en Flappie

Wij zijn een prachtig kleurrijk koppel met bijna alle kleurtjes die konijnen kunnen hebben bij elkaar en daarom passen wij in elk interieur.?

Ik het ben het ventje en heb ook nog eens prachtige licht kleurige ogen en ik ben 7 jaar en mijn grote liefde is pas 4 ik heb dus een mooie jonge blom aan de haak geslagen.

Wij zijn gewoon een leuk stel makkelijke konijnen en zijn op zoek naar een baasje die lekker veel ruimte heeft en waar wij de rest van ons leven mogen blijven wonen.

Hoe goed we ook verzorgt worden er gaat niets boven een eigen baasje en  we zijn er dan ook best klaar mee hier in de opvang waar we al vanaf begin december wonen. En daar snappen we niks van want we zijn toch een super leuk koppel.

Nu we op deze site staan hopen we dat we echt snel een lief baasje vinden waar we voor altijd mogen blijven wonen, ben jij dat baasje kom dan maar heel snel naar www.flappus.nl in Zwolle dan gaan wij heel graag met jou mee.

Snuf en Muffin

Wij zijn een lief koppel konijnen waarvan ik de ram een rex konijn ben en ik ben 5 jaar, ik woon samen met mijn lieve Nederrlandse hangoor en zij is 7 jaar en samen hebben wij het super gezellig en worden dan ook alleen maar samen uitgeplaatst.

Helaas kon ons baasje niet meer voor ons zorgen en zijn wij nu op zoek naar een baasje die dat wel kan en die lekker de ruimte heeft want dat hebben we wel nodig. En waar we de rest van ons leven mogen blijven wonen,

Want mijn lieve meisje kan dan wel 7 zijn maar ze is nog heerlijk actief en het liefste wat we samen doen is lekker op onderzoek gaan en natuurlijk ook lekker loungen dicht tegen elkaar aan.

Ben je nou op zoek naar een leuk stel lieve ongecompliseerde konijnen kom dan maar snel naar www.flapppus.nl in Zwolle want wij zijn er helemaal klaar voor om weer aan een nieuw avontuur samen met jou te beginnen. Want weet je hoe lief ze ook zijn hier in de opvang we wonen hier al vanaf 5 september en het maakt ons verdrietig dat we nog steeds geen eigen baasje hebben.

Denk nou niet het is al een bejaard koppel want we zijn misschien pas op de helft van ons leven want konijnen kunnen gerust 12 jaar of oudere worden. Dus ik zou zeggen kom maar snel naar Zwolle.