Skip to content

Daisy

Ik ben een gesteriliseerde Nederlandse hangoordwerg en ik ben 8 jaar en ik heb verdriet, mijn lieve vriendje is overleden op 10 jarige leeftijd en dat is best al oud voor een konijn maar ook dan wil je elkaar niet missen.

Mijn baasje wil stoppen met het houden van konijnen en zoekt via deze Tinder site naar een nieuw baasje die een eenzaam vriendje voor mij heeft en waar ik dan de rest van mijn leven mag blijven wonen.

Ik ben gewend om buiten te wonen en ik woon hier in een mooie grote ruime ren met een groot hok daarbij, en dat zoek ik nu natuurlijk ook weer.

Ik ben een lieve dame en ik was in onze relatie de baas maar dat vond mijn grote liefde prima hoor, af en toe even op hem rijden vond hij helemaal niet erg en we waren een heel lief en hecht koppel en ik mis hem echt.

Misschien kan ik met jou ventje ook weer helemaal happy worden en ik kan niet wachten om hem te ontmoeten, mocht jij nou lekker de ruimte hebben en ik lijk jou wel wat stuur dan een foto van je ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zijn voor het contact met mijn baasje.

Mocht je het koppelen spannend vinden dan is er een mogelijkheid dat door een deskundig iemand gedaan wordt, tegen een vergoeding dan kunnen we daar samen heen en blijven we daar een paar nachtjes logeren en kun je ons daarna gekoppeld en wel weer ophalen als we elkaar tenminste lekker vinden ruiken en ons karakter past maar dat weet je pas als we elkaar ontmoeten koppelen is ook best spannend zeker als je dat nog nooit hebt gedaan en dan is dit een mooie oplossing.

Maar kun je zelf koppelen dan is dat natuurlijk ook prima dan kun je naar Berkenwoude (regio Gouda ) komen om kennis met mij te maken, en ik hoop je daar snel te ontmoeten.

Suus

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben op 1 mei 6 jaar geworden dus nog een jonge senior dame en dat is altijd handig want dan kan ik met gemak een jonger ventje aan en natuurlijk ook een ouder ventje en eigenlijk gaat het bij ons konijnen altijd meer op geur en karakter.

Leeftijd is niet het allerbelangrijkste, en natuurlijk wil je echt niet z'n jong hitsig ding achter je aan hebben maar een jonger ventje die een stabiel karkater heeft hoeft geen probleem te zijn en maakt de keus wat ruimer.

Ik ben door afstand in de opvang gekomen en tja dat is natuurlijk nooit fijn want je wil graag op je eigen plekje blijven wonen, maar natuurlijk niet alleen en doordat ik nu in de opvang ben komt er vast snel een ventje langs met wie ik op date kan gaan.

Ik ben een gezellig meisje en ik ben op zoek naar een lekkere ruime ren en een baasje waar ik de rest van mijn leven met jou ventje door mag brengen, dus kun jij mij dit alles geven kom dan snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl want ik zit daar met smart op jou te wachten.

 

Jacques

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 1 mei 9 jaar geworden en tja daar zit je dan op z'n leeftijd in de opvang en daar wordt je natuurlijk nooit vrolijk van.?

Gelukkig is er een dating site voor senior konijnen en sta ik daar nu op met mij lieve koppie en hoop ik dat er een eenzaam meisje is wat ook wat ouder is en mij wel ziet zitten als haar nieuw lover.

Ik ben een soort van hollandertje en die staan bekend om hun zachtaardige karakter, ook kunnen we wel het clowntje uit hangen ach ik ben gewoon een gezellig ventje.

Ik hoop dat ik niet te lang hoef te wachten want de feestdagen komen er aan en ik wordt er dan zo verdrietig van als ik al die kerstliedjes hoor over die eenzame kerstdagen die mens en dier door brengen in die liedjes.

1 liedje vind ik trouwens erg stom dat liedje van Flappie van die Joep van het Hek of zo, oke het einde is leuk voor de vader maar ik moet er toch niet aandenken dat je zo iets overkomt als konijn.

Nou ik hoop dat je snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl komt zodat we samen de kerstdagen door kunnen brengen.

 

Zeppe

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar jong en ik heb werkelijk een rot leven gehad en ik ben samen met 10 andere uit een noodsituatie weggehaald.

Nou en dat was zeker een noodsituatie, wij zaten in hele kleine smerige hokjes en kregen nooit aandacht we kregen wel wat te eten maar dat was het dan geen gezelschap van een lief meisje en nooit de ruimte om eens lekker onze pootjes te strekken en onze energie kwijt te raken.

Ik heb mij vaak af zitten vragen waarom mensen zo als zij konijnen wilde houden als je ze geen goed leven wil geven, wij zijn allemaal heel blij dat we uit die hel weg gehaald zijn en we nu een nieuw leven gaan krijgen zo als wij allemaal verdienen.

Weet je wij zijn ook nog eens knappe konijnen ik ben bv een zilvervosje en ik heb prachtige mooi bruine ogen en lieve kleine oortjes.

Omdat wij geen aandacht gehad hebben moeten we daar aan gaan wennen en daar hebben wij tijd en geduld van onze nieuwe baasje voor nodig en ik hoop zo dat jij daar tijd in wil gaan steken want in mijn hart hunker ik naar liefde.

En dan zeker de liefde van mijn nieuwe vriendin want dat hebben ze mij beloofd ieder van ons gaat een maatje krijgen en daarvoor moest ik eerst naar de witjas want baby konijnen zijn er genoeg op de wereld, dat betekend dat ik vanaf 9 december op date mag hoe fijn lijkt mij dat.

Natuurlijk moet ook mijn ren mooi ruim zijn want ik wil nooit meer in z'n rot klein hokje waar ik amper in kon liggen, en natuurlijk zoek ik een lief meisje die mij aan de poot meeneemt en mij leert hoe het is om samen te wonen met een meisje en dat er ook lieve mensen zijn die mij wel aandacht en liefde geven.

Ben jij nou z'n baasje neem dan maar snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle.

louis

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben 5 jaar jong en ik ben een ongelofelijke goedzak ik vind het namelijk geen enkel probleem als je mij moet verzorgen en dan bedoel ik als mijn nageltjes geknipt moeten worden, mijn vacht wat geborsteld moet worden of als ik medicijnen moet gebruiken laat ik dat ook goed toe en kun je mij heel rustig oppakken.

En knuffelen daar ben ik helemaal gek op maar dan wel als ik zelf bij je wil komen zitten want aaien is het fijnst met de pootjes op de grond.

Ik ben gek op hooi en brokken en ik ben gewend om lekkere gedroogde kruiden te krijgen en ook groentes en lekker knabbelen op een wilgentak vind ik ook super, ik ben buiten een lief ventje ook een lekkerbek zo als je ziet.

Ik ben ooit een keer bij de witjas geweest en die heeft mijn kiesjes toen weer knap gemaakt maar tot nu toe heb ik daar geen last meer van, wel heb ik wat vernauwde traanbuisjes waardoor ik wat natte natte oogjes heb en die zouden een paar keer per week schoongemaakt moeten worden, doordat ik daarbij ook nog wel eens nies moet dan ook mijn neus gepoetst worden maar ik laat dat prima toe hoor.

En weet je als ik straks een meisje ga krijgen dan maakt die het wel schoon hoor, dat deed mijn zusje ook en helaas is die van de zomer al overleden en  nu hoop ik toch snel weer een lief meisje in de opvang te vinden.

Omdat ik hou van lang uit chillen en een tukkie doen op mijn zij en ik verder gewoon een rustig ventje ben die af en toe de dolle 10 minuten heeft, zoek ik ook een lief rustig zachtaardig meisje waar ik lekker mee kan chillen, ik woon nu buiten maar ik zou ook prima binnen kunnen wonen juist omdat ik ook de aandacht van mensen super leuk vind.

Dus denk jij dat ik wat voor jou eenzame meisje ben en heb jij lekker de ruimte die wel overdekt is zodat mijn oogjes en neusje niet nog natter worden kom dan naar www.konijnenopvangspijk.nl in Spijk ik beloof je dat je een heel leuk konijn aan mij hebt en jou meisje een droommaatje aan mij heeft.

Luke en Carrie ( wij zijn gereserveerd )

Ik, Carrie ben de dame in dit koppel en ik ben 10 jaar en ik heb toch een mooie jonge god aan de haak geslagen want Luke is namelijk pas 5 jaar maar wij maken ons niet druk over onze leeftijden hoor want het gaat om de liefde en die is er volop.

Wij zijn namelijk super verliefd op elkaar en wij zijn buiten bijzonder knap, lief tegen alles en iedereen en echt er zijn lieve koppels en hele lieve koppels nou wij zijn het allerliefste koppel wat er is.

Nu zijn wij met spoed op zoek naar een super lief baasje want ik heb slechte kiezen ik eet er prima mee hoor op dit moment maar ze vinden het een te groot risico om mij onder narcose te brengen om mijn kiezen te slijpen.

En omdat ik het prima functioneer laten we het op z'n beloop en zijn we op zoek naar een lief baasje die ons een lekker plekje heeft zodat wij samen nog een mooie tijd hebben voor zolang het voor mij duurt.

Wat eerlijk is eerlijk hoe lief ze ook zijn in de opvang van de kleine ruimte worden we natuurlijk niet blij en hoe mooi zou het zijn als we snel een mooie ruime ren gaan krijgen en je zult enorm van ons gaan genieten want we zijn zo schattig en lief samen.

Nu hoop ik trouwens wel dat mocht ik er tussen uit piepen  wat ik echt nog niet van plan ben, dat ons baasje Luke dan weer een nieuw lief meisje voor hem gaat zoeken want ik zou niet willen dat hij de rest van zijn leven verdrietig alleen blijft.

Kun jij ons dit alles geven neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle dan hopen we elkaar snel te ontmoeten.

 

 

 

Indi

Ik ben een voedster van 8 jaar en ik ben op zoek naar een lief vriendje en een heel lief baasje, een baasje die mij de tijd geeft om te wennen want ik vind alles best spannend.

Ik ben echt op zoek naar een lief en rustig ventje en een rustig plekje daar waar ik gewoon lekker mijn gang kan gaan dan voel ik mij het fijnst, dus geen drukte om mij heen gewoon lekker zen zijn samen met mijn rustige ventje.

Ik heb ook graag de ruimte want ik ben geen suf konijn hoor, ik ben gevacineerd en gechipt alleen niet gesteriliseerd wat ze normaal wel doen bij de voedsters die in de opvang komen.

Maar de reden dat ze geen risico willen nemen met mij dat komt omdat ik niet zo lekker in mijn velletje zit en ik eet en drink prima hoor en ik ben ook niet ziek of zo maar de opvang kan er niet de vinger opleggen en daarom hebben ze besloten mij niet te laten steriliseren.

Ik vind het allang prima hoor dan hoef ik tenminste niet naar de witjas en ben ik nu klaar om een maatje te ontmoeten en ik hoop dat jij een ventje hebt waar ik prima bij zou passen en als dat zo is kom je dan naar www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham ( Groningen )

 

 

Lilo en Stitch

Wij zijn een super verliefd duo en wij zijn 5 jaar, wij zijn actief geweest als konijnen om bij oudere dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking op visite te gaan.

Wij zijn rex konijnen en hebben een fluweel zachte vacht en dat nodigt uit tot aaien en omdat we dat gewend zijn vinden we dat nog steeds best fijn, wij zijn zo wie zo een rustig koppel en gingen ook altijd samen op pad.

Door omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuwe baas met lekker de ruimte, we wonen buiten en ik Lilo de bruin met rode vacht ben een gecastreerd ventje en ik ben zo in love op Stitch en natuurlijk zoeken wij samen een nieuwe plek.

Wij zijn ook hel rustig en zouden dus prima bij kinderen kunnen wonen, natuurlijk moeten dat wel kinderen zijn die weten dat je ons niet op kunt pakken en mee rond gaan lopen, die ons lief behandelen en verzorgen en ons zeker niet plagen, en die ons natuurlijk af en toe wat lekker komen brengen.

Dus zoek je echt lief en rustig en knap koppel neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk foto's mee van je huisvesting dan zorgt zij dat je in contact komt met mijn baasje en hopelijk kunnen we dan de komende feestdagen van elkaar genieten.

Wij wonen nu in Beuningen ( regio Nijmegen )

 

Ted en Flora

Ik ben de teddy en ik ben 8 jaar en heb een mooie en lieve jonge dame aan de haak geslagen want mijn Flora is pas 2 jaar en zo zie je maar weer dat de oudjes onder ons echt niet standaard aan oudere maatjes gekoppeld hoeven te worden.

Geur en karakter dat is het belangrijkste en als dat klikt dan is leeftijd echt niet het belangrijkste, wel is het fijn dat het maatje een stabiel karakter heeft en het niet een te jong spring in het veld is want dat zullen we te druk vinden.

Mijn Flora is een prachtig vos konijn en haar sneeuw witte vacht heeft in tegenstelling tot mijn mooie vacht geen onderhoud nodig, ik wel en moet echt wekelijks geborsteld en in model gehouden worden.

We zijn super verliefd en zoeken dan ook samen een mooie ruime ren en een lief baasje die het geen probleem vind om mij te borstelen, we staan een beetje anders dan anders op de foto dan normaal maar dat komt omdat Flora het allemaal zo spannend vind en ze verstopte zich steeds en ik maar zoeken.

Maar toen ik haar vond had ik net geen camera bij mij om een mooie selfie van ons te maken en daarom heeft de opvang ons maar zo op de foto gezet, maar we zitten echt lekker tegen elkaar aan hoor.

Kun jij ons een goed huis geven neem dan contact op met www.flappus.nl in Zwolle, we hopen je snel te ontmoeten.

Julia

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben 7 jaar jong en ik ben al enigste van een groep konijnen overgebleven dus ik ben al mijn maatjes verloren hoe verdrietig is dat, nou ik kan je zeggen heel verdrietig.

Ik ben nu weer terug waarvan ik ooit uit geplaatst ben en ik hoop dat ik snel weer een nieuw maatje vind helemaal voor mij alleen, want weet je ik ben best een beetje verlegen en daar werd het in de groep niet echt minder van.

Ik vind alles gewoon wat spannend en niet alleen konijnen maar ook mensen daar heb ik gewoon wat meer tijd voor nodig om aan te wennen dan andere konijnen, dat wil overigens niet zeggen dat ik boos doe hoor nee ik ben verder gewoon lief.

Ik dacht ik ga heel dicht bij de lens van de camera zitten zo kunnen jullie mij goed zien en ik jullie;-)

Ik ben nu op zoek naar een lief stabiel ventje die mij aan de poot meeneemt en mij laat zien dat er niks is waar ik bang voor hoef te zijn en dat ik gewoon weer een blij konijn laat worden want ik wordt hier in de opvang er niet vrolijker op en ik ben echt toe aan een maatje.

Heb jij nou ruimte buiten of binnen ik vind beide prima wil je dan snel naar www.konijnenparadijs.nl komen ik kijk erg naar je uit.

Bruintje ( binnen konijn )

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben 8.5 jaar en ik heb een chronische luchtweg probleem en dat is snot en dat heb ik bijna mijn hele leven al en het hoort gewoon bij mij, vaak denken mensen dan dat ik alleen maar bij een ventje geplaatst kan worden die het zelfde heeft maar dat is in mijn geval niet aan de orde.

Ik ben een heel er lief voor mensen maar ik kan soms nog wel eens sjaggie zijn tegen mijn vriendje en voor de oplettende kijkers onder ons ik heb hier al eerder op gestaan en was herplaatst maar helaas was ik niet aardig genoeg tegen mijn ventje en die kon het niet goed aan.

Nu ben ik dus weer terug en zoek ik een stabiel ventje die een mooi binnen verblijf heeft waar wij samen wat rond kunnen scharellen, omdat ik soms dus wat sjaggie kan doen is het belangrijk dat ik goed gekoppeld moet worden en het beste is omdat hier in de opvang te doen.

Dus als jij denkt, mijn ventje zou best eens kunnen klikken neem dan zijn tandenborstel en pyjama mee zodat we hier gekoppeld worden en hier blijven tot het echt klikt en dat we dan samen weer naar jou huis gaan, dat hoeft natuurlijk geen weken te duren hoor.

Mocht jij zelf echt ervaring hebben in het koppelen dan kunnen we in de opvang overleggen of het bij jou thuis zou kunnen, wel woon ik binnen en vaak is een neutrale ruimte dan best lastig en is het fijn om het niet in je eigen huis te doen.

Ik woon nu bij www.konijnenparadijs.nl in De Blesse ( Overijssel )

Potato en Bean

Wij zijn 2 super jonge konijnen want we zijn op 12-8-2023 geboren en  natuurlijk is Bean gecastreerd en zijn wij beide geent en wij horen nog lang niet op de senioren site maar wij zijn half wildjes en dat betekend dat wij een speciaal plekje zoeken.

Want omdat onze moeder waarschijnlijk gedekt is door een wild konijn hebben wij het wilde bloed in ons lijfje en hebben wij een andere aanpak nodig dat de tamme konijnen.

Zo zoeken wij grotere huisvesting dan dat de tamme konijnen nodig hebben en ons huis moet helemaal afgesloten zijn omdat wij meester zijn in het ontsnappen, ook willen we heel graag graven en ook graag andere leuke dingen om ons in te verstoppen.

Ook ons dak moet dicht zijn want we kunnen zelfs klimmen en ook gerust best hoog hoor daarom is het leuk voor ons om diverse hoogtes in onze ren te hebben waar we dan op en af kunnen springen want we hebben energie voor 10 en hebben we dat niet dan gaan we heel sjaggie doen en kunnen.

Verder moet je niet verwachten dat we schootkonijnen zijn nee wij willen lekker bezig zijn ik, Bean vind het overigens leuk om bij je te komen en wat lekkers uit je hand te halen maar aaien nee daar houden wij niet van.

Maar heb je eenmaal de ruimte en je verwachtingen zijn de juiste van half wildjes nou dat zijn wij geweldige dieren om te houden want we zijn altijd aan het bewegen en met onze mooie ranke lijfjes maken we de mooiste bewegingen, ook onze mooie donkere ogen en lange wimpers geven ons een mooie uitstraling het is echt genieten als je ons in je mooie ruime afgesloten ren ziet.

Wij tweetjes staan nu op deze site maar in de opvang zit nog z'n mooi koppel en ook in andere opvangen zitten half wildjes en daarom hebben ze ons voor de extra aandacht van de half wildjes op deze site gezet. wij zitten in ieder geval bij www.opvangcentrumdemaashorst.nl  in Oss en nu wonen we nog binnen maar we kunnen niet wachten tot we een mooie ruimte buiten gaan krijgen in het voorjaar.

 

Mell en Mollie

Wij zijn een bijzonder koppel want wij zijn 2 voedsters en wij zijn heel gek op elkaar wij wonen al heel lang samen en zelfs in de opvang met al die lekkere geurtjes van die ventjes blijven we dikke vriendinnen en vandaar dat wij samen naar een nieuw huis mogen verhuizen.?

We zijn  7 jaar en echte dwergjes en ook al zijn wij al op leeftijd wij zijn nog lekker actief en doen alles samen we zijn zeker geen stel oude dozen hoor.

Natuurlijk wil het niet zeggen dat je maar 2 voedsters bij elkaar kunt zetten omdat wij het toevallig heel gezellig samen hebben, want echt de meeste dames krijgen ruzie en dat kan zelfs na jaren nog, wij zijn dus geen voorbeeld maar een uitzondering op de regels.

Ondanks dat we maatje klein konijn zijn wil dat niet zeggen dat we ook in een klein huis kunnen wonen hoor nee gewoon lekker de ruimte om lekker samen te binken daar zijn wij naar op zoek.

Wij wonen nu bij www.flappus.nl in Zwolle en ben je op zoek naar een lief en gezellig koppel voor in de tuin kom daar dan maar snel hier heen want de opvang zit bommetje vol.

 

Sjakie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik ben de pechvogel ( konijn) van de opvang want ja hoor daar ben ik weer, ik ben al in juni in de opvang gekomen en daar heb ik best lang gezeten voor er een meisje langs kwam.

In juli kwam er een knap meisje met lieve baasjes naar de opvang om mij te koppelen aan haar, helaas kwamen ze er daar achter dat ze een groot kaakabces zat en toen moest ze naar de witjas.

Maar helaas is ze niet meer terug gekomen en was het inmiddels september en zat ik nog in de opvang.

Toen werd het oktober en ja hoor daar kwam een lief meisje aan, ik was zo in love maar zij keek het konijn uit de boom ik was te verliefd en toen zijn we samen voor een herkoppeling weer naar de opvang gegaan en het ging super.

Ze zag eindelijk hoe lief ik was want ik ben echt een lief ventje met veel geduld en jippie weer mee naar haar huis, helaas nu is het november en rent ze de hele tijd weg voor mij en dat terwijl ik zo mijn best doe. Nu ben ik dus voorgoed terug in de opvang en zoek ik een lief meisje die niet steeds voor mij wegloopt.

Ik wil gewoon graag bij haar liggen en lekker knuffelen maar het is nog steeds niet gelukt terwijl het echt niet aan mij ligt, dus nu hoop ik toch echt snel een lief meisje en een baasje met lekker veel ruimte te vinden en dat ik dan nooit meer terug hoef naar de opvang.

Dat is toch niet te veel gevraagd en ik verdien dat toch, ik ben toch ook een knap ventje en ik ben een vrolijk en zeker geen oud sloom kereltje hoor, kun jij mij nu dit geven neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) zodat ik ook mijn eigen meisje en plekje krijg.

Peony en Mini

Ik, Peony ben de man in onze relatie en ik ben 5 jaar jong en ik heb vacht verzorging nodig en dat laat ik prima toe, je ziet het niet door mijn haar maar ik heb maar een oogje, mijn grote liefde Mini heeft een geschatte leeftijd en dat is tussen de 2 en 4 jaar jong.

Ik doe het prima met een oogje hoor en mijn Mini heeft ook een operatie gehad toen ze binnen gebracht werd, ze bleek een goedaardig gezwel op haar buik te hebben en dat heeft de witjas weggehaald en nu is ze weer helemaal hersteld.

Door wat Mini heeft meegemaakt is zij wat gereserveerd maar niet dat ze niet naar je toe komt hoor of boos doet nee ze is gewoon iets voorzichtiger dan dat ik ben, wat ik ben een super sociaal ventje ik vind alles en iedereen leuk en een aaitje nou kom maar op dat vind ik ook heerlijk.

Ik ben wel wat gevoelig in mijn darmpjes maar met de selective brokjes gaat dat prima dus vooral niet veranderen hoor anders heb ik straks een vies stinkend kontje en dat vind Mini mij niet meer lekker ruiken maar die vieze groene vliegen wel, nou die wil je echt niet in de buurt van konijnen hebben zitten.

Heb jij nou lekker de ruimte en vind je ons een super koppel, wat we natuurlijk ook zijn kom dan snel naar www.opvangcentrumdemaashorst.nl ( regio Oss )dan gaan we het vast super gezellig hebben in jullie tuin.