Skip to content

Noppes ( gereserveerd )

Ik ben een groot Lotharinger en ik ben 4 jaar en ik heb verdriet, mijn lieve maatje is van het weekend overleden en nu mis ik hem, helaas kunnen mijn baasjes in verband met gezondheidsredenen mij geen nieuw vriendje meer geven en ben ik dus op zoek naar een nieuw maatje en een baasje.

Ik ben een relexte dame maar ik laat mij de wortels niet uit mijn bak halen hoor, ik ben ook echt niet van het optillen maar ja dat vinden konijnen zo wie zo niet leuk..echt tam ben ik niet maar ik kom wel heel graag bij je kijken of je wat lekkers hebt en dat pak ik uit je hand en als je er aan komt kom ik ook gerust effe aan je snuffelen..

Ik ben heel veel ruimte gewend en dat zoek ik nu dus ook weer, verder ben ik nooit ziek geweest en dat wil ik graag zo houden..

Nu zul je wel denken, ze staat al gereseveerd voor ze op de site komt, nou dat komt zo omdat de senioren site al best al bekend is vragen lieve baasjes of er buiten de konijnen op de site er toevallig nog ergens wat oudjes zitten en dat is hier dus gebeurt..

Veronica wist dat er iemand die al meerdere oudjes via de site een mooie tijd had gegeven op zoek was naar een oudere grotere dame, en laat ik nou net haar type konijn zijn en nu was de date al afgesproken voor ik op de site kwam..

Nu blijft het natuurlijk altijd de vraag of Sjef, zo heet mijn misschien nieuwe liefde en ik elkaar wel lekker vinden ruiken en of onze karakters wel passen en dat gaan we woensdag 1 december uit proberen..en mocht het niet klikken dan zien mensen mij al vast op de site en kun je altijd nog een mail sturen mocht je interesse in mij hebben, want klikt het niet tussen Sjef en mij dan wil ik het natuurlijk graag met een andere vent proberen..

Voor meer info kun je mailen met vjanssen@upcmail.nl 

Philip

Ik ben een prachtige gecastreerde Vlaam (ram) van 4 jaar en zo als ik er uit zie zo ben ik ook, gewoon een grote lieve goedzak ik ben ook erg aanhankelijk en ben gewoon een topper die een gouden mandje verdient..

Ik ben andere konijnen gewend en daar kon ik het prima mee vinden maar een lekker ruikend meisje voor mij alleen vind ik ook prima hoor, ach je kunt met mij alle kanten op ik ben gewoon een konijn zo als je graag een konijn in je tuin zou willen hebben..heb je lekkers dan kom ik lekker bij je maar ook een aai ga ik zeker niet uit de weg..

Vriendelijk naar alles en iedereen, ik ben  behandeld aan een abces in mijn wang maar is nu over en kan ik in ieder geval op date met een meisje.

Ik zoek natuurlijk een mooie ruime ren en een lieve baas en een meisje de grote maakt mij ook niet uit en mocht je er zelf geen hebben maar je wil mij toch een goed huis geven er zitten hier nog zat lieve meiden waar ik er best 1 of 2 uit zou kunnen kiezen..

Dus heb jij de ruimte en val je voor mijn knappe kop en gouden karakter neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle.

 

Roos

Ik ben een Franze hangoor dame van bijna 8 jaar, nou ja laat het dame maar zitten want zo als je ziet hou ik erg van mij zelf lekker vies maken..

Ik bezorg mijn baasje een probleem en dat is een probleem waar vaak baasjes vaak mee te krijgen, ten eerste is mijn maatje overleden en dat is natuurlijk erg verdrietig, ten tweede ben ik een dame die lastig te koppelen is en niet z'n beetje ook..

Nu woont hier een heel bijzonder trio namelijk 2 rammen en 1 voedster samen die het heel erg fijn met z'n drietjes hebben, maar om mij niet alleen te laten heeft mijn baasje geprobeerd een van de ventjes aan mij te koppelen maar voor de zoveelste keer vond ik dat maar niks en heb mijn bontlaarzen aan getrokken en hem gelijk naar dat trio terug gestuurd..

Gelukkig is mijn baasje zeer deskundig wat konijnen koppelen betreft dus daar ligt het echt niet aan, nee het ligt echt aan mij, ik heb natuurlijk eerder 2 vriendjes gehad namelijk mijn Jaapie die was blind, en Elvis die was echt oud maar dat was een heel lief zacht ventje en tja met dat soort ventjes kan ik dus heel erg goed overweg..

Omdat ook mijn baasje weet dat konijnen samen horen te leven maar eigenlijk het bij het trio wil houden zit ze nu dus met een dilemma, of het geluk hebben een echt zachtaardig ouder ventje te vinden of een andere zwak ventje of mij alleen laten wonen in de grote ruime ren..

Ik ben immers al bijna 8 wat ook best oud is voor een fh dus ik zal geen jaren meer voor de boeg hebben, en nu hebben we gewoon afgesproken dat ik wel op de senioren site mag en dan wachten we we gewoon af of er iemand reageert op mij..ik zit dus echt niet op de wip hoor en in mijn grote ruime ren waar ik heerlijk los kan gaan vermaak ik mij prima, ik graaf gewoon lekker door..

Omdat mijn baasje konijndeskundig is en weet hoe je hoort te koppelen kan zij de koppeling overnemen..mocht je het nou aan durven en heb je gewoon een lief zachtaardige ventje neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje..

 

Charlie

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 6 jaar jong en ik heb de mooiste blauwe ogen van alle konijnen in de opvang en ik weet zeker dat je er in verdrinkt..

Ik hoop dat mijn nieuw maatje dat ook doet en dat hij valt als een blok voor mij..natuurlijk moet hij ook een ruime casa hebben hoor anders mag ik niet eens mee..leeftijd maakt ook niet zoveel uit hoor ik kan bij jonger en oudere ventjes..

Het is ook goed dat de opvang kijkt naar de ruimte want veel konijnen komen uit slechte huisvesting en daarom zorgt de opvang dat dat niet meer gebeurt..ik ben een lieve dame en ik hoop dat jij een lekker ruikend ventje hebt die mijn mee naar zijn casa neemt.

Ik woon bij www.flappus.nl in Zwolle zie ik je snel nieuw baasje?

Lily

Ik ben een voedster van 8 jaar en ik ben een heel erg lief konijn en heb een zeer zachtaardig karakter, aaien vind ik echt super fijn maar ik wil eerst wel aan je wennen hoor.

Ik ben gewend aan lekker veel ruimte en die zoek ik ook weer en ik zoek ook weer een maatje, helaas is mijn Pieter dood gegaan en willen mijn baasje stoppen met het houden van konijnen maar mij zeker niet alleen laten zitten daarom ben ik op zoek naar een nieuw baasje met een lief ventje.

Tja wat kan ik nog meer over mij zelf vertellen ik ben gewoon een lieverd die heel graag snel weer een maatje krijgt zeker nu het kouder wordt er straks misschien sneeuw komt, dan wil ik lekker dicht tegen mijn ventje aan zitten zo dat we elkaar warm kunnen houden.

Heb jij nou lekker de ruimte en een lief lekker ruikend ventje kom dan maar snel contact op met www.opvangpruttel.nl in Portugaal.

Ted en Pip

Ik, Ted ben de mooie witte teddy ram en ik ben 3 jaar, ik woon samen met lieve knappe Pip van 7 jaar en wij zijn totaal in love..

Wij zijn in de opvang terecht gekomen omdat we niet met de katten samen konden, nou wij vinden dat nog al een beetje erg oneerlijk want wij waren er toch echt eerder..

Maar ja zo gaat het wel vaker,van een konijn naar een kat, konijn weg omdat er een kat bij komt dan kat weg want we krijgen een pup dan hond weg want we krijgen een baby en dan komt het vreemde nog een kind erbij en dan denk je nou eerste kind weg maar nee hoor die mag blijven..ik snap die twee benige echt niet..

Wij hebben binnen gewoond dus dat is voor ons geen probleem, maar bij de opvang zitten we in een overdekte beschutte ruimte met veel stro en zo kunnen we toch nog een wintervacht aan maken..en stel je wil ons al snel ophalen maar we zouden niet binnen kunnen dan zou je ons een maandje in de schuur of garage kunnen houden..

We zijn een heel lief stel en moeten natuurlijk wekelijks geborsteld worden maar dat vinden wij geen enkel probleem en ik hoop dat jij daar ook geen probleem mee hebt..kun jij ons een mooie ruimte geven in je huis, tuin en hart kom dan snel naar www.flappus.nl in Zwolle want we willen echt graag weer een lief baasje en heb je een hond of kat nou wij wennen er wel aan hoor want aan ons lag het niet..

 

Rinus

Ik ben een gecastreerd ventje en ben echt te jong voor de senioren site maar ik moet echt onder de aandacht gebracht worden, niet omdat ik iets lichamelijks heb of zo nee hoor gewoon omdat ik een Teddy ben..

Helaas worden de konijnen met korte vacht super snel herplaatst maar wij Teddy's zitten altijd heel erg lang in de opvang omdat mensen het onderhouden van onze vacht een probleem vinden..

En dat terwijl Teddy's super lief en een zacht karakter hebben en we het vaak heerlijk vinden om geborsteld te worden, buiten dat dat voor onze vacht moet, vinden we het een op een contact ook gewoon fijn..

Zo krijgen wij een goede band, ik ben pas 2 jaar en ik ben zo als een goede Teddy hoor te zijn een lief en rustig ventje, ik laat het borstelen en knippen ook goed toe, en weet je hier in de opvang kun je zelfs een abonnement afsluiten voor mijn vacht verzorging als je dat zelf niet kan of geen tijd voor hebt..

Ik hoop nou zo dat er mensen zijn die mij een mooi plekje willen geven, ik zoek een lief meisje jong of oudere dat kan allebei, met lekker de ruimte en dat kan ook gewoon buiten hoor..heb jij nou z'n plekje en wil je graag een mooie band met mij krijgen kom dan snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl ik wacht al zoooo lang..

Ellie

Nou lieve mensen pak je zakdoek er maar bij want ik heb echt een verdrietig verhaal te vertellen..?

Ik ben een mooie Vlaam dame en ik ben 2 jaar jong, ik kwam een tijdje geleden binnen bij Maaike in de opvang en echt waar Maaike schrok enorm en tranen sprongen in haar ogen, want mijn mooie oren zaten vol met pus, korsten en het krioelde er van de mijten, echt er zaten gewoon lagen troep in zijn oor..

Mijn mooie lijf was heel erg mager en ik had geen bespiering en dat kwam omdat ik 2 jaar lang in een 1 meter kooi had gezeten.

Nu kun je in mijn geval niet van een baasje spreken maar meer van een dierenmishandelaar, maar man ik had toch veel jeuk en pijn in mijn eens zo mooie lijf eigenlijk hoefde voor mij het leven niet meer...

Gelukkig ben ik daar weg en heb ik weer prachtig schone oren, die niet meer jeuken en pijn doen ik heb lekker de ruimte en ik krijg allemaal lekker eten, ik heb de behandelingen allemaal goed ondergaan en ik ben ondanks de ellende het vertrouwen in de mens niet verloren..

Dat komt natuurlijk door de liefdevolle verzorging van Maaike en haar vrijwiligers die gevochten hebben voor mij..en nu hebben ze mij in mijn schone oren ook nog gefluisterd dat ik een vriend ga krijgen en dat ze heel streng gaan zijn met welk baasje en vriendje ik mee mag want ik mag nooit meer een slecht leven krijgen...

Gelukkig zijn er ook veel lieve mensen en nu hoop ik dat er snel een lief baasje voorbij komt met een lief ventje en heel veel ruimte zodat ik eindelijk mag gaan genieten van een konijnenleven zo als het hoort..

Kun jij mij dit alles geven neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( overijssel ) Op de Fb site van de opvang kun je een fimpje vinden waar je nog kan kijken hoe vol mijn oren zaten en hoe ik er aan toe was..

Dino

Ik ben een jong ventje van pas 2 jaar, en normaal hoor je dan natuurlijk niet op de senioren site thuis, maar ook voor speciale gevallen wordt op deze site daar een plaatsje vrij voor gemaakt..

Je zult je afvragen wat maakt jou nou speciaal, mis je een oog, ben je doof, mis je een poot, nee hoor er is wat dat betreft niets mis met mij, wat dan wel nou ik zit echt al heel lang in de opvang echt veel te lang..

En weet je het is een beetje mijn eigen schuld want ik ben een beetje een te pittig ventje en daardoor ben ik lastig te koppelen..

Maar ja misschien kan ik er niet echt zelf wat aan doen en komt het omdat de ware gewoon nog niet tegen ben gekomen..het is echter wel zo dat er bij ieder konijn wel een maatje past dus Maaike van de opvang zal de koppeling zelf doen..

En wie weet heb jij nou net dat meiske wat ik wel lekker vind ruiken en die mooi maling heeft aan mijn pittige karakter, want diep in mijn hart wil ik echt wel graag een meisje en een lief baasje waar ik bij mag komen wonen..

Durf jij het aan en heb je lekker de ruimte kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( overijssel ) dat ga ik zeker mijn best doen..

Lot

Ik ben een prachtige witte Nieuw-Zeelander voedster en ik ben 3 jaar, omdat ik een flinke dame ben mogen we als groot ras al met 3/4 jaar op de senioren site omdat we vaak wat minder oud worden dan de kleinere rassen..

Ik heb heel veel geluk gehad want hoewel mijn toekomst er niet goed uitzag, ik zou namelijk vet gemest worden om uiteindelijk in de pan te belanden, ben ik op tijd gered en heb ik via de opvang een super lief baasje en vriendje gehad..

Helaas is mijn grote liefde overleden en wilde mijn baasjes stoppen met het houden van konijnen en zo ben ik dus weer terug in de opvang..

Ik ben dus nu op zoek naar mijn tweede grote liefde en lekker veel ruimte want ik ben een lekker actieve meid, ik hou van lekker graven en rond sjeessen in de ren..ik heb wel een beetje een ego hoor maar met een lekker ruikend ventje met een passend karakter komen we er vast wel uit..

Heb jij nou lekker de ruimte en zoek je een wat grotere dame kom dan snel naar konijnenopvanghazel@outlook.com in Schaijk want daar woon ik op dit moment...

Ziggie en Maya

Wij zijn een verliefd koppel, ik Ziggie ben 6 jaar en Maya is 8 jaar jong..we zijn gewoon een lief koppel konijnen en we zoeken een baasje wat lekker de ruimte heeft..

We zitten al vanaf Juli in de opvang en dat vinden we echt niet fijn hoor, het lijkt wel als of ze ons over het hoofd zien..nu staan we niet op ons voordeligst op de foto, want in het echt zien we er echt leuk uit hoor..

Nu hopen we dat nu we op de senioren site staan we eindelijk aandacht krijgen en zelfs een baasje kunnen vinden..

Hoe lief ze ook voor ons in de opvang zijn maar niets gaat boven een eigen baasje die ook nog eens lekker de ruimte heeft..

Dus lieve baasje kom je snel naar www.flappus.nl in Zwolle om ons een mooie oude dag te geven..we kijken er zo naar uit..

Ming

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar jong en ik ben in de opvang gekomen omdat mijn baasjes gingen stoppen met konijnen..zo jammer maar ja alleen achter blijven is ook geen optie dus ben ik nu op zoek naar een nieuw baasje en ventje..

Ik ben een klein vrolijk ding en er zit genoeg pit in mij ik ren graag rond en zoek daarom een ventje wat lekker ruikt natuurlijk en die ook lekker actief is..

Hij hoeft niet ouder te zijn hoor ik kan best een wat jonger ventje aan..geen puber hoor want ik wil niet die oude fiets zijn waar hij het nog op moet leren..

Heb jij nou lekker de ruimte en mag ik bij jou nog ouder worden kom dan snel naar www.knijnenko.nl in Bavel want er zitten daar vet veel konijnen dus straks zien ze mij over het hoofd..

Luca en Lady

Wij zijn een vrolijk koppel van rond de 6 jaar oud, en we zijn op zoek naar een lief baasje met lekker veel ruimte..

Toen we in de opvang kwamen moesten we mee naar de witjas nou dat vonden we beiden niet leuk maar gelukkig hadden we steun aan elkaar, want ook al zou er een naar de witjas moeten het is altijd fijn om ook de andere mee te nemen..

Zo hebben we steun bij elkaar en ruiken we ook nog steeds het zelfde want soms kan er gewoon ruzie onstaan als de een bij de witjas is geweest en terug komt met z'n vies witjas luchtje..

Daar bleek dat onze beide kiesjes niet oke waren en die heeft de witjas weer helemaal top gemaakt zodat we weer lekker kunnen knabbelen aan onze groentes en biks en natuurlijk hooi..heb jij nou lekker de ruimte en vind jij ons net zo leuk als dat wij elkaar leuk vinden neem dan contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl dan komen we super graag bij jou wonen..

Humpty en Brambles

Hee hallo herkennen jullie mij nog Humpty ben ik het zwarte ventje wat eerst alleen op deze site stond...nou ik heb gewoon een vriendin in de opvang gevonden, ze heet Brambles en ik ben als een blok voor haar gevallen..

Het was best eng hoor hier in de opvang toen ik er aankwam, ik ben tenslotte 9 jaar dus dan wil je niet te veel gedoe meer..

Ik moest naar de witjas omdat mijn gebit even goed aangepakt  moest worden en toen heb ik een tijdje alleen gewoond en stond ik ook op deze site..

Maar helaas reageerde er niemand op mij en daar werd ik maar ook de mensen in de opvang verdrietig van, nou zij hadden een plannetje bedacht, ze haalde mij op en ik kwam in een vreemde ruimte ik dacht nou lekker dan had mij lekker op mijn eigen plekje laten zitten, maar toen tja mijn hart ging sneller slaan want in eens kwam me daar een lekker ruikend wijffie aan man ik was op slag verliefd..

Ze heten Brambles en ze was gewoon net zo oud als dat ik ben gewoon ook 9 jaar en nog even knap en lief, zij was een beetje verlegen, maar ik weet hoe je dames moet verleiden dus ik zorgde dat mijn haar goed zag en ik gaf haar heel stiekem een knufje, nou zo makkelijk zijn de dames over te halen want we zijn nu een super klef stel..

Wij zijn nu samen op zoek naar een baasje en dan een waar we in de herft en winter zeker binnen mogen wonen omdat onze wintervacht niet heel dik meer wordt, als het lekker weer wordt kunnen we best naar buiten hoor..

Dus lief baasje val jij net zo voor ons als dat wij op elkaar gevallen zijn en maakt jou onze leeftijd niet uit, trouwens we zijn verder gezond hoor en kunnen nog best een paar jaar mee kom dan snel naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl in IJmuiden..

Koekie en Joep

Wij zijn een lief koppel konijnen en we zijn beide geholpen, ik Koekie ben 8 jaar en mijn lieve Joep is 6 en we zijn super in love...

Toen we in in de opvang kwamen was snel duidelijk dat ik naar de witjas moest om gesteriliseerd te worden, nou dat is natuurlijk nooit leuk maar het heeft wel mijn leven gered..

Mijn hele baarmoeder zat onder de tumoren en alles moest er uit, maar we kregen ook wel z'n slecht nieuws gesprek want de kans is groot dat er toch ook uitzaaingen zitten en wat maakt dat dat mijn toekomst wat onzeker is..

Maar ondanks dat ik al 8 jaar ben heb ik de operatie goed doorstaan en ben ik weer goed opgeknapt en is Joep ook weer blij dat we weer lekker samen buiten in het gras kunnen hippen..

Joep is een heel lief ventje en zorgt goed voor mij, dus nu zoeken we samen een baasje die er rekening mee houdt dat ik ineens toch weer ziek kan worden en misschien ook overlijdt en dat  die dan wel belooft dat mijn lieve Joep dan weer een lief meisje krijgt..

Voorlopig voel ik mij oke en heb ik zin in een eigen baasje met mijn Joep..durf jij het aan om ons op te nemen in jou hart en huis, neem dan contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( overijssel ) want daar wonen wij nu..