Skip to content

Cees

 Ik ben een gecasteerd ventje van 6 jaar en ik ben via afstand in de opvang terecht gekomen..ik heb wat uiterlijk betreft niet veel informatie, zelfs zonder bril kun je zien hoe knap ik ben, ik heb het aller liefste snuutje en ook mijn vacht is prachtig van kleur..

Mijn gedrag ach ook daar is niet veel over te vertellen want ook daar is alles prima in orde mee, ik begrijp dan ook niet zo goed waarom ik afgestaan ben..maar ja dat zullen wij konijnen toch nooit snappen..

In ieder geval is er in mijn hangoor gefluisterd dat ik een vriendin ga krijgen en dat die gewoon een date maakt via de link op de site hoe tof is dat..

Daarbij moeten de nieuwe baasje ook nog mijn toekomstige woning laten zien aan de opvang want als die te klein is dan mag ik niet eens op date..jeetje dat betekend gewoon dat ik en een vriendin krijg, en een grote ruimte hoe mooi kan het leven van een konijn in een opvang worden..

Nou lief baasje ik zou zeggen wat let je en kom maar snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl dan kom ik heel graag bij jou wonen.. 

Kiki

Ik ben een echte dwerg voedster en de kleur van mijn vacht heet Ginger, aparte kleur en naam he,ja zo knap vind je ze niet snel..

Ik ben 6 jaar en ik sta op deze tinder site omdat ik een ventje zoek, met lekker veel ruimte want ook al ben ik klein ik hou erg van sjeesen en dan heb je best ruimte nodig..

Ik sta wat verbaasd op de foto en weet je hoe dat komt, ik zag over al konijnen zitten er zitten er hier zo veel in de opvang die net als ik een nieuw baasje zoeken..

Veel hebben er nare dingen beleefd als ze zo maar gedumpt of achter gelaten worden omdat mensen ineens weer op vakantie mogen, of weer gaan werken en hebben we als tijdverdrijf in de Corona crisis gedien maar nu is het lastig omdat er ook tijdens de vakantie voor ons gezorgd moet worden..

Wel veel geld uitgeven om op vakantie te gaan maar een paar euro voor een goede vakantie opvang is te veel gevraagd..jakkies wat een dierenleed speelt zich toch af in Nederland..

Zo ik moest het even kwijt hoor, ik hoop dat er snel een lief ventje voor mij langs komt, ik kan bij een jonger maar niet z'n puber hoor maar een ventje vanaf een jaar of 3 kan ik prima aan..heb jij die nou neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar woon ik op dit moment..

 

Caatje

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 10 jaar en ik ben in de opvang gekomen en toen Carl mij zag en mij aaide voelde hij wat verdikkingen in mijn buik en tja daar ging ik naar de witjas..?

Die heeft mij gesteriliseerd ondanks dat ik al best op leeftijd was, en dat was ook echt nodig anders had ik niet meer geleefd.

Ik ben ze daar zo dankbaar voor want nu kan ik gewoon nog een lief vriendje en een baasje krijgen met wie ik nog best een paar jaar samen kan blijven wonen..

Knap ben ik he en in het echt nog mooiere, en dan kan je ook zien dat ik nog 4 pootjes heb ook, die staan niet zo op de foto maar ik heb ze echt wel, en ik trek daar ook nog graag een sprintje mee..

Heb jij nou lekker de ruimte en een maatje wat ook wat ouder is kom dan maar snel naar www.flappus.nl in Zwolle..

Daliah

Ik ben een lieve voedster van 7jaar en ik zit in de opvang met nog heeeeel veel andere konijnen samen, het is nog nooit zo druk geweest en er kan geen konijn meer bij..

Ik heb een gelukje en dat is dat ik hangoren heb, want een heel zwart konijn met staande oren wordt nog veel minder vaak uitgekozen..

Ik ben gewoon een gezellig meid die best onder de indruk is van het zitten in de opvang, maar alles beter dan in een donker bos of gewoon op straat rond te moeten lopen.

Ik hoop dat het helpt dat ik nu op de senioren site sta en zo wat meer onder de aandacht kom..

Dus lief baasje heb jij een lekker ruikend ventje of zoek je er een, ik kan er best zelf een uitzoeken hier hoor de keuze is reuze mocht je zelf geen ventje hebben..en heb je dan ook nog een mooie ruime ren dan kom ik graag bij jou wonen..nu woon ik bij www.flappus.nl in Zwolle.

Bailey

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 8 jaar en ik ben op zoek naar een maatje en een nieuw baasjes..mijn liefste is een tijdje terug dood gegaan en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en daarom sta ik nu op deze site..

Ik ben gewend om binnen te wonen maar met mooi weer mocht ik ook buiten lekker los gaan en genieten van lekker weer...ik zou dus ook prima buiten kunnen wonen nu..

Mijn vacht moet regelmatig bij gehouden worden en dat vind ik prima hoor ik hou graag mijn mooie coupe in model, en zeker nu nu ik op zoek ben naar een nieuw maatje..

Ik wil wel graag voor je begint aan het bortelen van mijn vacht een lekker biksje hoor dat ben ik nu eenmaal gewend en dat hou ik ook graag zo..het pakken vind ik minder maar eenmaal op tafel vind ik het prima en wacht geduldig tot ik klaar ben..

Ik ben zeker geen oud en sloom konijn hoor en ben ook geen watje, voor katten ben ik ook niet bang dus mocht je die hebben nou ik kan er prima mee overweg..

Ik zoek dus nu een nieuw maatje, een nieuw baasje en een lekkere ruime ren waar ik samen met mijn nieuwe maatje los kan gaan..hij hoeft niet net zo oud te zijn hoor hij mag best jonger want dat kan ik prima aan, maar niet z'n puber hoor dat vind ik echt veel te druk..

Wil je een date met mij afspreken neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zijn voor het contact met mijn baasje..ik woon overigens in Vlaardingen..

Piet en Juul

Wij zijn verdrietig, en weet je waarom ons baasje moet verhuizen en daar is geen tuin meer en nu kunnen we niet mee en zitten daarom in de opvang, vet balen hoor.

Dan zijn we ook nog eens op leeftijd namelijk Piet is 10 jaar en ik Juul ben 7 er zitten best veel jonge konijnen in de opvang en die gaan vast en zeker voor..

Nu zeggen ze dat we ook op de senioren site mogen met onze knappe koppen en dat daar juist mensen op kijken die oudere konijnen zoeken..hoe tof zou het zijn als we nu toch wel snel een nieuw baasje vinden die het niet uitmaakt dat we wat oudere zijn..

We zijn beide fit hoor en ook een gezellig koppel om in je tuin te hebben lopen, want ondanks onze leeftijd hebben we echt wel ruimte nodig om nog lekker te binken, en natuurlijk om te chillen wat we graag samen doen..

Aan ons zal het niet liggen hoor wij staan klaar met ons vervoersmandje naast onze ren, daar stappen we zo in om met jou mee te gaan, ene vergeet onze leeftijd maar want we zijn echt geen saai oud stel, wij zijn er klaar voor om samen aan een nieuw avontuur te beginnen..

Je kunt ons op komen halen bij knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl in Ijmuiden

Harrie

Zo daar ben ik dan zie ik er niet prachtig uit, ik ben er effe voor gaan liggen, want je moet er natuurlijk wel op z'n best uit zien als je op de konijnen Tinder voor senior konijnen komt te staan..

Ik ben een gecastreerd ventje van 6 jaar, en ik ben helaas al weer een lief vriendinnetje verloren, en buiten dat zoek ik ook een ander baasje in verband met verhuizing..

Ik ben een tam vrolijk ventje en ben op zoek naar een mooie ruimte ren waar ik lekker konijn in kan zijn, ik hou van graven en van lekker rond sjeesen, ik dus echt een buiten konijnen, van knuffelen hou ik niet zo ik knuffel liever met mijn nieuwe konijnen vriendin..

Heb jij die nou en ook nog een lekkere ruime, neem dan contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk..

Kelly en Alex

Ik, Kelly ben een gesteriliseerde voedster van 10 jaar en ik woon samen met Alex en die is 4 jaar...nou heb ik dat niet mooi voor elkaar gewoon z'n jonge vent aan de haak geslagen hoe tof is dat..

Ik heb wel wat lichamelijke ongemakjes, ik heb spondylose en ben daardoor best stijf, ook had ik problemen met mijn gebit maar door het trekken van kiezen  gaat dat weer goed..wel heb ik een beetje een ingevallen bekkie, maar ach ik maak het met mijn uiterlijk weer goed want ik ben toch echt een knappe meid..

Alex, tja die heeft niks hoor die is super gezond alleen is hij te dik en ik weet wel hoe dat komt hoor hij eet stiekem ook wel wat van mijn eten op want zo snel eet ik mijn eten nou ook weer niet op..

doordat ik zo stijf ben is kou niet goed voor mij en hebben wij daarom een plaatsje binnen nodig, kijk als het zonnetje schijnt lig ik daar natuurlijk graag in maar dan graag voor de avond weer naar binnen..

Nu ben ik natuurlijk een stuk ouder dan Alex en ook al ben ik het niet van plan maar mocht ik eerder dood gaan dan hebben we afgesproken dat Alex wel weer een ander liefje uit mag zoeken hoor, en dan kan hij gerust buiten gaan wonen met zijn nieuwe meisje..maar voorlopig blijf ik echt nog wel een tijdje geniet van Alex en hopelijk een lief baasje..

We zoeken een plaatsje bij mensen zonder kleine kids want die snappen vaak nog niet dat ik niet graag geaaid wil worden, maar grote kids is natuurlijk geen probleem..

Wil je ons een goed huis geven neem dan contact op met www.doamsterdam.nl en wij hopen je snel daar te ontmoeten..

 

Bugs

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar en ik ben door afstand in de opvang gekomen, ik vind dat natuurlijk minder leuk maar weet je ze hebben mij wel beloofd dat ik de opvang ga verlaten met een vriendin, nou hoe tof is dat..

Ik ben een zwarte hangoor en vaak worden zwarte dieren minder snel herplaatst, ik snap daar niks van want ik ben toch gewoon een knap konijn..

En wat maakt kleur dan toch uit gelukkig zijn er veel konijnenliefhebbers die het niet uitmaakt dus ik hoop dat er snel z'n baasje voorbij komt en dat die een lekker ruikend meisje meeneemt..

Ik ben verder gewoon een lief ventje en ik woon ook graag een beetje ruim net zo als alle konijnen natuurlijk..

Heb jij nou ook nog mooie woonruimte neem dan snel contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl

 

Minnie

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 9 jaar en jeetje wat ben ik verdrietig zeg, mijn lieve Pinky is niet meer,  9 jaar lang was ik zijn grote liefde en ik die van hem en nu moet ik dus op zoek naar een nieuw maatje..

Onze baasjes hebben nog 2 konijnen maar daar pas ik niet bij je wil niet stoken in een goed huwelijk en omdat mijn baasjes willen minderen met het houden van konijnen sta ik hier nu op deze site..en het schijnt ook best goed te werken want veel oudere konijnen vinden zo een nieuw vriendje en een nieuw baasje..

Nou aan mij kan het echt niet liggen hoor want heb je mijn foto gezien, hee  ben ik niet super knap, en weet je ik ben echt geen oude doos hoor, nee ik hou heel erg van binkies maken, ik ben echt heel erg lief en zorgzaam voor mijn ventje, wat ik minder vind is aaien ik kom wel bij je hoor maar ik ben er gewoon niet zo van..laat mij maar knuffelen met mijn vriendje..

Ik woon graag buiten in een ruime ren zodat ik er maar op los kan binken want ik hou mijn conditie graag op peil, ik zoek natuurlijk ook een lief vriendje mag ook best iets jonger zijn hoor dat kan ik best aan..natuurlijk niet z'n heel jong ding want ik ben niet graag die oude fiets waar ze wat op moeten leren..

Ik ben helemaal gezond en ik ben ben op 14 juni nog naar de witjas geweest voor mijn jaarlijkse prikjes..Dus lief baasje ben jij helemaal voor mij gevallen en zoek je een lief meisje voor jou ventje, neem dan snel contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasje..ik woon in de regio Roermond..

Kuro ( ik ben even niet plaatsbaar omdat ik gesteriliseerd wordt maar je kunt mij natuurlijk wel reserveren )

Ik ben een voedster van 6/7 jaar en ik ben weer terug in de opvang gekomen en dat is natuurlijk niet de bedoeling als je pas sinds kort de opvang verlaten hebt..en weet je het is nog eens mijn eigen schuld ook..

Ik had een lief ventje hoor maar hij was gewoon wat te rustig voor mij en ik dus te pittig voor hem en tja we pasten gewoon niet bij elkaar en dat kan natuurlijk altijd gebeuren..nu moet ik dus weer op zoek naar een nieuw maatje en baasje en daarom sta ik weer op de site..

Verder ben ik een gezellig actieve dame die echt lekker de ruimte zoekt en dus ook een actiever ventje, maar niet te dominant ventje want ik ben graag de baas in het koppel..maar eigenlijk kun je er ook weer niet te veel van zeggen hoor want stel dat ik helemaal voor hem val en hij ruikt zoooo lekker dan maakt het ook niet uit wie de baas is..

In iedere koppel kan het gedrag van ons konijnen  anders zijn, en daarom kom mar gewoon met je ventje naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk want daar woon ik nu tijdelijk..

Jobbe

Ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar en ik ben een  konijn met een prachtig mooie kleur vacht, namelijk een beetje rood..ik heb een rustig karakter en ik ben een lekkere knuffel kont...ik ben gewoon een leuk lief konijn en ik ben de clown van de opvang.

En dan vraag je je natuurlijk af wat doet z'n lieverd in de opvang, nou ik heb een probleem nou ja ik niet maar de buren hebben een probleem..ik ben een beetje het waak konijn in mijn tuin en ik probeer iedereen te laten horen dat ik de boel goed in de gaten houd en dat doe ik zo als konijnen dat horen te doen namelijk door flink te stampen..

Ik het vorige huis was de tuin groot en hoorde ze mij niet maar nu woon ik kleiner en nu worden ze er wakker van...ik ben dus op zoek naar een plekje waar bv de ondergrond zacht is zo dat het geluid dempt of in een ruime ren waar iets van bv vloerbedekking op licht zodat ook dat het geluid dempt..of buren die niet zo moeilijk doen..

Denk jij dat mij een plekje kan geven samen met een mooi meiske en wie weet stop ik dan met stampen omdat ik dan samen woon met een lief meisje, want misschien is dat wel het probleem en snappen ze nu dat ik dat zo duidelijk probeer te maken...wie weet zit er wel een ander konijn in de buurt en probeer ik die te waarschuwen dat hij snel uit mijn ruimte moet..

Dus lief baasje mocht je meer willen weten neem dan contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl  

Bina

Ja hoor daar ben ik weer ik ben een gesteriliseerde voedster van 6 jaar en ik ben voor de tweede keer terug in de opvang en weet je waarom ik nu weer terug ben..omdat mijn baasje te weinig tijd voor mij had..?

Nu ben ik toch echt op zoek naar een baasje die wel de tijd heeft voor mij en die ook nog een lief ventje heeft, en waar ik nu eindelijk eens voor altijd mag blijven.

Ik maak mij iedere dag weer mooi met mijn zwarte oogpotlood zodat de rammen voor mij vallen maar ze lopen steeds mijn ren voorbij..

Heb jij nou een mooie ruime ren en mag ik samen jou of een ventje van hier altijd bij je blijven neem dan contact op met www.knijnenko.nl in Bavel..

Bella

Ik ben een Fh voedster en ik ben 4.5 jaar oud, ik heb de eerste twee jaar van mijn leven het echt niet fijn gehad ik zat bij een fokker en zat daar alleen maar om mooie knappe konijnkids te krijgen nou ik zal je vertellen dat dat een zwaar leven was..

Steeds weer kids opvoeden en dan weer even rust en hoppa weer een nestje, ook  was er vaak ruzie tussen voedsters en helaas heeft er een mij ook echt aangvallen waardoor ik best wat littekens en zelfs gatjes in mijn oor heb...ik denk dat ze jaloers was omdat ik wel een heel knappe fh ben en ook mooie kids kreeg.

Maar toen kwam mijn huidige baasje en die zei, jij mag mee en ik heb een lief vriendje voor je, eerst dacht ik nog een vent erbij ik ben daar echt wel klaar mee want ik dacht dat ik weer kids zou krijgen..maar nee mijn nieuwe vriend Tobias was gecastreerd en hij wilde alleen maar lief zijn voor mij..

Wat hadden we het fijn samen, heerlijk buiten in de zomer en in de winter waren we binnen we deden alles samen we gingen zelfs samen naar de witjas toen we beide haakjes bleken te hebben, maar gelukkig zijn die nu weg..helaas eet ik niet graag hooi dat moet eigenlijk wel om die haakjes weg te houden, maar nu eet ik wel heel graag brokjes met extra vezels en die helpen ook goed..

Helaas is Toby dood gegaan want hij had een abces in zijn hoofd en daar kon niets meer aan gedaan worden, en nu ben ik zoooo verdrietig, want ook mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en willen mij niet alleen laten zitten en daarom zoeken ze nu een nieuw baasje met een lieve gecastreerde ram voor mij.

Ik baal er natuurlijk vet van en ben er ook een beetje chagrijnig van maar ik hoop zo dat er een knappe lekker ruikende ram is die voor mij valt en die lekker de ruimte heeft om samen nog een tijd van elkaar te kunnen  genieten..

Heb jij dit alles nou en ben je voor mij gevallen, neem dan maar snel contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact tussen mijn baas en jou en kunnen we hopelijk snel op een konijnendate.. ik woon in de regio Nijmegen.