Skip to content

Obi

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 1mei jarig en dan wordt ik 7 jaar en ik hoop zo dat ik mijn verjaardag bij mijn nieuwe baasje en een nieuw meisje mag vieren.

Want nu heb ik echt niks te vieren want mijn liefje is overleden en omdat mijn baasje wilde stoppen ben ik voor de 2de keer terug in de opvang, en ik zal je vertellen dat ik daar echt niet vrolijk van wordt.

En weet je ik ben juist een heel vrolijk en actief ventje en buiten dat ben ik lief en verdrink je in mijn prachtige blauwe ogen maar toch heeft dan niks geholpen en ben ik weer terug bij af.

Nu zijn ze hier in de opvang super lief voor mij hoor maar er gaat niets boven een eigen meisje en een eigen baasje en dan het liefst een baasje waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen.

Heb jij nou buiten een lief lekker ruikend meisje ook nog een mooie ruime ren waarin we samen rond kunnen sjezen neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) zodat we samen mijn verjaardag met worteltaart en slingers kunnen vieren in jou tuin.

 

Smoothie

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 6 jaar en ik ben op zoek naar een lief zachtaardig ventje want mijn eerste grote liefde is overleden en gelukkig gingen mijn baasjes weer naar de opvang om een nieuw vriendje voor mij te gaan zoeken.

En dat lukte goed in de opvang maar toen we thuis kwamen en we nadat we thuis ook op neutraal terein zaten en we naar mijn mooie tuin gingen, ging het daar mis en verdedigde ik mijn tuin zo erg dat de koppeling daar fout ging.

Ook later in een opvang toen mijn baasjes mij daar aan een andere ventje wilde koppelen maar dat lag niet aan mij hoor maar de mensen zagen dat ik best bang was voor het andere ventje en dat ik daardoor wat lastig ben in de koppeling.

Mijn baasjes hebben nu mijn tweede ventje in huis zitten en willen toch graag weer een koppel in de tuin want 2 konijnen apart en alleen houden is geen optie en zeker niet omdat het hier buiten een waar paradijs is want ik ben gewend aan de hele dag los lopen.

Nu zijn ze op zoek om voor mij een rustig en lief ventje en een nieuw baasje voor te vinden zodat ik toch weer happy kan zijn met een ventje wat beter bij mij past.

Denk jij z'n ventje te hebben die past bij mij en mij de tijd geeft om rustig te wennen aan jou ventje want ik ben best een heel lief konijn hoor stuur dan een foto met jou ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasjes, ik woon in Rhoon ( Zuid Holland ).

Marie

Ohhhh ik kom hier even kijken want eigenlijk hoor ik hier helemaal niet te staan hoor maar soms zijn er uitzonderingen op de regel en dan vind Veronica het toch goed dat ik hier mijn verhaal mag doen.

Nou hier komt het, ik ben gaan samen gaan wonen met Willem en met nog een voedster we vormde een trio en we wonen in een waar konijnenparadijs met de liefste baasjes die je maar kunt hebben tot zo ver klinkt het super toch.

Maar zo als vaak in een trio is er vaak een het derde wiel aan de wagen, geen idee wat ze er mee bedoelen want er is geen wagen te zien hier en op een wiel lijk ik ook niet, maar in konijnentaal betekend dat, dat ik het ventje graag voor mij zelf wil hebben en dat wilde de andere voedster ook.

Nou dat ging niet goed onrust in de tent en dus werd er goed nagedacht en ben ik naar de witjas gegaan om geholpen te worden waar mee geen idee want ik kan alles zelf wel hoor maar ik werd gesteriliseerd waardoor ik misschien wat minder pittig zou reageren op de andere voedster.

Maar na lange tijd alleen te hebben gezeten gingen we weer kijken of het ook in mij koppie zat dat ik niet zo pittig te hoef te doen maar het werd niks ik moet haar niet en uiteindelijk zij en mijn Willem ook niet.

Maar mijn baasje wil niet zo maar de moed opgeven en daar gingen we met z'n 3tjes in de auto naar Kaatje Keutel want als er iemand goed in kan schatten of we een stabiel trio konnden worden is zij het, zo als Kaatje altijd zegt neem je pyama en tandenborstel maar mee dan gaan wij wel eens kijken..

Nou je snapt het wel Kaatje had het snel gezien en dit is niet goed, Willem heeft duidelijk de voorkeur voor de voedster van 5 jaar, en waarschijnlijk vind hij mij te druk, dikke tranen bij mijn baasjes en ik vet de pest in want er is geen andere oplossing dan dat ik op zoek moet naar een nieuw baasje met een nieuw ventje en omdat mijn baasje mij liever zelf wil herplaatsen mag ik hier toch op staan..

Nu niet allemaal gaan mailen hoor want dan gaat het niet goed met Veronica haar oudjes..

Dit was al een heel verhaal maar nu ga ik het over mij zelf hebben want ik moet mij zelf natuurlijk wel verkopen zo als dat heet, ik ben een vrolijk en lekker actief meisje en ik ben geschat op 1/2 jaar en ik ben gesteriliseerd en geent, ik kom heel graag naar je toe en een aaitje vind ik wel oke maar ik moet wel effe aan je wennen en natuurlijk met de pootjes op de grond blijven.

Wat ik het liefste doe is graven, klimmen en rondrennen en gewoon lekker konijn zijn maar wel met een lief ventje in een mooie ruime ren of los in de tuin, dan graaf ik voor jou de kuiltjes wel voor de plantjes...mijn baasje wil je door heel Nederland brengen voor een goed huis en ook vind ze het leuk om af en toe contact te hebben over hoe het met mij gaat.

Wil je contact met mijn baasje stuur dan een mail naar vjanssen@upcmail.nl met daarbij foto's van je huisvesting en ik vind het wel leuk om je ventje te zien dan hangen we zijn foto vast in mijn ren dan kan ik al een beetje verliefd op hem worden.

Pfftt heel verhaal maar ik hoop zo dat het zo lukt een nieuw baasje te vinden want ik zie Willem zo verliefd zitten met mijn concurent dat ik vet jaloers ben en daar wordt ik niet vrolijk van..dus mail je snel!!!!! 

Ik woon in Culemborg.

Floortje

Ik ben een voedster en 2 weken geleden ben ik mijn grote liefde verloren en helaas heeft mijn baasje door verhuizing geen plaats meer om 2 konijnen te huisvesten, en aangezien mijn baasje heel goed weet dat mij alleen houden geen optie is heeft ze mij aangemeld voor de senioren site..

Ondanks dat ik 5 jaar bij mijn baasje woon en al volwassen was toen ik bij haar kwam wonen kan ook gerust iets ouder zijn, maar hee 5 jaar klinkt toch super dan ben ik gewoon een heel jonge senior..

Ik ben nog nooit ziek geweest en ik woon buiten en ben lekker veel ruimte gewend en natuurlijk wil mijn baasje dat ik ook weer lekker veel ruimte krijg want ik ben een lekker actieve dame, natuurlijk zoek ik ook een ventje.

Ik ben geen knuffel konijn maar daarvoor moet ook naar een speelgoed winkel toch, ik ben wel super nieuwsgierig en vrolijk en kom zeker graag bij je kijken en ben jij mijn huis aan het poetsen snuffel ik graag aan je want ik vind je echt wel lief hoor..en ik ben ook lief hoor alleen een aai hoef ik niet zo nodig en dan loop ik weg.

Ik doe de inrichting van mijn huis graag zelf want ik vind toch echt dat mijn voerbak op een andere plaats moet staan dan dat jij dat vind en dat telt ook voor mijn speelgoed.

Ik was super close met mijn maatje en zeker met de koude nachten wil ik graag weer tegen mijn nieuwe ventje aankruipen, heb jij nou een mooie ruime huisvesting en een lief ventje neem dan snel contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk wat foto's van misschien mijn nieuwe huis dan kijken mijn baasje en ik of het mooi groot is en of ik al een plan kan maken hoe ik het huis naar mijn smaak ik kan richten.

Veronica van deze site zal dan zorgen dat we contact krijgen met elkaar..oja ik woon in IJmuiden Noord-Holland

 

Elvis ( ik ben ziek dus ik ben even niet plaatsbaar )

Ik ben een gecastreerd ventje van 5.5 jaar en ik ben een piep jonge senior en ik ben mijn grote liefde verloren en voel mij nu echt eenzaam, ik heb natuurlijk net z'n mooie uitstraling als mijn naam genoot die zo mooi kon zingen.

Ik lijk ook wel op hem toch, mijn oren lijken op zijn kuif mooi zwart van kleur en mijn mooi zwart omranden ogen zijn bij mij natuurlijk en hij maakte ze soms een beetje donker..maar voor de rest lijken we niet op elkaar hoor want zijn gebit ziet er zo anders uit dan dat van mij.

Ik wacht met smart op een lief meisje en ik hoop dat het helpt nu ik ook op deze site sta om snel weer een lief meisje te vinden want alleen is ook maar alleen en met de koude nachten mis ik het warme lijfje van mijn liefje.

Heb jij nou lekker de ruimte en mag ik voor altijd bij jou komen wonen neem dan snel contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaik.

Noah ( Binnen konijn met een klein medisch rugzakje )

Ik ben een gecastreerd opaatje en ik ben op zoek naar een lief omaatje waar ik samen mee kan chillen en nog een mooie tijd mee mag beleven op mijn oude dag.

Ik heb helaas E.c zo als heel veel konijnen die daar drager van zijn maar bij mij heeft het nu 2x de kop opgestoken maar gelukkig reageer ik goed op de medicatie en zou ik die preventief om de paar maanden kunnen krijgen, dat is niet duur hoor en in de opvang kunnen ze daar meer over vertellen.

Daar door ben ik niet echt zindelijk maar helaas kan ik daar niks aan doen, daarbij moet je ook mijn gebitje in de gaten houden want ik heb al een keer eerder haakjes op mijn kiezen gehad, maar het kan dat ik lang slecht voer gehad heb en nu ik goed voer eet kan het zijn dat de haakjes daardoor wegblijven.

Nou dat zijn de mindere dingen die bij dat rugzakje horen, wat ik trouwens een raar iets vind want ten eerste heb ik nog nooit een konijn met een rugzak gezien en ik heb er zelf ook geen op mijn rug..

Maar goed ik ben een super vrolijk ventje en ik zit vol levenslust en dat maakt die paar kleine medische probleempjes helemaal niet meer belangrijk want ik met mijn mooie snuit en mijn super grappige gedrag maakt dat je dat op de koop toe neemt.

Tenminste daar hoop ik op en ik zal zo mijn best doen om jou lieve meisje weer gelukkig te maken en dat is toch heel veel waard..voor meer info over mij kun je contact opnemen met konijnenopvanghazel@outlook.com en ik hoop jou en je meisje dan heel snel te mogen ontmoeten..

See you soon!!!

Sonic ( Speciaal baasje gezocht en een binnen konijn )

Ik ben een gecastreerd ventje en hoe oud ik nou werkelijk ben is een gok maar waarschijnlijk ben ik tussen 8 en 11 jaar.

Ik ben op zoek naar een speciaal vriendinnetje en eigenlijk naar een snottebelletje want ik heb chronisch snot en hoe fijn is het om samen te snottebellen en elkaars oogjes mochten die nat zijn schoon te houden.

Mijn baasje wil echt een keer stoppen met het houden van konijnen maar heeft het ook erg moeilijk met het afstaan van mij omdat ze weet dat er vast niet veel mensen zijn die een snottebel zo als ik ben willen opnemen.

Er zou ook een optie kunnen zijn dat jij misschien ook een snottebelle meisje hebt zitten en bij wie je het zelfde gevoel hebt en misschien kunnen we dan samen bij mijn baasje of bij haar baasje gaan wonen.

Ik ben een wat schuw konijn en ik zoek een zachtaardig meisje die juist niet schuw is en die mij aan de poot mee neemt en laat zien dat je niet zo schuw hoeft te zijn, want dat deed mijn lieve Perry ook en met haar samen durfde ik de hele wereld aan.

Dus lieve mensen kun je wat voor mij en mijn baasje betekenen neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zijn voor het contact met mijn baasje..

Lusje en ludia

Wij zijn een gezellig stel knappe konijnen tenminste dat vinden wij zelf en de mensen in de opvang ook, maar andere mensen die een leuk koppel zoeken schijnbaar niet want iedereen loopt ons voorbij en wij zitten al vanaf september in de opvang.?

Misschien ligt het aan onze leeftijd want we zijn beide geboren in 2015 en worden dit jaar 8 jaar, ik Lusje ben het beige konijn en ben het gecastreerde ventje en ik zei tegen Ludia nog het zal vast niks uitmaken die leeftijd want we zijn knap, lief en gezellig maar nee hoor alles en iedereen loopt ons voorbij.

We hopen dat we nu we op de senioren site staan dat wij eindelijk iemand vinden die het geen probleem vind dat wij wat ouder zijn want we zijn echt geen saai stel oude mutsen hoor, nee we hebben het samen fijn en hopen nog een aantal jaren van elkaar te mogen genieten.

We zoeken wel lekker de ruimte zodat we onze lijfjes nog goed in conditie kunnen houden, heb jij dat kom ons dan snel hier weg halen want we zijn er nu echt klaar mee om alle andere koppels weg te zien gaan met een eigen baasje en dat wij steeds overgeslagen worden.

We wonen bij www.knijnenko.nl in Bavel, kom je snel!!!!

Bailey en Hugo

Wij zijn de pechvogels van de opvang en weet je waarom we hebben al 3 baasje gehad en zitten nu weer hier op zoek naar een baasje waar wij eindelijk eens voor eens en voor altijd mogen blijven, want hier worden wij niet blij van..

Ik, Bailey ben de zwart witte voedster en ik ben geschat op de leeftijd van rond de 8 jaar het kan natuurlijk iets jonger maar net zo goed wat ouder zijn, daar merk je overigens in mijn gedag niks van hoor wat ik ben een actieve dame.

Doordat wij niet veel aandacht hebben gehad ben ik niet z'n heel aanhankelijk konijn naar mensen toe en ren dan ook liever weg, maar met wat meer aandacht en liefde en geduld komt dat wel goed, bij mijn lieve Hugo is dat helemaal niet het geval die is het vertrouwen in de mens niet verloren en is heel erg nieuwsgierig wat je in onze ren komt doen, een aai vind hij spannend maar dat laat hij wel toe hoor en dan geniet hij er ook wel van..

Mijn Hugo ziet wat slechter en het zou fijn zijn als je onze inrichting van onze ruime casa niet veranderd want dan kan Hugo dat slecht terug vinden, ik help hem wel goed hoor want gelukkig zijn we erg gek op elkaar en hebben ook veel steun aan elkaar gehad toen we steeds weer andere baasjes kregen..

Heb jij nou lekker de ruimte en vind je ons ook zielig omdat we steeds weer weg moesten kom dan maar snel naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl in IJmuiden want daar zitten we met smart op ons enige echte baasje te wachten..

Mia en Olivia ( binnen konijnen )

Wij zijn 2 vriendinnen van 6 jaar en wij zijn op zoek naar een lief baasje we zijn echt dikke vriendinnen en willen daarom graag bij elkaar blijven.

Wij zijn bij de witjas gebracht omdat onze baasjes ons niet meer konden verzorgen... ik,  Mia ben de bruine dame heb een ongelukje gehad waardoor ik nu een oogje moet missen maar dat is prima hersteld en ik kan er prima mee leven.

Ik ben een lieve rustige dame die heel erg graag bij je komt voor aandacht aaien vind ik ook prima, Olivia mijn vriendin is een beetje een wildebras en houdt er van ondeugende dingen doen.

Dat maakt dat wij het goed samen kunnen vinden, we wonen nu wel binnen maar van het voorjaar vinden wij het ook prima om lekker buiten te wonen in een lekkere ruime ren.

Wij worden bij de witjas ook nog geent voordat we gaan verhuizen dus dat is super fijn, het is zo wie zo aardig van de witjas dat ze ons zo goed hebben opgevangen en mij van mijn zere oog af geholpen hebben.

Heb jij nu plek voor een gezellig kleine koppeltje lieve konijnen neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met de witjas..

Foto's herplaatsters 2023

Frosty

Bumper
 
Dobby
sammy Exflappy
zoeAnkie

Jargo

Melidsa Berend
Mira femmy de drie vlamen
punky en Charlie lilo Brouni

Mira

Sylvi Ollie en Guusje
Yankie Saartje Berbel
Tamboer Otis Ollie en Guusje
Bob Nija Raya
Olly en Lola Ronald
Charlie
Manthy Flap Haas
Spike Bounthy Knabbel
Luna    
     
     
     

 

Lizzy

Ik ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar ik ben een lotharinger en dat laatste is mijn ras...mijn verjaardag vier ik op 1 mei en dat vind ik z'n mooie tijd dan is het al weer lekker voorjaar en kun je weer lekker paardenbloemblad enzo eten..

Ik ben ook nog gechipt dat betekend dat ik altijd weer terug bij mijn baasje gebracht kan worden mocht ik ontsnappen en de weg kwijt geraakt zou zijn hoe makkelijk is dat, maar mocht ik nou bij jou komen wonen moet je niet vergeten dat adres te veranderen..

Ik sta namelijk niet voor niks op de senioren site want mijn baasje wil echt een keer gaan minderen met het houden van konijnen en nu mijn vriendje overleden is ga ik hier proberen weer een nieuw maatje en baasje te vinden..

Ik ben wel een super verwend konijn hoor want ik heb heel erg veel ruimte tot mijn beschikking, voor de nacht een hele grote schuur en overdag lekker buiten waar ik kan graven en rotzooien, want denk maar niet dat ik een saaie oude doos ben hoor nee ik ben nog zeer actief en ook nog eens ondeugend..

Ik ben geen aai konijn hoor nee laat mij maar lekker konijn zijn, maar ik kom zeker wel naar je toe voor eten en zo, dus schuw ben ik niet hoor..mijn baasje heeft het er wel moeilijk mee hoor en daarom mag ik alleen weg als ik ook weer lekker veel ruimte krijg.

Dus heb jij nou lekker veel ruimte en een lekker ventje die gerust wat jonger dan ik is neem dan eens contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad want via haar wordt ik herplaatst, stuur je dan eerst even een foto van je ruimte maar dat staat ook op hun site.

Nou ik hoop dat er snel iemand voor mij mailt zodat we elkaar in de kou weer lekker warm kunnen houden.. 

Roosje en Jaapie

Ik, Roosje ben een voedster van 6 jaar en ik heb lekker een jong ventje aan de haak geslagen want mijn knappe vent is pas 1 jaar en we zijn zo ongelovelijk in love met elkaar, en zo zie je maar dat een ouder konijn echt niet altijd aan een even oud maatje gekoppeld hoeft te worden...

Buiten dat we een super lief en happy koppel zijn zien we er nog eens heel grappig uit de ene klein de andere een middelmaatje en ook dat maakt bij konijnen echt niet uit als we elkaar maar lekker vinden ruiken en onze karakters passen bij elkaar, nou daar hoef je bij ons dus echt niet bang voor te zijn..

Doordat er verhuisd werd konden wij niet mee en zitten we nu samen in de opvang, het lijk mij dat dat niet lang hoeft te duren toch want wij zijn gewoon een ideaal koppel, zeker als je gaat beginnen met konijnen zijn wij de konijnen die jij graag in je tuin wil hebben..

We zoeken natuurlijk wel lekker de ruimte want we zijn ook lekker actief, maar we zitten ook heel graag lekker knus tegen elkaar aan, ben jij nou op zoek naar een leuk, lief kindvriendelijk koppel kom dan naar www.animalhome.nl in Zoetermeer, wij kunnen niet wachten om mee naar jouw huis te gaan..

Foto's herplaatsers 2022

Nunu

Edna

Bobo
Gizmo Marietje Winnie
James BilliJoe Bolleke
Dolf Just Sid
Loki Frea Frika
Jet Pitty Maggie
Ming Alice en Deejee Humptie en brummels
GGIE
BORRE Karel
Senna vlokje Jesse
Olly Lily Gonzo

Antionette en Ferry
Lucki en Lady Matteo
mirre Fluffie Willy Wortel
Billy Joep nino
Kennie Johan Sonic en Rosie
Jhon Snoopy Charlie
Baloe Noortje
Snuffie Lady Beuty en Buurvrouw
Roos Hazes Kokijn
Fleurtje Klaver en Sophi Qwinee
Dotje Bella BBamBama
safta Valentina en Holo
George en Vivian
Pleun Max Duivel
Silver Coco en April Paco
Jimmy Billy Milo
Layla Pluis
Pluis
Zoera Kevin en Sanne Olivier en Marie
Timo Witje Jut en Jul
Dip Fahty Pritty
Speedy Lily Bruintje en Noortje
mira Emily Fleur
James Jos Trio
Snoopy Jesse Mientje
Snugger Co en Sisy Boda
Jill en Diesel Flap Jargo
Pip Juliet Adriaan
Moud Sam Bob
Edgar Flipje Hodini
George Peppie Snuffie
Joep Blackie Fleur
Vlekje truffel en  Knabbel en Babbel
Merle en Lewis Ika Twik
Nina Violet Pieter
Sophie Melanie en cinthia Taco
Gucci Sem Frummel
Jammy Tennessie Max
Maximiliaan Gijs Olaf
Tof Happy Saartje
Snuffie brek Pim
Pooh Nala streep
Ollie Fanta Dave
Pepper Snif Sjors
Puck bowie frummel en Puk
Max twik Uk
Daisy Luna tinnie
Karel Olie en Pica Prioni
Bink Mon-Cho Jasmijn
Charmander Koekie TTotorootoro
Stitch Joplin pip
Teun Taco
Loulou Joep Pim
Ian Sara en Snuitje Joep
Aysa Baloe luna en bunta
Angelon Femmy
Katja Honey Wimpie
Isabel, Saar en Bumper Lilo sien
Vulpix Boefje
Guus
     
     

 

Chieltje en George

Ik, Chieltje ben de dame van dit koppel en ik ben samen met George de liefde van mijn leven op zoek naar een speciaal baasje, want wij zijn beiden nog lang niet oud genoeg om op de senioren site te staan maar we hebben wat speciale wensen en ook dan maken ze graag een plaatsje vrij op deze site voor konijnen die wat meer onder de aandacht moet komen..

Ik zal eerst wat over mij zelf vertellen en dan laat ik George het woord doen, ik ben op straat gevonden ik ben dus gewoon gedumpt en ik kon daar echt niet voor mij zelf zorgen..

Gelukkig ben ik in de opvang terecht gekomen en daar bleek al snel dat een super gezellig, vrolijk meisje ben..ik maak binkies, ik ren rond en ik speel graag spelletjes.

Ik ben een echt leergierig konijn, verstop mijn eten en ik zoek het op, ga op de grond zitten en ik jump op je rug echt ik doe alles wat jij leuk vind om mij te leren..ik moet in oktober wel naar de witjas want dan wordt ik nog gesteriliseerd..dat betekend niet dat ik niet samen met George al naar een nieuw baasje kan hoor, maar ik moet dan wel even terug naar de witjas hier..

Ze hebben wel ontdekt dat ik slecht kan zien en wat kan schrikken als je er aan komt, en het kan goed dat dat door E.c gekomen is..dat wil niet zeggen dat ik ziek ben hoor want de meeste konijnen zijn daar drager van en daar voor zou je mij een paar x per jaar een preventieve kuur van panacuur kunnen geven..

Nou zeg eindelijk mag ik wat over mij zelf zeggen, want Chieltje is wel lang aan het woord geweest, maar ja dat is meestal zo bij vrouwen..maar ik ben in love op haar hoor dus ik vind het niet erg, wat kan ik over mij zelf vertellen.

Volgens de mensen hier in de opvang ben ik het liefste konijn wat er is, ik kom gezellig naar je toe ik hou van een lekkere aaien en een gesprek samen met jou vind ik ook tof..ook ik ben gedumpt in de bosjes bij de Tulgaweg in Amsterdam, een klein wit ventje in de natuur en met slechte oogjes tja ik was een prooi voor ieder dier wat daar rond liep..

Gelukkkig heeft iemand de dierenambulance gebeld en ben ik in de opvang gekomen en werd super verliefd op Chieltje omdat wij beide slechtziend zijn en het zelfde mee hebben gemaakt hadden wij gelijk een goede band..

Ook blijkt dat ik symptomen van megacolon vertoon en dat is een nare darmziekte waardoor ik ovale keutels krijg, daar krijg ik dagelijks medicatie voor zodat ik geen pijn in mijn buik meer heb en krijg ik mooie ronde keutels zo als dat hoort bij konijnen..ze noemen dat Charly-konijnen en daar kun je ook veel info over vinden op internet..

Gelukkig maakt mijn lieve en vrolijke karakter dat alles goed en kun je met ons twee heel veel plezier beleven, natuurlijk hebben we buiten een speciaal baasje ook speciale ruimte nodig want ik strek natuurlijk graag mijn lange poten..dus heb je binnen echt veel ruimte dat kunnen wij samen prima binnen wonen...heb je buiten ruimte dan zou dat een optie zijn maar dan mogen er niet te veel hoogte verschillen zijn want ik zie echt bijna niks, maar dat gaat dan in overleg met de opvang..dus zou je intresse in ons hebben stuur dan zeker een foto van de huisvesting mee..

Nou het is een heel verhaal geworden, maar we hopen dat wij samen als 2 jonge happy konijnen snel een mooie plek vinden bij lieve zorgzame baasjes dan beloven wij dat we ons best doen om veel plezier samen met jullie te gaan maken..

Wij wonen bij www.doamsterdam.nl dus ik zou zeggen hop in de auto en we gaan graag met jou mee..