Skip to content

Puk

Ik ben een voedster en ik ben 6 jaar jong een lekkere jonge senior dus, zo gedraag ik mij ook hoor ik ben een fitte dame en ik woon ook heel graag buiten zelfs met wind en regen kun je mij daar ook vinden.

Ik ben ook een lieve dame en ik hou van een aai maar zo als alle konijnen houdt ik niet van oppakken, ik ben ook lekker nieuwsgierig zoals dames meestal zijn.

Ik ben nu wel verdrietig hoor want mijn vriendinnetje is ziek en ze wordt ingeslapen en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en om mij niet alleen achter te laten sta ik nu op deze site.

Ze hebben mij dat ook al verteld zodat ik voorbereid ben op het afscheid nemen van mijn lieve vriendin, maar ook sta ik al vast op de uitkijk of er soms al een nieuw baasje met een lief gecastreerd vriendje aan komt om mij aan hem te koppelen.

Ik was happy hoor met mijn vriendin maar dat wil niet zeggen dat ik nu weer een meisje als maatje wil het risico is echt veel te groot dat we ruzie krijgen als we elkaar ontmoeten, dus vandaar dat ik uitkijk naar een vriendje.

Heb jij nou lekker veel ruimte en ook een eenzaam ventje die gerust jonger mag zijn hoor wat ik ben echt super fit en actief maar ouder kan zeker ook hoor, stuur dan een foto van jou casa naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon in Laren en mijn baasje wil mij ook best wegbrengen want ze wil heel graag zien waar ik kom te wonen en als dat binnen een uurtje is dat geen probleem.

Pippy

Ik ben een voedster van ruim 11 jaar en ik ben best een flinke dame en nog lekker actief, helaas moest mijn baasje noodgedwongen verhuizen naar een huis met een kleine tuin en stierf mijn grote liefde ook nog eens.

Dat is inmiddels al even geleden en ziet mijn baasje tot groot verdiet dat ik niet happy ben en gaat ze toch op zoek naar een andere plek waar ik weer de grote ruimte krijg die ik gewend was en natuurlijk met een nieuw vriendje.

Ik was een bang konijn maar dankzij de liefde van mijn vriendje en mijn baasje ben ik dat helemaal niet meer en ben ik een grote lieverd geworden en kom ik graag voor wat lekkers en voor een aai maar dan ga ik graag weer op onderzoek uit, nu nog alleen en ik hoop snel met jou ventje want dat is zoveel leuker.

Denk nou niet dat ik een oud sloom konijn ben nee hoor ik sta nog vol in het leven en ik kan niet wachten tot ik weer lekker binkies kan maken en lekker relexen in het zonnetje maar dan natuurlijk wel met een lekker ruikend ventje.

Hoe groot of klein het maakt mij allemaal niet uit als hij maar lekker de ruimte heeft, dus heb jij ook een eenzaam ventje zitten met ruimte stuur dan een foto van je ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasje en ik woon in Meteren.

 

Frida

Ik ben een gesteriliseerde voedster en helaas is mijn leeftijd onbekend maar wat wel bekend is dat ik een leuke dame ben met een paar pittige bontlaarsje aan maar dat wil echt niet zeggen dat ik geen vriendelijke dame ben hoor ik wil gewoon graag dat het gaat zo als ik wil en daar is niks mis mee toch.

Mensen vind ik oke maar ze zijn alleen interessant als ze wat mijn voerbak komen vullen en mijn huis schoon komen maken verder wil ik vooral met mijn vriendje op avontuur gaan in een lekkere ruime ren.

Ik ben op zoek naar een baasje die ook rekening houdt met dieet want waarschijnlijk heb ik een chronische darmafwijking, niet dat ik er last van heb hoor maar mijn keutels hebben een afwijkende vorm wat op een darmafwijking kan wijzen. In de opvang kunnen ze je daar alles over vertellen.

En daarom heb ik een dieet waar je heel zorgvuldig mee om moet gaan en dan is er niks aan de hand ik kan ik heerlijk genieten van lekker veel ruimte en een plekje voor de rest van mijn leven.

Kun jij daar nou allemaal voor zorgen dan kom ik heel graag bij jou wonen ik woon nu bij www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham ( Groningen)

 

Vanessa

Ik ben een lieve rustige gesteriliseerde dame en mijn leeftijd wordt geschat op 7/8 jaar en ik ben een heel sociaal konijn naar andere konijnen toe en ik kan dan ook niet wachten tot ik weer samen met een lief en rustig ventje kan kroelen.

Dat doe ik namelijk heel graag met mijn vriendje een aai van mensen dat hoeft niet zo nodig ik ben liever wat aan het rond hippen met mijn nieuwe liefde want ik ben mijn vorige liefde helaas verloren.

Mijn vacht is echt prachtig met die mooie koperkleurige streepjes en plukjes ik laat het ook regelmatig bij kleuren, haha nee natuurlijk niet mijn vacht is van nature zo mooi.

Heb jij nou een eenzaam ventje die ook al wat op leeftijd is kom dan snel naar www.konijnenopvangjoy.nl in Groningen dan kunnen we date en misschien kan ik dan lekker bij jou en jou baasje voor de rest van mijn konijnen leven blijven wonen.