Skip to content

Jacky en Lux ( Wij zoeken snel een speciaal lief baasje )

Ik, de grappige hangoor ben Jacky een voedster van 3 jaar en ik woon samen met mijn vriendje Lux en die is jarig op 1 juli en wordt dan 5 jaar dus hij heeft een jonge blom aan de haak geslagen.

Maar ik ben wel een verdrietig jonge blom want ik heb wel een verhaal te vertellen want ook al ben ik jonger dan mijn lieffie het is maar de vraag of ik ook ouder zal worden want ik heb een heel erg slecht gebit.

De witjas heeft 2 kiezen moeten trekken en de rest van mijn gebit is ook niet heel erg goed en wel zo dat erg dat men aan moet kijken hoe lang dat goed gaat met eten en misschien moeten er soms nog kiesje of tanden geslepen worden.

Op dit moment gaat het goed en ben ik blij met mijn lieve Lux maar ik heb wel levenslang metacam nodig om te zorgen dat mijn bekkie niet pijn gaat doen de witjas heeft echt alles geprobeerd maar er is nu niks meer wat hij zou kunnen doen voor mijn bekkie. 

Mocht je nou denken dat ik helemaal niks anders meer doe dan rustig in een hoekje zitten treuren omdat ik misschien niet lang zal leven heeft het mis hoor, ik kom heel graag naar je toe en ik ben ook lekker actief en samen met Lux hoop ik nog een mooie tijd te mogen beleven bij jou.

Ohh nu heb ik de hele tijd over mij zelf verteld maar ook mijn lieve Lux is een gezellig en vrolijk ventje wat ook heel nieuwsgierig is en graag bij je komt kijken wat je aan het doen bent, Lux heeft een mooie witte vacht en zulke lieve kleine oortjes ik ben zo in love op hem dus uiteindelijk zijn wij 2 hele lieve konijnen en wij maken van iedere dag een groot feest saampjes hoe lang of kort het ook mag duren.

Wij zoeken nu een baasje die mij goed in de gaten kan houden of ik blijf eten en die mij dagelijks Metacam wil geven wil jij ons nog een mooie tijd samen geven wil je dan aub heel snel naar www.flappus.nl in Zwolle komen.