Skip to content

Nibbit en Gibbs

Wij zijn een super verliefd koppel waar ik Nibbit de hangoor een gesteriliseerde voedster van 6 jaar ben en dus een lekkere jonge senior en mijn lieve Gibbs een gecastreerd ventje van 5 jaar die mijn grote liefde is.

Wij zoeken per 30 mei een ander baasje en natuurlijk een ander huis helaas wegens omstandigheden, wij zijn gewend om binnen te wonen maar in mei als het mooi weer is dan vinden we het buiten ook vast erg leuk.

Natuurlijk wel met lekker veel ruimte want dat zijn wij nu ook gewend, het lijkt ons super leuk om op avontuur te gaan in jullie tuin.

Maar goed stel je zoekt een leuk koppel voor binnen kan dat ook omdat we dat gewend zijn, ik Nibbit vind een aai wel prima maar nou ook niet de hele tijd hoor want ik knuffel natuurlijk het liefst met mijn lieve Gibbs.

Gibbs komt graag naar je toe voor iets lekkers uit je hand maar verder gaat hij graag zijn eigen gang, wij zijn beide prima en gezond en in mei gaan we nog even naar de witjas voor onze jaarlijkse enting en een gezondheid check maar dat is altijd prima geweest.

Ben jij nou op zoek naar twee gezellige en vrolijke konijnen en heb jij eind mei een mooie huis voor ons klaar staan dan zouden wij maar zeker ook ons lieve baasje jullie erg dankbaar zijn.

Wij wonen in Valkenswaard en heb jij nou een gouden plekje voor ons kun je ons daar op komen halen, voor meer info kun je een foto van je huisvesting sturen naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje.