Skip to content

Lizzy en Ollie

Wij zijn een koppel super knappe konijnen en onze leeftijd is onbekend want wij zijn ooit gevonden en zitten al vanaf september 2022 in de opvang en waarom dat snappen wij ook niet en nu mogen we proberen om via deze site meer onder de aandacht te komen en een baasje te vinden dat wij verdienen.

Want dat verdienen we zeker want toen we gevonden zijn had ik, Lizzy een hele vervilte vacht en dat deed super veel pijn ik kon bijna niet meer bewegen zo zaten de haren vast op mijn tere velletje die stomme baas zal ons mede daarom wel gedumpt hebben.

Mijn grote liefde Ollie had ook veel klitten en gelukkig zijn we dicht bij elkaar gebleven en heeft iemand ons gered en toen we in de opvang kwamen hebben ze ons goed verzorgt en zien we er weer super mooi uit.

Wij hebben binnen gewoond maar wonen nu weer lekker buiten en dat vinden we ook super leuk, alleen Lizzy houdt niet van regen en dan gaat ze lekker overdekt zitten dat watje. Het voordeel is dat we zo wel binnen als buiten kunnen wonen nou hoe makkelijk wil je het hebben.

Door wat we meegemaakt hebben ben ik wel wat terughoudend maar ik laat mij wel goed borstelen en als je dan lief tegen mij praat wen ik snel aan je en bouwen we samen een mooie band op, Ollie dat is een relaxt ventje die heel graag het ene naar andere binkie eruit gooit om dan vervolgens voor dood neer te vallen om even lekker te relaxen. Maar het veroorzaakt bij ons tijdelijk baasje regelmatig voor een hartverzakking.

Ik lig dan lekker in een kartonnen doos het allemaal te bekijken ik ben niet zo van dat binken ik kom ook niet echt uit de ren ik vind het prima zo.

Op dit moment wonen we binnen maar zouden ook buiten kunnen wonen straks maar dan ook wel overdekt zodat we niet nat regenen.

Kun jij voor altijd ons baasjes zijn neem dan contact op met hester734@gmail.com en we wonen in Papendrecht ( Zuid-Holland ) we hopen ook voor ons tijdelijke baasje dat we snel een plekje vinden zodat zij weer een ander koppel wat hulp nodig heeft op te vangen.