Skip to content

Lilly en Petertje

Ik, Lilly ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar en mijn vacht is wat bruin met zwart, en ik heb een jong ventje van 3 jaar aan de haak geslagen en hij is een beetje een wildkleurig ventje en natuurlijk ook gecastreerd want ik moet niet heel tijd dat jonge ding achter mij aan hebben.

Zo wel ik als Petertje hebben al meerdere huisje gehad en nu hebben we elkaar gevonden en willen we een huis met een baasje waar we echt voor altijd mogen blijven wonen, want wij zijn een klef stel geworden en worden alleen maar samen uitgeplaatst.

Petertje is een echte goedzak hij is super lief voor alles en iedereen en is ook een nieuwsgierig ventje en een aaitje vind hij heerlijk, ik ben natuurlijk als vrouw zo wie zo nieuwsgierig, ik heb niet altijd zin in een aaitje maar gelukkig Petertje wel en die komt dan in plaats van mij  wel voor een extra aaitje.

Heb jij nou een mooie ruime huisvesting voor ons kom dan snel naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl dan gaan wij graag met jou mee naar huis.

 

 

Amy en Emmy

Wij zijn 2 gesteriliseerde zusjes van 8 jaar en ook nog steeds dikke vriendinnen en wij zijn De schoonheden van de opvang wij zijn twee echte teddy's en hebben prachtige vachtjes maar die zijn bewerkelijk en dat betekend wekelijks borstelen en af en toe vinden we een korte coupe ook prettig.

In de winter vinden we een bobline wel leuk voor de verandering maar ook dan moeten onze vachtjes wekelijks geborsteld worden en wij laten het goed toe hoor want dat zijn we gewend. In de opvang kunnen ze je vertellen hoe onze vachtjes mooi gehouden moeten worden.

Amy is van ons twee het nieuwsgierigst en Emma iets minder nieuwsgierig maar ik vertel haar de nieuwtjes van de opvang wel. Wij zijn lieve meiden en kunnen ook bij kinderen geplaatst worden, ze moeten dan wel leren dat wij er wel knuffelig uitzien maar we gewoon konijnen zijn en die vinden een aai op z'n tijd prima maar wel met de pootjes op de grond.

Heb jij nou lekker de ruimte en mogen wij bij jou de rest van ons leven blijven wonen neem dan snel contact op met knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl in IJmuiden en wij weten zeker dat je heel erg van ons gaat genieten.

Fremont en Pluisje ( Binnen konijnen )

Wij zijn een speciaal koppel en wij zoeken ook een speciaal baasje wij zijn ook geen senior konijnen maar omdat we op zoek zijn naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg mogen we ook op deze site en hopen zo onze naald te vinden.

Ons baasje heeft ons 3 jaar geleden tijdelijk opgevangen maar het tijdelijk werd toch langer omdat ik, Fermont een ernstig trauma aan mijn rug heb opgelopen helaas is dat vorig jaar pas bij een extra medische onderzoek aan het licht gekomen.

Hierdoor heb ik levenslang medicijnen en suppplementen voor nodig omdat er ook artrose is onstaan in mij rug  maar mede dankzij die medicatie gaat het super goed en ben ik een vrolijk en blij konijn.

Mijn baasje wil die medicatie ook levenslang vergoeden en mij mocht het nodig zijn in hun Holistitiche Geneeskundige praktijk behandelen.

Verder is het belangrijk dat ik daardoor in een ruimte kom te wonen zonder verhogingen maar wel een waar voldoende ruimte is om mijn botjes en spieren goed soepel te blijven houden.

Dat is mijn mediche verhaal en daar kan mijn baasje nog veel meer over vertellen en nu over mijn grote liefde Pluisje, Ik ben een raszuivere teddydwerg en ik ben 5 jaar en mijn meisje is 4 jaar en is een leeuwenkopje en wij zijn stapel gek op elkaar wij wonen binnen en zijn super aanhankelijk en lief, we zijn zindelijk en en dat we knap zijn dat had je vast wel gezien. Daarbij houden we ook nog eens van knuffelen met ons baasje en vinden alles en iedereen lief.

Mijn vacht moet wekelijks geborsteld worden en dat laat ik ook prima toe even een moment tussen jou en mij tijdens de borstel beurt dat vind ik ook heel fijn verder knuffel ik weer lekker met Pluisje, haar haar heeft geen wekelijkse borstelbeurt nodig maar soms komt er een kliktje in en dan moet je die even weg halen.

Eigenlijk zijn wij een ideaal koppel  voor mensen die een gezellig koppel konijnen in huis willen hebben en is dat een rustige omgeving dan zouden wij het super vinden om bij jullie te komen wonen en ik weet zeker dat jullie enorm van ons zullen genieten.

Kun jij ons dat bieden stuur dan een mail met foto's van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje, wij wonen in Almere en ons baasje wil ons met liefde naar een passend huisje brengen.