Skip to content

Snowy en Pluis

Wij zijn een koppel teddy's en wij zijn op 8 september jarig en we worden dan 8 nu dus nog pas 7 jaar en zijn helaas weer terug in de opvang en dat is natuurlijk nooit fijn. We hebben in 2017/2018 ook in de opvang gewoond we kwamen binnen als gezin met 3 zoons.

Ik, Snowy moest eerst na de witjas voor een castratie en Pluis is toen met een ander ventje er vandoor gegaan dat was ook een mooie teddy en ze miste echt een maatje en ik kon nog niet terug bij haar.

Helaas voor Pluis overleed haar vriendje snel maar gelukkig voor mij want ik zat nog in de opvang en was veilig en ik rook haar al van een afstand en zij mij ook en toen we elkaar weer zagen werden zo blij en zijn we nooit meer uit elkaar gegaan, ik heb haar vergeven dat ze er met die andere teddy vandoor ging hoor maar nu blijven we bij elkaar tot de dood ons scheid.

Helaas is ons baasje zo allergisch geworden dat we daar niet meer kunnen blijven en zijn we op zoek naar een nieuw plekje.

Ik, snowy ben het witte ventje en ik heb een probleemloze vacht maar moet natuurlijk wel wekelijks geborsteld worden, Pluis is gesteriliseerd en haar vacht klit snel dus bij haar moet je echt heel goed borstelen, nu hebben wij het geluk dat we iedere 4 weken getrimd worden door Irene van de opvang en dat is nog makkelijker voor je dan hoef je ons niet iedere keer zo goed te borstelen maar dan moet je wel iedere 4 weken gaan.

Ze hebben zelfs een een strippenkaart voor 5 gratis trimbeurten als je ons opvangt hoe tof is dat en ze kunnen je natuurlijk alles over het vachtonderhoud leren en vertellen.

Pluis vind alles wel wat spannend maar als ze aan je gewend is komt ze lekkers halen en vind ze een knuffel heerlijk, ik ben de nieuwsgierigste van ons twee en dat voor een man meestal zijn het de dames die nieuwsgierig zijn. Op de trimtafel zijn wij net zo Pluis vind het wat spannend maar blijft lief en geduldig zitten hoor en ik vind het prima en blijf ook braaf wachten tot je klaar bent.

Zoek je nou de allerliefste konijnen die er maar zijn neem ons dan op in je hart en huis want echt we zijn een super koppel waar je ongelovelijk veel van gaat genieten en van gaat houden.

Voor meer info kun je contcat opnemen met konijnencentrumfamke@outlook.com en kom je dan snel deze kant please!!

 

Bobby en Lilly ( speciaal baasje en binnen konijnen )

Wij zijn lief koppel konijnen en wij zoeken een baasje met kennis van konijnen en weet je waarom, mijn Lilly is gesteriliseerd en is 6 jaar en heeft E.c gehad ze is nu weer opgeknapt gelukkig maar zij heeft een 1 of 2 maandelijkse kuur voor nodig en dat werkt goed, zodra haar koppie weer wat scheef gaat moet je gelijk handelen.

Ook heeft ze een chronisch probleem met haar luchtwegen en daar moet je door haar een neusspoeling te geven, maar ons baasje kun je daarover alles vertellen.

Ik ,Bobby ben pas 2,5 jaar en kom uit een zwaar verwaarloosde situatie waar ik met heel veel andere konijnen in een smerig hok zat en helaas kreeg ik ook E.c ik was er heel erg ziek van maar mijn lieve pleegmama heeft heel goed verzorgt en mij van de dood gered.

Wij krijgen geen gewone brokken maar andere volledige voeding en kruiden en een beetje lijzaadbrokjes.

Wat onze karakters betreft is Lilly wel een beetje de baas in onze relatie zij vind het ook het fijnst om door mij geknuffeld te worden en dat doe ik dan ook graag ze is ook heel behulpzaam en wil graag helpen haar huis schoon te maken.

Ik ben een lieve zachtaardig ventje en ik ben lekker actief en ik vind het lekker op mijn koppie geaaid te worden, ook ik kom graag bij je kijken en je helpen. Wij zoeken een huis waar het niet te druk is en een baasje die de verzorging van ons van ons baasje over wil nemen en zij kan je alles over ons vertellen, voor contact met mijn baasje kun je mail met vjanssen@upcmail.nl en dan ook graag foto's van de huisvesting en dan zorgt zij voor het contact met ons baasje.

Wij wonen in Geldermalsen.

Lilly en Petertje

Ik, Lilly ben een gesteriliseerde voedster van 7 jaar en mijn vacht is wat bruin met zwart, en ik heb een jong ventje van 3 jaar aan de haak geslagen en hij is een beetje een wildkleurig ventje en natuurlijk ook gecastreerd want ik moet niet heel tijd dat jonge ding achter mij aan hebben.

Zo wel ik als Petertje hebben al meerdere huisje gehad en nu hebben we elkaar gevonden en willen we een huis met een baasje waar we echt voor altijd mogen blijven wonen, want wij zijn een klef stel geworden en worden alleen maar samen uitgeplaatst.

Petertje is een echte goedzak hij is super lief voor alles en iedereen en is ook een nieuwsgierig ventje en een aaitje vind hij heerlijk, ik ben natuurlijk als vrouw zo wie zo nieuwsgierig, ik heb niet altijd zin in een aaitje maar gelukkig Petertje wel en die komt dan in plaats van mij  wel voor een extra aaitje.

Heb jij nou een mooie ruime huisvesting voor ons kom dan snel naar knaagdierencentrum@dierenbescherming.nl dan gaan wij graag met jou mee naar huis.

 

 

Fremont en Pluisje ( Binnen konijnen )

Wij zijn een speciaal koppel en wij zoeken ook een speciaal baasje wij zijn ook geen senior konijnen maar omdat we op zoek zijn naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg mogen we ook op deze site en hopen zo onze naald te vinden.

Ons baasje heeft ons 3 jaar geleden tijdelijk opgevangen maar het tijdelijk werd toch langer omdat ik, Fermont een ernstig trauma aan mijn rug heb opgelopen helaas is dat vorig jaar pas bij een extra medische onderzoek aan het licht gekomen.

Hierdoor heb ik levenslang medicijnen en suppplementen voor nodig omdat er ook artrose is onstaan in mij rug  maar mede dankzij die medicatie gaat het super goed en ben ik een vrolijk en blij konijn.

Mijn baasje wil die medicatie ook levenslang vergoeden en mij mocht het nodig zijn in hun Holistitiche Geneeskundige praktijk behandelen.

Verder is het belangrijk dat ik daardoor in een ruimte kom te wonen zonder verhogingen maar wel een waar voldoende ruimte is om mijn botjes en spieren goed soepel te blijven houden.

Dat is mijn mediche verhaal en daar kan mijn baasje nog veel meer over vertellen en nu over mijn grote liefde Pluisje, Ik ben een raszuivere teddydwerg en ik ben 5 jaar en mijn meisje is 4 jaar en is een leeuwenkopje en wij zijn stapel gek op elkaar wij wonen binnen en zijn super aanhankelijk en lief, we zijn zindelijk en en dat we knap zijn dat had je vast wel gezien. Daarbij houden we ook nog eens van knuffelen met ons baasje en vinden alles en iedereen lief.

Mijn vacht moet wekelijks geborsteld worden en dat laat ik ook prima toe even een moment tussen jou en mij tijdens de borstel beurt dat vind ik ook heel fijn verder knuffel ik weer lekker met Pluisje, haar haar heeft geen wekelijkse borstelbeurt nodig maar soms komt er een kliktje in en dan moet je die even weg halen.

Eigenlijk zijn wij een ideaal koppel  voor mensen die een gezellig koppel konijnen in huis willen hebben en is dat een rustige omgeving dan zouden wij het super vinden om bij jullie te komen wonen en ik weet zeker dat jullie enorm van ons zullen genieten.

Kun jij ons dat bieden stuur dan een mail met foto's van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje, wij wonen in Almere en ons baasje wil ons met liefde naar een passend huisje brengen.