Skip to content

Lucky en Lola

Wij zijn een koppel Nederlandse hangoor dwergen en we zijn geboren op 30 december 2018 dat betekend dat wij nog lekkere jonge senioren zijn en je nog minsten 6 of misschien wel 7 jaar van ons kunt genieten want we kunnen gerust een jaar of 12 worden.

Ik, Lucky ben de man in onze relatie en wij hebben een zeer hechte band want mijn lieve Lola is blind en ik zorg goed voor haar, niet dat dat nodig is hoor want ze kan zich prima redden hoor.

Het is voor haar wel belangrijk dat je alles wel op z'n plaats laat staan zo als het voer bakje, het hooi en het water en ook geen trapjes hoor want dan kan ze er af vallen.

Maar gewoon een lager hok met lekker veel ruimte is geen probleem, alleen is het wel fijn als je de bodem in de winter bedekt met of veel strooi of bv een houten vlonder zodat we niet zo op de koude grond zitten want al zijn we nog lekker actief op onze leeftijd moet je in de winter niet op koude natte stenen zitten want onze botjes en spieren worden dan erg stijf.

Verder zijn wij super lieve konijnen en ook te leuk om te zien en we hopen dan ook dat we snel een lief baasje vinden met de juiste ruimte voor ons, zie jij het wel zitten kom dan naar www.flappus.nl in Zwolle.