Skip to content

Gismo en Silvermist

Ik, Gismo ben het ventje in onze relatie en ik ben een teddy en ik ben nog 3 maandjes 6 want op 4 april wordt ik 7 en mijn knappe meisje die is op 21 december pas 3 jaar geworden en heb ik dat niet mooi voor elkaar een lekkere jonge blom heb ik aan de haak geslagen.

Wij zijn beide teddy's en dat betekend dat we buiten dat we heel knap ook lief en wat rustige konijnen zijn, maar ook dat we vachtonderhoud nodig hebben om zo mooi en knap te blijven.

Dat vachtonderhoud is bijna van levensbelang zou je kunnen zeggen want als onze vacht niet wekelijks geborsteld wordt en in model gehouden wordt gaat onze vacht vervilte en dat betekend dat onze haren zo vast op onze huid komen te zitten dat we pijn krijgen dat er onder jeuk en vaak mijten en schilvers onder komen.

En weet je bij sommige die hier in de opvang komen zitten er hele klonten poep aan hun billen en zit het haar vast gegroeid om hun pootjes heen zo erg dat ze niet meer kunnen lopen, gelukkig hebben wij dat niet maar daar moet je ons dan ook goed voor onderhouden.

Maar dat vinden we niet erg hoor en we laten het ook goed toe en zo krijgen we ook een mooie band want tussen door een knuffel en een rozijntje als we klaar nou  hoe leuk is dat. Weet je dat ze hier in de opvang ook een rittenkaart hebben om ons 5x gratis te laten verzorgen en mocht je het nooit gedaan hebben kunnen ze je dat heel goed leren.

Want eerlijk zijn er mooiere konijnen dan dat wij zijn, wij vinden natuurlijk van niet.:-)

Nou heb jij lekker de ruimte want wij zijn geen show konijnen hoor ondanks ons uiterlijk en wat sommige mensen denken, nee ook wij vinden het heerlijk om te rennen in de tuin, om lekker vies te worden en om gewoon konijn te zijn neem dan contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl en dan komen wij jou graag vermaken met z'n tweetjes.

Popeye en Olijfje

Wij zijn een koppel wat niet echt de juiste verzorging en ruimte heeft gehad, ik Popeye ben de man in onze realtie en ik ben helemaal verliefd op mijn Olijfje samen kwamen we naar de opvang en daar bleek al snel dat we niet echt te juiste voeding hebben gehad en ook niet de nodige aandacht.

Bij Olijfje waren er made op haar vacht neer gestreken en gelukkig zagen ze dat hier gelijk zodat die nare made niet in haar velletje hebben kunnen komen en ze hebben haar hier gelijk behandeld.

Bij mij waren mijn tanden niet oke en die zijn door de witjas er uitgetrokken en daar heb ik gelukkig geen last meer van en ik kan gewoon lekker biks eten alleen de groeten moeten wat kleiner gesneden worden.

Nou ze zagen hier natuurlijk gelijk dat we beide veel te zwaar waren en dat we op dieet moesten, we hebben nog geprobeerd om onze buik in te trekken dat het niet zo opviel want dieeten is geen hobby van ons.

Maar als we te zwaar zijn kunnen we ook niet goed bij ons kontje om onze blindedarm keutels op te eten en juist die zijn super belangrijk om onze darmen gezond te houden, en als die aan onze billen blijven plakken komen daar die nare made op af.

Ook hebben we te weinig beweging gehad en daarom zoeken we nu lekker de ruimte zodat we wat gewicht verliezen als we lekker veel rond kunnen hippen. We zijn al best lang in de opvang en dat komt vast omdat we alle twee zwart zijn en gewone oren hebben en dan kiezen mensen ons vaak niet en lopen ze door naar een koppel met hangoren en verschillende kleurtjes in hun vacht.

Maar wij zijn echt super leuke en lieve konijnen waar je heel veel van kunt genieten als we in jou tuin lekker rond mogen hippen en we zijn ook nog niet echt heel oud hoor we zijn geschat op een jaar of 5 en kunnen nog een hele tijd mee.

Nu hopen we dat het helpt dat we op deze site staan en dat daar mensen ons zien die het niet uitmaakt dat we beide zwart zijn maar dat ze ons gewoon leuk en mooi vinden en een mooie ruimte hebben waar wij in mogen komen wonen, heb jij dat nou neem dan maar snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar wonen we nu al sinds augustus en dat is toch echt te lang.