Skip to content

Snoosy en Peen

Wij zijn een super tof koppel en ik, Peen ben de voedster en ik ben 6 jaar maar dat is een geschatte leeftijd omdat ik gewoon ergens op straat gezet ben, toen mijn eerste grote liefde overleed ben ik getrouwd met Snoozy en hij is al 10 jaar en we zijn zo verliefd op elkaar dat we nooit meer zonder elkaar willen.

Wij wonen binnen en dat is het probleem waarom we nu op de site staan, want wat ons baasje ook geprobeerd heeft het lukt maar niet om zindelijk te worden en laatst hebben we zo veel gesproeid toen ons baasje een weekend weg was dat ze de hele muur moest schilderen..

Wij zijn beide geholpen dus dat is het niet en ons baasje heeft  echt van alles geprobeerd maar ze heeft geen buiten ruimte en daarom moeten we op zoek naar een nieuw plek en nieuw baasje.

Ik heb wat last van sore hocks maar op het moment heb ik daar geen last van dus ik moet ook wel een plekje hebben waar de ondergrond zacht van is, over tegels zou je bv dik zeil kunnen leggen en verder is gras, zand en hout ook een optie en veel stro op de bodem kan natuurlijk ook.

Wij zijn beide geen drukke konijnen  gewoon lekker relexd en vooral mijn ventje Snoozy is gek van een aaitje daar komt hij ook hard voor aangerend, en heb je een snoep kom ik zeker ook bij je hoor maar zo maar een aai halen dat doe ik niet. Je kunt ons wel makkelijk oppakken maar fijn vinden wij dat niet echt.

Helaas kunnen we nu niet meer naar buiten omdat we geen winterjas aan kunnen maken meer en tot het voorjaar echt binnen moeten blijven.

Mocht je voor ons een mooie ruime ren want ruimte zijn we gewend stuur dan een mail met een foto van je ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje. Wij wonen in de regio Rotterdam Zuid.