Skip to content

Jip en Noa

Wij zijn een super verliefd koppel en dat komt omdat we al 8 jaar lief en leed samen delen, in december zijn wij 8 geworden en hebben helaas onze verjaardag in de opvang moeten vieren.

Ik, Jip ben de dwerg en mijn mooie sneeuwwitte Noa is mijn grote liefde en ik heb haar beloofd dat we toch echt dit jaar onze verjaardag bij een nieuw baasje kunnen vieren want dat moet toch wel lukken mag ik hopen.

Aan ons zal het niet liggen hoor want ook al zijn we net 8 jaar geworden we zijn van plan nog een paar mooie jaren samen door te brengen,

Bij mij zijn mijn voortanden getrokken door de witjas maar dat betekend niet dat ik moeilijk kan eten hoor nee ik eet de biks zonder problemen alleen het groen moet wat kleiner gesneden worden.

Ook heb ik wat luchtweg klachten gehad maar op dit moment gaat het goed maar het kan zijn dat ik misschien ooit nog een keer een antibiotica nodig heb maar ach dat is allemaal prima te doen toch.

Wij zijn verder 2 super lieve oudjes die nog graag lekker de ruimte zoeken en een baasje die een zwak heeft om een wat ouder koppel nog een leuke tijd geeft want hee we kunnen wel 12 jaar of ouder worden dus het is echt niet zo dat we er snel tussen uit piepen hoor.

Ben jij gevallen voor onze en wie zou dat niet als je onze foto ziet neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar wonen wij op dit moment.

 

Jacky en Lux ( Wij zoeken snel een speciaal lief baasje )

Ik, de grappige hangoor ben Jacky een voedster van 3 jaar en ik woon samen met mijn vriendje Lux en die is jarig op 1 juli en wordt dan 5 jaar dus hij heeft een jonge blom aan de haak geslagen.

Maar ik ben wel een verdrietig jonge blom want ik heb wel een verhaal te vertellen want ook al ben ik jonger dan mijn lieffie het is maar de vraag of ik ook ouder zal worden want ik heb een heel erg slecht gebit.

De witjas heeft 2 kiezen moeten trekken en de rest van mijn gebit is ook niet heel erg goed en wel zo dat erg dat men aan moet kijken hoe lang dat goed gaat met eten en misschien moeten er soms nog kiesje of tanden geslepen worden.

Op dit moment gaat het goed en ben ik blij met mijn lieve Lux maar ik heb wel levenslang metacam nodig om te zorgen dat mijn bekkie niet pijn gaat doen de witjas heeft echt alles geprobeerd maar er is nu niks meer wat hij zou kunnen doen voor mijn bekkie. 

Mocht je nou denken dat ik helemaal niks anders meer doe dan rustig in een hoekje zitten treuren omdat ik misschien niet lang zal leven heeft het mis hoor, ik kom heel graag naar je toe en ik ben ook lekker actief en samen met Lux hoop ik nog een mooie tijd te mogen beleven bij jou.

Ohh nu heb ik de hele tijd over mij zelf verteld maar ook mijn lieve Lux is een gezellig en vrolijk ventje wat ook heel nieuwsgierig is en graag bij je komt kijken wat je aan het doen bent, Lux heeft een mooie witte vacht en zulke lieve kleine oortjes ik ben zo in love op hem dus uiteindelijk zijn wij 2 hele lieve konijnen en wij maken van iedere dag een groot feest saampjes hoe lang of kort het ook mag duren.

Wij zoeken nu een baasje die mij goed in de gaten kan houden of ik blijf eten en die mij dagelijks Metacam wil geven wil jij ons nog een mooie tijd samen geven wil je dan aub heel snel naar www.flappus.nl in Zwolle komen.