Skip to content

Jip en Noa

Wij zijn een super verliefd koppel en dat komt omdat we al 8 jaar lief en leed samen delen, in december zijn wij 8 geworden en hebben helaas onze verjaardag in de opvang moeten vieren.

Ik, Jip ben de dwerg en mijn mooie sneeuwwitte Noa is mijn grote liefde en ik heb haar beloofd dat we toch echt dit jaar onze verjaardag bij een nieuw baasje kunnen vieren want dat moet toch wel lukken mag ik hopen.

Aan ons zal het niet liggen hoor want ook al zijn we net 8 jaar geworden we zijn van plan nog een paar mooie jaren samen door te brengen,

Bij mij zijn mijn voortanden getrokken door de witjas maar dat betekend niet dat ik moeilijk kan eten hoor nee ik eet de biks zonder problemen alleen het groen moet wat kleiner gesneden worden.

Ook heb ik wat luchtweg klachten gehad maar op dit moment gaat het goed maar het kan zijn dat ik misschien ooit nog een keer een antibiotica nodig heb maar ach dat is allemaal prima te doen toch.

Wij zijn verder 2 super lieve oudjes die nog graag lekker de ruimte zoeken en een baasje die een zwak heeft om een wat ouder koppel nog een leuke tijd geeft want hee we kunnen wel 12 jaar of ouder worden dus het is echt niet zo dat we er snel tussen uit piepen hoor.

Ben jij gevallen voor onze en wie zou dat niet als je onze foto ziet neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar wonen wij op dit moment.