Skip to content

Beurre

Ik ben een voedster en ik ben 5 jaar en eigenlijk moet ik nog een jaartje wachten tot ik een senior ben maar ik verdien wel vast een plekje op de site want ik woon samen met een heel lief oud ventje maar het gaat heel slecht met hem.?

Nu is het voor hem beter om binnen te wonen maar nu wordt ik zooo chagerijnig van binnen wonen dat ik al een tijdje alleen buiten woon en mijn oude vriendje zit binnen en zal ook niet lang meer leven.

En daarom sta ik op de site om een nieuw vriendje te vinden met wie ik heerlijk buiten kan leven, hij hoeft echt niet ouder te zijn hoor maar het mag natuurlijk wel. Ik zoek lekker de ruimte en ben een vrolijk en actief dametje.

Ik heb een langharige vacht die wel onderhouden moet worden en daarom heb ik ook een korte coupe, mijn baasje heeft mij zelf geknipt maar als je dat lastig vind kan ik ook naar de konijnenkapper want dat is een vriendin van mij en zij kan het jou leren of het voor jou doen.

Ik ben geent tegen de 3 dodelijke konijnenziektes en ik woon in Amsterdam, maar de koppeling zal plaats vinden bij mijn konijnenkapper in Aartswoud want buiten dat ze trimt is zij ook heel kundig in het koppelen van konijnen, mocht je interesse hebben dan kun je met haar contact opnemen via info@rabbits-holiday.nl en dan hoop ik snel op date te kunnen met jou en jou lieve baasje.

 

 

Nancy

Ik ben een voedster van 8 jaar en 7 maanden oud en helaas ben ik mijn vriendje verloren en daarom ben ik best verdrietig, weet je hij was gewoon 14 jaar en ja dat is wel heel erg oud en ik ben blij dat we het zo fijn samen gehad hebben.

Omdat mijn baasje na 25 jaar konijnen te hebben gehad wil gaan stoppen met het houden van konijnen en mij niet alleen wil laten voor wie weet ook wel tot ik 14 jaar wordt sta ik op deze site.

Ik hoop dat ik zo snel mogelijk weer een lief vriendje en baasje ga vinden, ik ben gewend aan lekker de ruimte te hebben en ik ben gek op mijn vriendje en mensen vind ik aardig hoor maar aaien dat hoeft van mij niet zo.

Mijn lange haartjes rond mijn koppie hebben af en toe wel een borstel nodig en dat vind ik prima hoor dat laat ik goed toe en vind het stiekem ook fijn om zo wat contact met mijn baasje te hebben.

Ik ben op 3 oktober net als ieder jaar naar de witjas geweest om prikjes te krijgen tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes en de witjas vond dat ik er super goed uitzag en ook gezond ben.

Heb jij nou een eenzaam ventje en vind je mij net zo knap als dat ik mij zelf vind, vooral dat witte neusje vind ik erg leuk neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk een foto van je huisvesting mee dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon in Rotterdam en ik hoop jullie snel te ontmoeten.