Skip to content

Flokke

Ik ben een voedster van 8 jaar en ik heb een tijdje terug mijn lieve vriendje verloren en nu wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen en is ze op zoek naar een fijne plek met een vriendje omdat ze niet wil dat ik alleen blijf.

En daarom sta ik nu met mijn lieve koppie op deze site in de hoop dat er snel een lief vriendje en baasje voor mij komt, ik ben nog een lekkere fitte en actieve voedster en ik ben gewend aan lekker veel ruimte en dat zoek ik nu ook weer.

Ik ben een zachtaardig meisje en ik ben ook zeker lief maar ik kan soms ook wat bazig zijn naar andere konijnen toe niet dat het heel erg is hoor maar ik noem het  toch maar even ook om te laten zien dat ik geen watje ben.

Ik woon nu buiten maar heb in het verleden ook binnen gewoond dus je kunt met mij alle kanten op als er maar veel ruimte is.

Wel heb ik een paar vetbultjes waar ik mee bij een konijn deskundige witjas geweest maar die adviseerde om ze gewoon te laten zitten zolang dat geen problemen geeft en die zijn er niet want ik heb nergens last van.

Ach het ziet er misschien niet zo mooi uit maar dat compenseert mijn knappie koppie weer.

Dus maakt dat jou niks uit en heb jij lekker de ruimte dan hoop ik dat je snel mailt  met een foto van je huisvesting naar www.vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij dat je in contact komt met mijn baasje en kunnen we zo misschien een date afspreken.

Ik woon in Heerlen ( Limburg )

Daisy

Ik ben een gesteriliseerde kleine voedster van ongeveer 7 jaar en ik heb de prachtige chinchilla kleurige vacht ik ben een tam en lief meisje maar als ik geen zin in een aai heb laat ik je dat even weten en dan ben ik zo weer weg.

Ik heb geen fijn leven gehad en was zwaar verwaarloost mijn nagels waren zo lang dat ze onder narcose geknipt moesten worden, ook heb ik heel mijn leven al alleen gewoond en ik verdien nu echt een konijnen leven zo als het hoort.

Een lief vriendje die mij aan de poot meeneemt om te leren het samen fijn te gaan hebben, eentje die mijn knappe koppie likt en waar ik lekker tegen aan mag liggen en mij ook nooit meer eenzaam hoef te voelen.

Natuurlijk ook een lief baasje die mij wel goed verzorgt en die lekker de ruimte heeft en een lekker bakje voer want ik ben gek op eten.

Kun jij mij dit alles geven kom dan naar www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad en dan maak jij mij het gelukkigste konijn van de wereld.