Skip to content

Guus en Bobby

Ik, Guus ben de japanner kleurslag en ik ben 7 jaar en nog 3 maanden jong, mijn grote liefde maar kleine bonte kleurdwerg is ook 7 jaar jong en wij zijn een zwaar verliefd koppel.

We doen alles samen en we zijn op zoek naar een baasje die ons ook lekker onze gang laat gaan want wij zijn meer op ons zelf we vinden mensen een beetje spannend en hebben ook wat tijd nodig om aan alles te wennen.

Maar zo lang we maar samen zijn en lekker veel ruimte hebben en een baasje wat ons goed verzorgt dan zijn wij super gelukkig.

Denk jij dat jij ons wel lekker de ruimte kan geven en die geniet van onze aanwezigheid in jullie tuin dan zouden wij super graag bij jullie komen wonen.

We wonen nu bij www.konijnenparadijs.nl in De Blesse.

Branca en Sammy

Ik , Sammy ben de man in onze relatie en ik ben 7 jaar en 10 maanden oud en ik heb een jonge blom aan de haak geslagen en zij is pas 3 jaar jong en we zijn stapel gek op elkaar.

Branca is het witte dwergje en ik zit zo graag dicht tegen haar aan ik ben zo in love op haar maar ze is ook zo knap en ruikt zooo lekker.

Zo zie je maar dat leeftijd niet het belangrijkste is bij konijnen en wij kiezen elkaar op geur en karakter en ook de grote en hoe ze er uit zien maakt ons niks uit als ze maar lekker ruiken.

Ken je de uitdrukking "elkaar niet kunnen luchten of zien" nou dat komt uit de dierenwereld grappig he.

Maar nu over ons wij zijn afgestaan en zo zijn we in de opvang gekomen en daar zagen ze hoe gek we op elkaar waren maar ook hoe lief en aaibaar wij zijn en bang zijn we ook helemaal niet.

Kortom gewoon een super leuk koppel konijnen zonder gebruiksaanwijzing en wij zouden het super vinden om in een mooie ruime ren ons mooie leven samen bij jullie door te gaan brengen.

Kun jij ons dat geven kom dan snel naar www.konijnenparadijs.nl in De Blesse we hopen jullie daar snel te ontmoeten.