Skip to content

Oreo en Hero ( Wij zijn gereserveerd )

Wij zijn een koppel Franse hangoren en wij zijn 5 jaar en zo vaak zie je ons soort niet in de opvang zitten, wij zijn echt een prachtig groot koppel en we zijn gek op elkaar.?

We liggen graag dicht bij elkaar en we zijn beide ontzettend lief en ook een rustig maar we zijn niet alleen rustig hoor we vinden het heerlijk om te luieren maar ook hupsen we graag rond en rennen ook graag achter elkaar aan.

Buiten luieren hebben we nog 2 hobby's namelijk graven en het liefst naar China lekker diep en wat we nog leuker vinden is de moestuin leeg eten, zo wie zo zijn we dol op eten.

Wij zijn op zoek naar lekker veel ruimte want als we uitgestrekt liggen zijn we bijna 1 meter konijn en natuurlijk willen we ruimte om te onze body's op peil te houden.

We zijn naar de witjas geweest voor onze jaarlijkse prikjes en zijn er helemaal klaar voor om de tuin bij jou onveilig te maken, dus zoek je een groot koppel waar je enorm van kan genieten kom dan snel naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk want wij hebben er vet veel zin in om bij jou te komen wonen.

Lenny en Struik

Wij zijn een koppel en wij zijn beide 6 jaar en zijn dus super jonge senioren want we kunnen gerust 12 jaar worden en dat betekend dat we in de bloei van ons leven zitten.

Wij zijn baardkonijnen en dat wil dat we vooral haar rond ons koppie en billen hebben en dat ziet er super mooi uit en geeft niet zoveel werk als de mooie Teddy's met hun mooie vachten.

Soms zit er een klitje in en af en toe wat haar rond onze billen wegknippen is voldoende dat is het enigste werk.

Wij zijn heel erg verliefd op elkaar en zijn vrolijke konijnen en helaas zitten we al vanaf mei in de opvang en nu hopen we dat er ergens een baasje op zoek is naar een knap stel konijnen wel met meer haar dan gebruikelijk maar niet met het vacht onderhoud van een Teddy.

Natuurlijk ook met lekker de ruimte want we gaan graag op onderzoek uit en we maken ook graag binkies, heb jij nou z'n droomplek voor ons in je huis en je hart kom dan snel naar www.flappus.nl in Zwolle en dan komen we graag bij jou wonen.

Nijntje en Ties

Ik, Ties ben 6 jaar en ik woon samen met Nijntje en die is 8 jaar wij zijn een mooi koppel en we vullen elkaar goed aan Ik hou erg van ontdekken en ga graag op avontuur en als ik mijn lieve Nijntje dan weer zie als ik terug kom dan poets ik haar van top tot teen.

Nijntje is terughoudender en bekijkt het op een afstandje maar voor lekker eten komt ze snel naar je toe, wij zijn beide rustige konijnen en we vinden het heerlijk om geaaid te worden.

Ze vinden hier dat we wat overgewicht hebben en vooral Nijntje want ze kan daardoor minder goed bij haar kontje om de blindedarm keutels op te eten en dat moet wel want daar zitten veel vitamines in om je darmen gezond te houden.

En ook is het belangrijk omdat er anders op die sterk ruikende blindedarm keutels die vieze groene vliegen op af komen en die wil je echt niet in de buurt van de konijnen hebben.

Dus we zijn op dieet en zoeken we ook een baasje die lekker de ruimte heeft zodat we ook goed kunnen sporten en zo ook wat gewicht verliezen, heb jij nou lekker de ruimte neem dan contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaik dan komen we graag bij jullie wonen.