Skip to content

Muffin

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 1 juni 6 jaar geworden een lekker jonge senior waar je alle kant mee op kunt, een jonger meisje vind ik prima  nu ook weer niet te jong hoor en een ouder vind ik ook goed.

Ik ben een gezellig en lief ventje en het lijkt wel of ik op de foto een wam heb meestal zie je die bij de dames onder ons maar ik heb er ook een lijkt het wel op de foto.

Ik ben door afstand hier komen wonen en ik hoop dat ik snel een lief meisje ga vinden want daarom sta ik op deze konijnen Tinder, je zou mij daar zo blij mee maken want ik mis echt een maatje.

Ik heb een mooie kleur vacht een beetje koperachtig wat helemaal in de mode is op dit moment en dat is gemikst met mooie witte stukken er tussen door hoe knap wil je het hebbben.

Heb jij nou lekker de ruimte en een eenzaam meisje kom dan naar www.konijnenopvanghillegom.nl dan kom ik graag de rest van mijn leven bij jullie wonen.

Jobert

Ik ben een gecastreerde Lotharinger van 4 jaar en man wat heb veel ellende meegemaakt, ik ben in de opvang gekomen met een afgebeten bal nou de mannen onder ons zullen vast wel snappen dat dat ontzettend zeer deed, en dat was niet alle nee ging het nog ontsteken ook.

Vet veel pijn heb ik gehad en toen het kon ben ik gecastreerd kijk ik heb heb zelf echt die bal niet afebeten dus je snapt dat dat door andere konijnen gedaan is. Gelukkig ben ik nu weer helemaal opgeknapt en klaar voor herplaatsting.

Ik heb nooit eerder samen gewoond met een meisje en nu gaat dat hopelijk snel gebeuren, ik ben een grote vent met een klein hartje Lotharingen staan bekend om hun lieve vriendelijk karakter en dat heb ik dus ook.

Wel ben ik door alles wat er gebeurt is wat wantrouwend naar mensen toe dat vind ik nog heel spannend en hier in de opvang gaat het nu al wat beter maar als ik een sociaal meisje ga vinden dan zal die mij vast leren dat mensen ook lief kunnen zijn en dat je ze kunt vertrouwen.

En iets lekkers uit je hand op komen halen zou zeker al helpen zeker als mijn meisje dat ook al gewoon doet, heb jij nou z'n meisje en lekker veel ruimte neem dan snel contact op met www.knaagdierencentrumijmuiden.nl ik kan niet wachten om aan een echt konijnen leven te beginnen.