Skip to content

Jean

Ik ben een gecasteerd ventje en ik ben ongeveer 8 jaar en ik ben opnieuw weer in de opvang terug gekomen en dat voor de tweede keer, ik ben mijn lieve meisje verloren en helaas wilde mijn baasjes stoppen met het houden van konijnen.

Ik ben een super lief en rustig ventje en ik ben heel erg zorgzaam voor mijn meisjes ik vind ze ook altijd heel lief ik heb dan ook meer met mijn meisjes dan met mensen, niet dat ik niet aardig tegen ze ben hoor zeker niet.

Want zij moeten weer voor ons zorgen en ons lekkere dingen te eten geven en onze woning schoonhouden want dat kunnen we zelf natuurlijk niet met onze kleine pootjes, daar kun je echt geen stoffer en blik mee vast houden.

Ik zoek lekker een ruime ren waar ik buiten samen met mijn nieuwe lekker ruikende meisje in samen kan gaan wonen heb jij nou een eenzaam meisje en mag ik voor altijd bij jullie blijven wonen dan kom ik graag jou meisje vertroetelen.

Ik woon nu bij www.konijnenopvangspijk.nl in Spijk en ik hoop je daar snel te ontmoeten.

 

Meneer Kruimel

Ik ben een gecastreerd ventje en ik was jarig op 7 maart en toen ben 7 jaar geworden en ik ben sins kort gescheiden van mijn vrouw en daar ben ik best verdrietig om want nu ben ik weer terug in de opvang.

Het lag niet aan mij hoor ze is er vandoor gegaan met een ander, tja dat komt in de beste fammilies voor ik hoop nu wel een vrouw te vinden voor de rest van mijn leven en ik hoop ook dat je snel langs komt voor een date.

Ik heb grappige tijgeroortjes met dezelfde mooie tekening rond mijn oogjes en die zijn ook nog een mooi donker en verder is mijn vacht sneeuw wit.

Ik ben echt nog een fitte vent hoor en als mijn nieuwe vrouw wat jonger is vind ik dat ook niet erg hoor maar ouder kan natuurlijk ook altijd.

Verder zoek ik ook zeker de aandacht op en ben een aaibaar ventje, nou ik zou zeggen een ideaal ventje toch dus kom maar snel naar www.knijnenko.nl in Bavel want ik ben er helemaal klaar voor.

 

leroy

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en ik ben mijn grote liefde verloren en helaas wilde mijn baasjes geen 2de konijn meer en daardoor zit ik nu in de opvang te wachten tot mijn 2de grote liefde langs komt voor een date met mij.

Ik heb z'n idee dat dat niet lang zal duren want eerlijk heb je mijn looks gezien nou dat zou al genoeg zeggen maar buiten mijn looks ben ik heel erg lief en ook nog een eens tam dus het meest ideale konijn wat je je maar kan wensen.

Nu heb ik ook wensen en die zijn, een mooie ruime ren een lekker ruikend meisje waar ik samen nog veel mooie jaren kan beleven en een baasje waar ik ook de rest van mijn leven mag blijven wonen.

Kunnen we onze wensen uit laten komen neem dan snel contact op met www.konijnenherberg.nl in Moergestel en stel dat jou meisje wat jonger is vind ik dat geen probleem hoor want de leeftijd is het minst belangrijke.

Niet een te jong spring ding hoor dat vind ik te druk het gaat er om of ze lekker ruikt en onze karakters passen.

 

Guus

Ik ben een gecastreerde Duitse reus en ik ben 5 jaar en ik heb verdriet mijn lieve meisje is pas dood gegaan en die mis ik heel erg en mijn baasje wil stoppen met het houden van konijnen.

En daarom heb ik verdriet en hoop ik nu ik op de senioren site sta er snel een baasje is met een eenzaam meisje en waar ik de rest van mijn leven bij mag blijven wonen.

Ik woon buiten en ik ben een lief konijn mijn vacht is prachtig zwart en ik heb mooie donkere ogen en ik hoop dat ik daar mijn nieuwe meisje mee kan verleiden.

Heb jij nou lekker veel ruimte en ben je voor mijn mooie verschijng gevallen stuur dan een foto van je huisvesting op naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasje en kunnen we hopelijk snel een date afspreken.

En dan wordt ik weer een blij en vrolijk konijn, ik woon in Berkel en Rodenrijs dus ik zou zeggen pak een vervoersmandje stop je lekker ruikende voedster er in en kom snel hier heen.