Skip to content

Vinny ( ik zoek een onverwarmde binnen )

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 1 januari 9 jaar geworden en weet je dat is natuurlijk de eerste dag in het nieuwe jaar en veel mensen zijn dan vrolijk en blij met het nieuwe jaar maar ik niet.

Weet je mijn grote liefde is rond de kerst ziek geworden en ondanks dat mijn baasje z'n witjas is kon zij haar niet meer redden iets met haar baarmoeder of zo. En tja nu snap je waarom ik geen goed begin had van het nieuwe jaar.

Mijn lieve witjas heeft wel mijn leven kunnen redden hoor want als het aan mijn vorige baasjes had gelegen dan hadden die mij in laten slapen omdat ik een volledig gebroken voorpoot had, maar mijn witjas weigerde dat en heeft mijn pootje gespalkt en mee naar haar huis genomen waar ik in de eerste tijd binnen heb gelopen met een hond en twee katten.

Nu woon ik in een mooie grote serre en heb de mogelijkheid om naar buiten te gaan en dat doe ik ook en in de zomer loop ik lekker los in de tuin lekker rond te scharellen.

Ik ben een onderdanig en zachtaardig ventje en ben zeer sociaal en ook mensen vind ik aardig van het oppakken ben ik niet net als de meeste konijnen, ik woonde eerst samen met een vlaam dame pfftt wat een werk was dat om die lekker te wassen, ik ben op dit moment aan het mopperen want ik voel mij echt eenzaam ik mis echt een lief meisje.

Ik ben gewend aan selective brokjes, Timothy hooi en lekker veel groenten en kleine beetjes fruit daar moet ik wel mee oppassen hoor anders raakt mijn mooie body uit model, ik maart moet ik weer mijn entingen hebben tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes maar mijn witjas zorgt er voor dat ik die weer op tijd krijg.

Ik zoek nu lekker de ruimte en omdat ik in een onverwarmde ruimte woon waar de deur wel op een kier staat en ook wel buiten ben heb ik niet echt een hele dikke wintervacht maar zou ik natuurlijk wel in een onverwarmde schuur met lekker stro kunnen wonen, want echt binnen met de kachel aan is weer net wat te warm.

Denk jij, nou jij verdient zeker een 3de liefde en die woont bij mij stuur dan een foto van jou mooie ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje zodat we snel op date kunnen en we elkaar weer blij kunnen maken.

Ik woon in Maartensdijk ( De Bilt )