Skip to content

Kootje

Ik ben een gecastreerd ventje en ik was op 2 februari jarig en ben toen 8 jaar geworden, ik ben helaas wel weduwnaar geworden want helaas is mijn schatje overleden.

En ik kan er niet zo goed mee om gaan want ik mis haar verschrikkelijk helaas ben ik ook nog in de opvang terecht gekomen en al die veranderingen gaan mij niet in mijn koude vacht zitten.

Gelukkig hebben ze mij beloofd dat ik nu wel weer de opvang ga verlaten met een lief meisje dus dat is wel fijn want de rest van je leven alleen achterblijven is natuurlijk niet fijn.

Ik ben echt een schatje en heb een zachtaardig karakter ik ben gewoon een leuk ventje met grappige haartjes om mijn koppie heen, die moet je wel af en toe borstelen want soms gaan ze door de wind in de knoop zitten.

Ben jij nou op zoek voor een super lief ventje voor jou even zo eenzame meisje kom dan snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl zodat we samen weer gelukkig zijn en ons verdriet snel over gaat..

 

Toby

Ik ben klein wit met abrikoos kleurige gecastreerd ventje van 9 jaar en ik heb voor mijn kleine lijfje best grote oren waar wat grappig haartjes opgroeien die af en toe geborsteld moeten worden.?

Buiten mijn grappige oren ben ik best een heel apart konijntje om te zien zo zie je ze niet vaak in de opvang en buiten heel knap en klein ben ik ook nog eens een heel lief en vriendelijk ventje met een zachtaardig karakter.

Maar dat spat al van het scherm af toch, ik kijk heel zwoel in de camera in de hoop dat er nu snel een lief meisje met een lief baasje reageert want ik mis echt een lief meisje en hoe lief ze hier ook zijn een meisje kun je nooit vervangen.

Helaas ben ik mijn grote liefde verloren dus ik weet hoe het is om samen te leven met een meisje, heb jij nou een eenzaam meisje en ze mag gerust jonger zijn hoor want ik ben echt geen oud sloom ventje wil je dan snel naar www.knijnenko.nl in Bavel komen.

Natuurlijk zoek ik wel de ruimte en een baasje daarbij is ook wel fijn want ik kan echt ons huis niet schoonmaken en biks in het bakje doen gaat al helemaal niet met mijn kleine pootjes, dus heb jij alles wat ik zoek wacht dan niet langer en kom snel naar de opvang.

Blue ( binnen konijn ) ( helaas heb ik tegenslag en kan ik nog niet herplaatst worden )

Ik ben een gecastreerde Franse hangoor van 5 jaar en ik ben een lieve vent en ik heb het niet fijn gehad gelukkig ben ik per toeval bij iemand terecht gekomen die waarschijnlijk mijn leven heeft gered.

Ik kwam sterk verwaarloosd bij haar binnen mijn hele vacht was vervilt en ik moest onder sedatie geschoren worden want het was te erg voor woorden en ik zou zoveel pijn hebben als mijn vacht op een andere manier weer knap moest worden.

Toen ze daar mee bezig waren kwamen de pinwormen eruit kruipen man wat heb ik mij ellendig gevoeld zeg en wat ben ik blij dat ik dankzij haar nu goed verzorgt wordt en ik zelfs als zo goed hersteld ben dat ik op date mag.

Omdat mijn onderkant en mijn rug geschoren is geweest kan ik nu nog niet naar buiten en zoek ik nu binnen een plekje en natuurlijk ook een lief meisje en een baasje wat mij wel goed kan verzorgen voor de rest van mijn leven. Ik vind dat ik dat ondertussen wel verdient heb toch.

Ik ben een ontzettend lieve en zachtaardige vent en ze heeft mij beloofd dat ik pas weg mag als er een lief meisje is met wie ik samen mag gaan wonen bij een baasje die lekker veel ruimte heeft en beloofd dat ik nu wel heel goed verzorgt wordt en dat ik nooit meer z'n vies kontje met vieze wormen ga krijgen.

Dat mijn vacht wat bijgehouden moet worden kan mijn lieve verzorger je goed uitleggen want zij is een kapper voor konijnen en wil je daar graag mee helpen. Ik woon bij haar en wij wonen in Aartswoud en heb jij nou alles wat ik zoek stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik hoop je heel snel te ontmoeten!

 

Vinny ( ik zoek een onverwarmde binnen )

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 1 januari 9 jaar geworden en weet je dat is natuurlijk de eerste dag in het nieuwe jaar en veel mensen zijn dan vrolijk en blij met het nieuwe jaar maar ik niet.

Weet je mijn grote liefde is rond de kerst ziek geworden en ondanks dat mijn baasje z'n witjas is kon zij haar niet meer redden iets met haar baarmoeder of zo. En tja nu snap je waarom ik geen goed begin had van het nieuwe jaar.

Mijn lieve witjas heeft wel mijn leven kunnen redden hoor want als het aan mijn vorige baasjes had gelegen dan hadden die mij in laten slapen omdat ik een volledig gebroken voorpoot had, maar mijn witjas weigerde dat en heeft mijn pootje gespalkt en mee naar haar huis genomen waar ik in de eerste tijd binnen heb gelopen met een hond en twee katten.

Nu woon ik in een mooie grote serre en heb de mogelijkheid om naar buiten te gaan en dat doe ik ook en in de zomer loop ik lekker los in de tuin lekker rond te scharellen.

Ik ben een onderdanig en zachtaardig ventje en ben zeer sociaal en ook mensen vind ik aardig van het oppakken ben ik niet net als de meeste konijnen, ik woonde eerst samen met een vlaam dame pfftt wat een werk was dat om die lekker te wassen, ik ben op dit moment aan het mopperen want ik voel mij echt eenzaam ik mis echt een lief meisje.

Ik ben gewend aan selective brokjes, Timothy hooi en lekker veel groenten en kleine beetjes fruit daar moet ik wel mee oppassen hoor anders raakt mijn mooie body uit model, ik maart moet ik weer mijn entingen hebben tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes maar mijn witjas zorgt er voor dat ik die weer op tijd krijg.

Ik zoek nu lekker de ruimte en omdat ik in een onverwarmde ruimte woon waar de deur wel op een kier staat en ook wel buiten ben heb ik niet echt een hele dikke wintervacht maar zou ik natuurlijk wel in een onverwarmde schuur met lekker stro kunnen wonen, want echt binnen met de kachel aan is weer net wat te warm.

Denk jij, nou jij verdient zeker een 3de liefde en die woont bij mij stuur dan een foto van jou mooie ruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje zodat we snel op date kunnen en we elkaar weer blij kunnen maken.

Ik woon in Maartensdijk ( De Bilt )

 

Hans

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben 7 jaar en ik ben heel kort geleden mijn lieve vriendinnetje verloren en als of dat al niet erg genoeg is willen mijn baasje een keer stoppen met het houden van konijnen.

Gelukkig is er een Tinder site voor oudere konijnen en mag ik daar met mijn knappe looks op, ik dacht ik ga goed in de camera kijken met mijn prachtige kraaloogje zodat je mij goed kunt zien.

Ik heb diverse mooi tinten in mijn vacht en dat maakt mijn looks compleet, ik ben super gezond en ik heb ook nooit iets gehad hoe tof is dat.

Ik ben een rustig ventje en natuurlijk hou ik er niet van om opgepakt te worden net zo als de meeste konijnen maar ik kom gerust bij je en eet graag wat lekkers uit je hand.

Ik ben inmiddels mijn tweede meisje verloren en nu hoop ik zo dat ik snel mijn 3de liefde mag gaan ontmoeten want ik wil echt niet lang alleen blijven want ik voel mij nu al eenzaam.

Heb jij nou een lief meisje voor mij met lekker de ruimte wil je dan heel snel een foto van je huis naar vjanssen@upcmail.nl sturen dan zorgt zij dat mijn baasje dat krijgt en kunnen we misschien heel snel op een konijnen date.

Ik ben er in iedere geval meer dan klaar voor!! Ik woon in Leusden.

Petje ( binnen konijn )

Ik ben een gecastreerd ventje van ongeveer 6 jaar en ik ben gered van de dood, ja dat klinkt ernstig nou ik zal je vertellen dat dat echt waar is.

Ik ben namelijk gered want ik ben gedumpt en weet je hoe je er als langharige konijn dan uit komt te zien nou als een Franse clochard en misschien klinkt dat leuk maar als je die wel eens gezien heb dan weet je wel hoe ik er uit zag.

Mijn haren waren helemaal vervilt en dat zorgde voor een heel strak en pijnlijk huidje en daardoor zat ik vol met mijten en ik had een jeuk en door die vervilte haren kon ik krabbelen wat ik wilde maar dat hielp niks.

Gelukkig ben ik gered en mocht ik naar de kapper en hoewel ze er geen mooie coupe van kon maken wat mij natuurlijk niks kon schelen als ik maar van die vervilte vacht af kwam, voelde ik mij al een stuk beter.

Ook kreeg ik iets tegen de mijten en gelukkig zijn die nare dingen weg en begint mijn vacht met hier en daar nog wat kale plekje weer goed aan te groeien en voel ik mij heerlijk.

En ondanks dat ik niet goed verzorgt ben geweest en een baasje heb gehad die mij gedumpt heeft ben ik nog steeds een super lief en zachtaardig ventje en ik weet zeker dat ik de hoofden van veel meisjes en nieuw baasje op hol doen slaan.

Mijn lieve pleeg mama gaat mij zeer zeker missen en ik haar ook hoor want zij heeft mij met heel veel liefde verzorgt en heeft er voor gezorgd dat ik de volgende stap kan zetten en dat is op zoek gaan naar een lief lekker ruikend vriendinnetje met een lief baasje die mijn vacht wel wekelijks borstelt en goed verzorgt.

Voor nu zoek ik een ruimte voor binnen omdat mijn hele vacht geschoren is en dus ook mijn wintervacht weg is maar als het straks mooi weer wordt en het is in de nacht ook met dubbele cijfers dan kan ik prima buiten wonen.

Kun jij mij dat geven wat het allerliefste konijn van de opvang nodig heeft neem dan snel contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk en dan hoop ik op een goede klik met jou meisje en kom ik graag bij jullie wonen.

 

 

Beau

 Ik ben een ventje van 10 jaar en ik heb mijn hele leven alleen gewoond en ik kan nu ze mij verteld hebben dat ik gewoon een meisje ga krijgen zeggen dat ik blij ben dat mijn baas ging verhuizen en dat daar geen huisdieren mochten komen wonen.

Want hoe tof is het dat ik gewoon een vriendin ga krijgen en weet je ik heb al een date gehad hoor maar ik zit met zo veel pit in mijn body dat zij helemaal niet zat te wachten op een ventje met zo veel pit.

Ik ben dus op zoek naar een meisje dat mij een beetje in toom kan houden en kan leren hoe je samen moet leven met een konijn, kijk mensen is geen probleem die taal ken ik inmiddels wel want ik wil niets liever dan geaaid te worden daar kan ik niet genoeg van krijgen en ik zoek je overal op ik ben wat dat betreft een lieverd.

Maar de konijnentaal is mij nog wat vreemd dus heb jij een meisje die rustig de tijd wil nemen om mij die taal te leren nou dan zou ik eindelijk na 10 jaar het konijnen leven krijgen zo als het hoort.

Lekker samen loungen, samen eten en lekker op avontuur gaan en mijn nieuwe casa ontdekken, ik ben gewend om buiten te wonen wel altijd eenzaam in een hok dus nu graag lekker de ruimte, en ik zou heel graag bij een lief baasje willen wonen waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen.

Kun jij mij dit geven kom dan snel naar www.konijnenparadijs.nl in De Blesse ( Overijssel )

Hero

Ik ben een prachtige Nieuw zeelander en ik ben super lief, ik ben pas 3 jaar en natuurlijk hoor ik dan nog helemaal niet thuis op de senioren site maar daar mogen ook konijnen op die wat meer aandacht nodig hebben omdat ze soms een groot of een klein rugzakje hebben.

Niet dat ik echt een rugzak heb maar ze bedoelen dat we dan net misschien iets meer zorg nodig hebben dan de andere konijnen zo als je ziet kijk ik je een beetje scheef aan, ik zou zelf meer zeggen dat ik je zwoel aankijk maar in mijn geval komt dat doordat ik E.cuniculi heb gekregen.

En dat komt vaak tot uiting als de weerstand minder is en door stress en veranderingen, nou stress heb ik echt wel gehad hoor want ik ben gewoon gedumpt en dat was vet eng, gelukkig ben ik gevonden en naar de opvang gebracht.

Daar hebben ze mij direct behandeld met de juiste medicijnen en die hielpen heel goed want ik ben nu heel stabiel alleen een van de symptomen is dat je een scheve kop kunt krijgen, dat was bij mij ook het geval alleen was dat een stuk schever dan dat ik nu heb en waarschijnlijk blijft mijn koppie wel in deze zwoele stand staan.

Ik zoek een baasje die het ziet zitten om mocht het nodig zijn mij op tijd medicatie te geven want dat kan nodig zijn maar is geen kostbare of lastig iets en die zorgt dat mijn weerstand goed op peil blijft en dat kan door bv weerstand verhogende kruiden en middeltjes maar  ook een stabiel plekje heeft dus niet een hijgende jjachthond die voor onze ren ligt, of rennende hele jonge kids maar gewoon een heerlijk plek in je tuin waar ik samen met mijn liefje kan genieten van het goede konijnenleven.

Nu is het echt niet zo dat ik een saai en sloom ventje ben hoor nee ik ben een heerlijke vrolijke vent die lekker rondhuppelt en ook lekker veel ruimte nodig heeft ik ben trouwens al in menig hart van de vrijwilligers hier gehupst hoor, mag ik nu ook in jou hart komen huppelen en in dat van jou meisje.

Zie jij dat nou helemaal zitten neem dan contact op met www.flappus.nl in Zwolle en mocht je meer willen weten over E.c kunnen ze je daar alles over vertellen.

 

Monster ( binnen konijn )

Ik ben een lief gecastreerd ventje van 7 jaar en ik ben zeker geen monster hoor nee ik ben erg heel lief en ik was ook heel erg lief tegen mijn meisje want daar was ik super verliefd op, helaas is ze al lang geleden overleden en ziet mijn baasje wel in dat ik echt een meisje nodig heb om weer een gelukkig konijn te zijn.

Helaas kan zij dat door omstandigheden niet meer en daarom sta ik met mijn mooie japannerkleurige vacht nu op de senioren dating site en hoop ik dat ik via deze weg snel een lief meisje kan gaan ontmoeten.

Ik heb altijd binnen gewoond maar met mooi weer was ik heerlijk de tuin aan het verkennen, dus ik zou ook best met een lief meisje samen buiten kunnen wonen, alleen dan moet je mij nog wel tot dat het in de nacht ook dubbel cijfers heeft nog binnen houden want ik maak geen winterjas meer aan maar en dan kan ik pas lekker buiten wonen.

Natuurlijk wel in een lekkere ruime ren want ik ben echt nog lekker actief, ik ben op 9 februari nog bij de witjas geweest voor de jaarlijkse controle en de prikjes voor de 3 dodelijke konijnenziektes.

Dus ik ben er helemaal klaar voor ik ben trouwens nog nooit ziek geweest hoor. Dus heb jij een eenzaam meisje en mag ik de rest van mijn leven bij jou blijven wonen stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor contact met mijn baasje.

Ik woon in Houten en mijn baasje wil mij best een eindje op weg helpen naar een gouden mandje.

 

Bailey ( ik ben gereserveerd en inmiddels gecastreerd )

Ik ben een ventje en ik ben geschat op de leeftijd 8/9 jaar helaas is dat niet helemaal duidelijk en ik ben mijn hele leven alleen geweest ik heb het wel goed gehad want ik heb binnen gewoond bij mijn vorige baasjes.

Maar nu zit ik in de opvang en daar heb ik het natuurlijk niet zo fijn iedereen is lief hoor maar ik wil hier niet lang blijven wonen zo alleen in een stal met veel stro want dat is best eenzaam.

Maar ik heb best wel voor kopzorgen bij Veronica van deze site gezorgd en dat komt omdat ik niet gecastreerd ben en dat betekend dat ik ongcastreerd herplaats moet worden en ook dat ik nooit het echte konijnen leven kan gaan leven zo als het hoort.

En wat is het ultime konijnen leven dat is samen wonen met een lief maatje en dat zou in mijn geval een lief meisje moeten zijn en tja ik zou het prima vinden hoor om zo bij haar te gaan wonen maar ik wil natuurlijk niet dat mijn lieve oudere meisjes nog baby's gaat krijgen daar moet ik wel voor gecastreerd worden.

Veronica wil natuurlijk niet meewerken aan nog meer jonge konijnen en daarom zet ze nooit een ongecastreerde ventjes op de site tenzij er een medisch probleem is waardoor hij niet gecastreerd kan worden, en ook liever geen konijnen alleen en nu heb ik dat alle twee en niet gecastreerd en daarom zou ik dus alleen herplaatst moeten worden.

Het is ook niet zo wat sommige mensen zeggen dat ik dan wel bij een gesteriliseerde voedster zou kunnen gaan wonen maar helaas dat werkt niet want ik ben wel echt een vent he ook al ben ik op leeftijd maar mijn hormonen werken nog prima en met dat lekkere luchtje van dat meisje nou ik zou helemaal gek worden van haar en haar de hele dag laten zien hoeveel ik van haar hou en constant op haar willen wippen.

Ik denk niet dat dat de relatie goed zal doen en ik als nog weer weg zou moeten. Dus je snapt het waarom ze goed na moest denken of ik wel op de senioren site kon.

Maar na wat overleg met de kinderboerderij waar ik nu zit heeft ze er toch voor gekozen om mij wel op de site te zetten omdat ik natuurlijk wel echt een ouder ventje ben en zij mij een baasje gunt die misschien naar overleg met haar kiest om mij toch te laten castreren daar wil zij wel mee helpen in welke vorm dan ook. De opvang staat er ook voor open dat hij mee mag en dan eventueel door het baasje zelf gecastreerd wordt, wel graag bij de witjas hoor niet zelf aan beginnen want dat zou niet oke zijn ;-(

Nou hoe tof is dat, het idee dat ik na mijn castratie gewoon een meisje kan gaan onmoeten nadat ik 8/9 jaar alleen heb gewoond dat zou toch geweldig zijn het zou een droom zijn die werkelijkheid zou kunnen worden.

Ben jij nou het baasje die hier aan mee zou willen werken dan kun je voor vragen over de castratie terecht bij vjanssen@upcmail.nl mocht je hem zo op willen halen dan kun je contact opnemen met Kibo@ulebelt.nl in Deventer.

 

 

Coos

Ik ben een gecastreerd ventje en ik wordt op 17 augustus 6 jaar ik ben dus nog een jonge senior, ik ben door afstand in de opvang terecht gekomen en daar snap ik nou helemaal niks van.

Want heb je gezien wat een prachtige vent ik ben, ik ben een een echt leeuwenkopje en mijn kleur lijkt ook echt op die van een leeuw, gelukkig brul ik niet zo als een leeuw want dan zou er niemand met mij samen willen wonen.

Nee hoor ik ben toch echt gewoon een grappig en gezellig ventje en ik ben nu op zoek naar een gezellig nieuw vriendinnetje, hoe ze eruit ziet maakt mij niks uit hoor als ze maar lekker ruikt en haar karakter past bij dat van mij.

Ik zoek ook lekker de ruimte want ik hou er van om lekker samen rond te hippen in de tuin of in een ruime ren.

Heb jij die nou en je zoekt een knappe vent zo als dat ik dat ben neem dan maar snel contact op met www.konijnenopvanhillegom.nl want daar woon ik op dit moment en ik hoop je daar snel te ontmoeten.

Kiwi ( ik ben gereserveerd )

Ik ben een gecastreerd ventje van 6 jaar en ik ben een heel lief, zachtaardig en rustig  ventje en ik heb eerder in de opvang gezeten helaas.

Ik heb toen een gouden mandje gevonden en heb een heerlijke leven met mijn Snuffie gehad echt het was een sprookje we waren zo happy samen, maar helaas heeft het sprookje geen happy einde want mijn geliefde Snuffie is overleden.

En nu ben ik een heel verdrietig ventje en heb ik een gebroken hart ik kan het eten bijna niet weg krijgen en ik zit stil in een hoekje in de opvang ik mis mijn meisje zo verschrikkelijk.

Ik ben wel even gaan zitten voor de foto want ik moet mij zelf wel van de goede kant laten zien maar na de foto ben ik weer in mijn hoekje gaan zitten treuren. Ze zeggen hier in de opvang dat ik echt het meest zachtaardige ventje van de opvang ben en weet je hoe dat komt.

Nou ik ben een heel sociaal ventje en kan het met alle type dames goed vinden zelfs met wat pittige dames want dat was mijn Snuffie ook maar het maakt mij allemaal niks uit hoor als ik maar weer een meisje naast mij krijg.

Want ik wil zo graag weer lekker samen knuffelen, elkaar lekker warm houden en ook weer van mijn eten kunnen genieten lekker saampjes uit een bakje eten en nu hoop ik zo dat het helpt dat ik op deze site sta dat er ergens een lief meisje zit te wachten op z'n lieverd als dat ik ben, en dat ze lekker de ruimte heeft en een baasje waar ik de rest van mijn leven mag blijven wonen en niet voor de 3de keer naar de opvang terug moet want dan hoeft het van mij niet meer.

Kun jij mij dit geven kom dan heel snel naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk dan kom ik graag bij je wonen.