Skip to content

Lennon

Ik ben een gecastreerd ventje van 6 jaar jong een lekkere jonge senior dus, maar wel een verdrietige ik heb hier al een keer eerder op gestaan maar toen samen nog met mijn lieve Nibbit.?

Helaas is Nibbit overleden en ben ik weer terug waar ik vandaan gekomen ben en ben ik op zoek naar de tweede grote liefde en ik hoop haar snel te vinden, kijk samen in de opvang is niet leuk maar dan heb je elkaar nog, maar nu zo alleen is echt heel verdrietig.

Ik ben geen konijn wat altijd vooraan staat nee ik ben een wat afwachtend ventje maar ik zo klaar om weer een lief meisje te onmoeten met een baasje waar ik voor de rest van mijn leven bij mag blijven wonen.

Ik hoop dat je ook lekker de ruimte hebt want ik ben verder best actief ik zoek niet echt een heel pittig ding hoor en met mijn leeftijd maakt het ook niet uit hoe oud ze is.

Natuurlijk wel een meisje met een stabiel karakter en geen puber of zo want dat vindt ik echt te druk, heb jij nou z'n eenzaam meisje en ben je gevallen voor mijn mooie blauwe kijkers kom dan snel naar www.konijnenparadijs.nl in De Blesse dan ga ik graag met jullie mee op naar een leven met weer een lief meisje naast mij.

Pluk

Ik ben een gecastreerd ventje en ik word op 1 december 6 jaar dus een lekkere jonge senior waar mee je alle kanten op kunt ik kan bij een lief jonger meisje maar ook gerust bij een oudere.?

Ik ben voor de tweede keer in de opvang en dat komt omdat mijn lieve meisje overleden is en mijn baasje wilde stoppen met het houden van konijnen, dat is natuurlijk heel verdrietig om mijn lieve meisje te verliezen en ook mijn huis.

Maar alles beter dan de rest van mijn leven alleen blijven en daarom ben ik buiten dat ik wel verdrietig ben ook blij dat ik hier weer terug ben want ik weet zeker dat ze een lief meisje voor mij gaan zoeken.

Ik ben een lief ventje en ik zit behoorlijk in de rui zoals je wel kunt zien ik ben bezig met een lekkere wintervacht aan het aanmaken en die vacht heeft allemaal mooie tinten van grijs naar donker grijs.

Ik heb mooie donkere oogjes en mooie wimpers en ik hoop dat daar snel een baasje met een eenzaam meisje voor valt, ik hoop ook dat ik mijn verjaardag daar mag vieren samen in een mooie grote ren dat zou het mooiste kado zijn wat ik mij maar kan wensen. De worteltaart en slingers hoef ik niet hoor als ik maar weer een meisje en een eigen plekje mag krijgen.

Kun jij mij dat geven kom dan snel naar www.konijnenopvanghillegom.nl want daar woon ik tijdelijk.

Jan

Ik ben een gecastreerd ventje van 7 jaar en nu heb ik de pech dat na 25 jaar mijn baasje wil stoppen het het houden van konijnen en nu mijn laatste maatje overleden is zoekt ze voor mij een nieuw meisje en en nieuw baasje want alleen blijven is geen optie.

Ik ben een een gezond ventje en ik ben op 24 augustus nog bij de witjas geweest om mijn prikjes tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes voor een jaar weer te halen.

Ik vind een aaitje helemaal prima en ik ben gewend om lekker buiten te wonen waar ik het super tof vind om lekker te graven en in de regen zitten vind ik af en toe ook fijn.

Ik ben nog lekker actief en fit en ik hou erg van mijn voerbak en kan die ook wel verdedigen maar het stelt niks voor hoor het is even een weetje zodat je niet schrikt als dat gebeurt, ik ben nu dus op zoek naar een baasje met lekker veel ruimte en ik hoop dat die ook een eenzaam meisje heeft waar ik de rest van mijn leven mee samen mag wonen.

Heb jij dit alles stuur dan een foto met jou huisvesting dan zorgt vjanssen@upcmail.nl voor het contact met mijn baasje en kunnen we misschien een date afspreken.

Ik woon in Zuidland.

Syb

Ik ben een ouder ventje en ik ben gecastreerd ik zit al een tijdje in de opvang omdat ik eerst aan moest sterken, toen ik bij de opvang kwam hadden ze nog nooit z'n broodmager konijn gezien en gevoeld.?

Ze schrokken er heel erg van en ze zijn mij heerlijk gaan verwennen met lekker en gezond eten en ik voelde mij per dag beter en sterker worden, ohh wat heb ik mij ellendig gevoeld zeg.

Buiten dat is het zo slecht heb gehad heb ik ook staar aan beide ogen maar dat beperkt mij zeker niet hoor en al helemaal niet omdat ik mij weer super fit voel. Ik voelde dat ik klaar was om op date te gaan en dat is ook gebeurd.

Alleen dat waren zulke pittige dingen nou daar kon ik echt niet lekker rustig tegen aan kruipen nee ze zaten constant achter mij aan dus ik ben nu op zoek naar een lief rustig meisje waar ik heerlijk tegen aan kan liggen en samen de rest van mijn nu mooie konijnen leven mee door mag brengen.

Verder ben ik een lief ventje en gelukkig ook super knap met mijn mooie grijs, bruine en wat zwarte vacht en mijn knappe koppie pak ik jou hopelijk snel in.

Ik hoop zo dat er nu eindelijk een goede date voorbij komt want dat heb ik toch wel verdiend na zo hard vechten om in leven te blijven natuurlijk samen met de lieve vrijwilligers die mij gered hebben.

Heb jij nou dat eenzame lieve meisje met een mooi huis kom je dan snel naar www.konijnenparadijs.nl in De Blesse dan zal ik je hopelijk heel snel.