Skip to content

Kipje ( binnen konijn )

Ik ben een voedster en mijn leeftijjd is onbekend ( geschat op  ongeveer 2 maar een dag langer had ik niet gered ) en weet je hoe dat komt nou heb je een zakdoek klaar dan komt hier mijn trieste verhaal over een gedeelte van mijn leven.

Ik kwam in een zorgelijke toestand binnen na een inbeslagname, dat wil zeggen dat ik weggehaald ben uit een vreselijk slechte omgeving waar niet goed gezorgd werd voor mij en geloof mij dat doen ze niet zomaar hoor.

Ik was totaal verwaarloosd mijn oren zaten compleet dicht door de oormijt de witjas had nog nooit zo iets gezien, mijn ogen en oren waren ontstoken ik at niet meer en ik was enorm verzwakt.

Ik ben een tijd lang gedwangvoerd dit ook om al mijn medicijnen binnen te krijgen en ook om mijn darmpjes weer op gang te krijgen en al die nare ontstekingen onder controle te krijgen.

Maar ik bleek een vechter te zijn en ik dacht ik ga er voor en samen met de geweldige verzorging en liefde van Femke Zielhuis die onze intensieve verzorging voor haar rekening nam herselde ik heel snel. Mijn mooie haren kwamen weer terug en eten ging ook weer goed.

En toen Teddy en ik zo ver opgeknapt waren mochten we bij de vrijwilligers van de opvang verder aansterken en zijn we iedereen super dankbaar want zonder hun hadden wij het niet meer geleefd.

Ik bleek ook heel erg ondernemend te zijn en ik ga heel graag op onderzoek uit soms kan ik nog schrikkerig zijn maar bang ben ik zeker niet , ik vind het ook prima als ze mij oppakt want mijn mooie coupe moet natuurlijk goed geborsteld en bijgehouden worden, maar verder sta ik het liefst met mijn pootjes op de grond.

Omdat ik zo zwak was had ik mijn energie nodig om te herstellen en daarom zat ik ook binnen en daarom kan ik nu ook alleen maar binnen herplaatst worden waar lekker veel ruimte is maar als het straks lekker weer is kan ik ook prima buiten wonen waar ik lekker samen met een vriendje van het echte konijnen leven gaan genieten zo als konijnen dat horen te doen.

Ondanks dat mijn leeftijd niet bekend is mag ik toch op de senioren site dit omdat hier veel lieve konijnen mensen op kijken en ook omdat ik bij zo wel een jonger als een ouder vriendje kan en gewoon omdat ik het verdien om snel een lief baasje en vriendje te vinden.

Kun jij er nu voor zorgen dat ik alle ellende vergeet die ik heb doorstaan en heb jij een lief vriendje en een mooi huis voor mij neem dan snel contact op met www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk daar kun je trouwens ook mijn foto nog zien hoe ik er uit gezien heb toen ik naar de opvang kwam.