Skip to content

Chico ( binnen konijn )

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar jong en ik ben een super knap ventje en ik ben onder verdrietige omstandigheden in de opvang gekomen en ik was echt niet z'n knap en fris ventje als dat ik nu op de foto sta. 

Nee ik was heel erg vies ook nijn billen stonken, mijn nagels waren zo erg lang dat ik bijna niet kon lopen omdat dat zo erg veel pijn deed, en ik was ook nog eens veel te dik en tja dan kun je je billen ook niet schoon houden omdat je buik dan in de weg zit.

Tot overmaat van ramp is mijn meisje ook nog eens overleden en zat ik al die tijd met vieze billen te lange nagels alleen verdrietig te wezen, gelukkig ben ik naar de opvang gebracht en dat heeft mijn leven gered.

Ze hebben mij gelijk verlost van mijn lange nagels en ik heb weer een lekker fris ruikend kontje en ik zal je zeggen dat ik mij een heel ander konijn voel, aan mijn dikke buik moet nog gewerkt worden maar ik weet zeker dat als ik een vriendinnetje ga krijgen ik mij weer lekker uit ga sloven en lekker veel binkies ga maken voor haar want dan wordt ik vanzelf weer slanker.

Trouwens op de foto zie je er niks van dat ik wat dikker ben maar dat komt omdat ik mijn buik ingehouden heb;-)

Ik hoop echt dat er snel een lief lekker ruikend meisje naar de opvang komt die wel binnen woont want ik kan nu nog niet naar buiten gelukkig heeft mijn karakter niet geleden onder de slechte omstandigheden want ik ben lief en lekker nieuwsgierig en kom ook graag wat lekkers uit je hand halen.

Kun jij mij het konijnen leven geven wat ik toch echt wel verdiend heb na alles wat ik meegemaakt heb kom dan met jou meisje naar www.opvangcentrumdemaashorts.nl in Oss dan hoop ik dat we de feestmaand samen kunnen vieren.

 

Sjakie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik ben de pechvogel ( konijn) van de opvang want ja hoor daar ben ik weer, ik ben al in juni in de opvang gekomen en daar heb ik best lang gezeten voor er een meisje langs kwam.

In juli kwam er een knap meisje met lieve baasjes naar de opvang om mij te koppelen aan haar, helaas kwamen ze er daar achter dat ze een groot kaakabces zat en toen moest ze naar de witjas.

Maar helaas is ze niet meer terug gekomen en was het inmiddels september en zat ik nog in de opvang.

Toen werd het oktober en ja hoor daar kwam een lief meisje aan, ik was zo in love maar zij keek het konijn uit de boom ik was te verliefd en toen zijn we samen voor een herkoppeling weer naar de opvang gegaan en het ging super.

Ze zag eindelijk hoe lief ik was want ik ben echt een lief ventje met veel geduld en jippie weer mee naar haar huis, helaas nu is het november en rent ze de hele tijd weg voor mij en dat terwijl ik zo mijn best doe. Nu ben ik dus voorgoed terug in de opvang en zoek ik een lief meisje die niet steeds voor mij wegloopt.

Ik wil gewoon graag bij haar liggen en lekker knuffelen maar het is nog steeds niet gelukt terwijl het echt niet aan mij ligt, dus nu hoop ik toch echt snel een lief meisje en een baasje met lekker veel ruimte te vinden en dat ik dan nooit meer terug hoef naar de opvang.

Dat is toch niet te veel gevraagd en ik verdien dat toch, ik ben toch ook een knap ventje en ik ben een vrolijk en zeker geen oud sloom kereltje hoor, kun jij mij nu dit geven neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) zodat ik ook mijn eigen meisje en plekje krijg.