Skip to content

Floortje

Ik ben een voedster en 2 weken geleden ben ik mijn grote liefde verloren en helaas heeft mijn baasje door verhuizing geen plaats meer om 2 konijnen te huisvesten, en aangezien mijn baasje heel goed weet dat mij alleen houden geen optie is heeft ze mij aangemeld voor de senioren site..

Ondanks dat ik 5 jaar bij mijn baasje woon en al volwassen was toen ik bij haar kwam wonen kan ook gerust iets ouder zijn, maar hee 5 jaar klinkt toch super dan ben ik gewoon een heel jonge senior..

Ik ben nog nooit ziek geweest en ik woon buiten en ben lekker veel ruimte gewend en natuurlijk wil mijn baasje dat ik ook weer lekker veel ruimte krijg want ik ben een lekker actieve dame, natuurlijk zoek ik ook een ventje.

Ik ben geen knuffel konijn maar daarvoor moet ook naar een speelgoed winkel toch, ik ben wel super nieuwsgierig en vrolijk en kom zeker graag bij je kijken en ben jij mijn huis aan het poetsen snuffel ik graag aan je want ik vind je echt wel lief hoor..en ik ben ook lief hoor alleen een aai hoef ik niet zo nodig en dan loop ik weg.

Ik doe de inrichting van mijn huis graag zelf want ik vind toch echt dat mijn voerbak op een andere plaats moet staan dan dat jij dat vind en dat telt ook voor mijn speelgoed.

Ik was super close met mijn maatje en zeker met de koude nachten wil ik graag weer tegen mijn nieuwe ventje aankruipen, heb jij nou een mooie ruime huisvesting en een lief ventje neem dan snel contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk wat foto's van misschien mijn nieuwe huis dan kijken mijn baasje en ik of het mooi groot is en of ik al een plan kan maken hoe ik het huis naar mijn smaak ik kan richten.

Veronica van deze site zal dan zorgen dat we contact krijgen met elkaar..oja ik woon in IJmuiden Noord-Holland