Skip to content

Taco

Ik ben een Franse hangoor en ik ben 5 jaar en ik ben mijn lieve meisje verloren, en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen en nu ben ik in de opvang om hopelijk een nieuw meisje en baasje te vinden..

Toen ik in de opvang was moest ik toch wel naar de witjas want mijn tanden waren niet oke, nou zeg dat viel even tegen denk je ik ga op date maar nee moest ik naar de witjas..hij heeft mijn tanden getrokken en op zich was dat wel een goed plan want nu kan ik weer beter eten..biks is geen enkel probleem maar de groenten moeten wat fijner gesneden worden want anders krijg ik ze niet weg..

Verder ben ik gezond hoor en het belangrijste ik ben echt een super lieve vent, je kent ze vast wel die grote goedzakken nou daar ben ik er dus een van..ik ben super chil en ik zoek ook een lieve rustige dame een zonder bontsloffen en natuurlijk niet te jong..

Heb jij buiten dat ook nog lekker de ruimte kom dan maar snel naar www.huizepluis.nl in Bennekom want daar woon ik hopelijk niet te lang..

 

Happy

Ik ben een gecastreerd ventje van 6 jaar en ondanks mijn mooie naam ben ik niet echt happy, een tijdje geleden is mijn grote liefde overleden en nu wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen.

Dat vind ik natuurlijk vet jammer want ik woon in een konijnenparadijs ik woon nog binnen en mag de hele huiskamer gebruiken om rond te sjeesen en dat doe ik maar wat graag, ook kom ik graag naar mijn baasje toe zeker als ze wat te eten heeft en ik zoek haar nu vaker op en dat komt omdat ik de aandacht van mijn meisje mis.

Ik hou zeker niet van optillen maar ja welk konijn doet dat wel, ik kom super graag naar je toe maar echt uitgebreid aaien daar ben ik niet van, bij je liggen wel hoor, maar echt aaien vind ik een beetje spannend..

Ik ben een ontzettend vrolijk en grappig en rustig konijn en ik maak heel graag gekke sprongen en kan dan ook heerlijk neer ploffen op de meest gekke plaatsen, ik ben gek op eten en daar sta ik morgens met beide pootjes tegen het hek aan klaar om lekker mijn biksjes op te knabbelen..

Ik ben een goedzak en zoek zeker geen pittig ding je weet wel zo een die klaar staat om uit haar bontslofjes te schieten nee die zoek ik zeker niet..ik ben gewend aan binnen wonen en dat is altijd makkelijk mocht je er voor kiezen om ons in de winter in huis te halen, maar nu het lekker weer is vind ik het vast leuk om buiten in een mooie ruime ren ook op avontuur te gaan knap he dat ik en binnen en buiten kan wonen, want niet ieder konijn is geschikt om binnen te wonen..

Wat mijn gezondheid betreft, op zich is dat prima hoor maar soms kan ik een periode hebben dat ik ineens veel plas en dan drink ik ook veel, in het verleden heb ik een keer blaasontsteking gehad man ik kon het echt niet ophouden en het deed ook nog eens pijn bij het plassen..

Ik moest toen naar de witjas en die heeft mij antibiotica gegeven en leek het wel over te zijn maar ik bleef veel drinken en plassen, toen heeft de witjas meer onderzoek gedaan om te kijken of ik blaasstenen had maar ook dat was niet aan de orde..toen heb ik een kuur  panacuur gekregen omdat dat ook met E.c te maken zou kunnen hebben.

78% van de konijnen is drager van die parasiet en soms steekt dat de kop op, omdat ik wel reageerde op de panacuur is het verstandig mocht ik veel gaan drinken en plassen om mij dan een preventief panacuur te geven..dat kost bijna niks en het is preventief dus maak je daar geen zorgen over..

Mijn baasje wil zo graag dat ik een lief meisje krijg en omdat ze weet dat koppelen best iets is waar je verstand van moet hebben is zij bereid om het koppelen door een expert te laten doen waar zij de kosten van wil dragen, want koppelen kan best lastig zijn en het is belangrijk dat ook goed te doen...maar wie weet heb jij het al vaker gedaan en kun je het gewoon zelf..

Dus lief baasje met een nog liever meisje, heb jij lekker de ruimte en zie jij het zitten met mij neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij dat jou aanvraag met foto's van je mooie ruimte bij mijn baasje terecht komen en kunnen zij een date afspreken, ik beloof je dat ik mijn vachtje mooi poets en dat ik heeeeel lief ga doen, tenminste als je lekker ruikt en je karakter bij mij past.. je leeftijd maakt niet zo veel uit, natuurlijk niet z'n drukke puber daar heb ik geen zin in als je maar lief en zachtaardig bent..

Laat je snel wat horen want ik ben toch echt wel eenzaam..ik woon in Voorburg en mijn baasje wil mij ook best brengen als jij een super huis hebt voor mij.