Skip to content

Binkie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik heb verdriet want mijn grote liefde is er niet meer en omdat de baasjes een keer willen stoppen met het houden van konijnen sta ik nu op de Tinder site voor oudere konijnen.

Ik ben het ventje waar je van droomt om bij je te hebben, ik ben knap  ik heb een prachtige mooie kleur vacht en mijn mooie bruine kijkers passen goed bij mijn kleur vacht, dan ben ik ook nog eens heel erg lief en tam en als je mijn naam noemt kom ik snel naar je toe om heerlijk geaaid te worden.

Dat aaien natuurlijk wel met de pootjes op de grond want net als de meeste konijnen ben ik niet van het oppakken maar dat is normaal.

Nu ik mijn grote liefde verloren ben, ben ik ook wel wat van slag ik heb minder zin in eten ik vind het buiten een stuk minder leuk in mijn eentje waardoor ik ook minder actief ben en eigenlijk vind ik het alleen zijn best zwaar.

Nu hoop ik zo dat er ook een eenzaam meisje is die net als ik graag weer een nieuw maatje wil en die lekker veel ruimte heeft want ik ben gewend aan lekker veel ruimte en loop normaal ook lekker los in de tuin, hoe super fijn zou het zijn als wij elkaar zouden ontmoeten en samen nog een paar mooie jaren beleven.

Ben jij gevallen voor mij en denk je dat jou meisje mij lekker vind ruiken en dat onze karakters passen stuur dan snel een mailtje met foto's van woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl en wie weet kunnen we dan snel gaan date, ik woon in Rhoon in de regio Rotterdam en mijn baasje willen mij ook best naar jullie brengen want ze zoeken echt een gouden plekje voor mij.

Ik hoop dat jullie snel reageren zodat ik weer een vrolijk en blij ventje wordt.