Skip to content

Binkie

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik heb verdriet want mijn grote liefde is er niet meer en omdat de baasjes een keer willen stoppen met het houden van konijnen sta ik nu op de Tinder site voor oudere konijnen.

Ik ben het ventje waar je van droomt om bij je te hebben, ik ben knap  ik heb een prachtige mooie kleur vacht en mijn mooie bruine kijkers passen goed bij mijn kleur vacht, dan ben ik ook nog eens heel erg lief en tam en als je mijn naam noemt kom ik snel naar je toe om heerlijk geaaid te worden.

Dat aaien natuurlijk wel met de pootjes op de grond want net als de meeste konijnen ben ik niet van het oppakken maar dat is normaal.

Nu ik mijn grote liefde verloren ben, ben ik ook wel wat van slag ik heb minder zin in eten ik vind het buiten een stuk minder leuk in mijn eentje waardoor ik ook minder actief ben en eigenlijk vind ik het alleen zijn best zwaar.

Nu hoop ik zo dat er ook een eenzaam meisje is die net als ik graag weer een nieuw maatje wil en die lekker veel ruimte heeft want ik ben gewend aan lekker veel ruimte en loop normaal ook lekker los in de tuin, hoe super fijn zou het zijn als wij elkaar zouden ontmoeten en samen nog een paar mooie jaren beleven.

Ben jij gevallen voor mij en denk je dat jou meisje mij lekker vind ruiken en dat onze karakters passen stuur dan snel een mailtje met foto's van woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl en wie weet kunnen we dan snel gaan date, ik woon in Rhoon in de regio Rotterdam en mijn baasje willen mij ook best naar jullie brengen want ze zoeken echt een gouden plekje voor mij.

Ik hoop dat jullie snel reageren zodat ik weer een vrolijk en blij ventje wordt.

 

Hans ( ik heb oorpijn en daar moet ik eerst van beter worden )

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben 9 jaar en ik ben een vrij actieve Teddy widder en ik ben nu toch wel wat verdrietig want ik ben mijn Grietje verloren en hoe ik ook zocht ik kon haar echt niet vinden want zij is naar de konijnen hemel gegaan.

Nou dat ben ik nog lang niet van plan hoor want ik vind het leven nog veel te leuk, gewoon lekker rond hippen in een lekker ruime ren samen met jou een lief en gezellig nieuw grietje.

Ik woon buiten en dat vind ik prima hoor maar ben jij op zoek naar een lieverd zo als ik dat ben en jou lieve meisje woont binnen dan vind ik dat ook prima hoor, je kunt met mij alle kanten op.

Ik zoek echt wel de ruimte want ik wil wel graag een goede conditie houden en mijn botjes en spieren moeten zeker niet stijf worden hoor want dan kan ik niet meer binkie op zijn tijd.

Mijn vacht heeft wel onderhoud nodig en dat vind ik ook prima hoor dat laat ik goed toe want een heertje wil ik wel blijven hoor.

Heb jij nou lekker de ruimte en mag ik de rest van mijn leven bij jou blijven dan kom ik heel graag bij jou en je meisje wonen, wil je nog meer van mij weten mail dan naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk.

Boris

Ik ben een super mooie gecastreerde ram en ik ben 9 jaar ik ben een waanzinnig lief en knuffelig konijn maar natuurlijk wel met de pootjes op de rond hoor.

Een hele tijd terug heb ik een vriendin gehad maar ik woon nu al best lang alleen en vind ik het tijd worden om weer een lief meisje te vinden om samen onze oude dag door te gaan brengen bij een lief baasje waar wij de rest van ons leven samen door mogen brengen.

Ik ben nog heel erg gezond alleen werkt een oogje niet meer maar daar redt ik mij prima mee hoor. Ik ben in maart nog naar de witjas geweest voor mijn jaarlijkse entingen geweest dus ik ben weer beschermd tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes.

Ben jou nou op zoek naar een echte goedzak stop dan maar met zoeken want dan heb je mij gevonden en hoop ik dat je snel een foto van jou huisvesting stuurt naar vjanssen@upcmail.nl.

Dan zorgt zijn dat mijn baasje die te zien krijgt en ze zorgt dat onze baasjes contact met elkaar opkunnen nemen om te kijken of wij elkaar lekker vinden ruiken en of ons karakter past, want dat zorgt dat we voor elkaar vallen.

Ik woon in Bunde ( regio Maastricht ) en ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten.