Skip to content

Antonius

Ik ben een gecastreerd ventje van 1 jaar en hoor natuurlijk helemaal niet op de senioren site thuis maar soms heeft een konijn iets waardoor die extra onder de aandacht moet komen en op zoek is naar een speciaal baasje en een plekje.

Nou ik ben er zo een en ik hoop dat hier een baasje kijkt en denkt met jou wil ik het avontuur wel aangaan en dit is mijn verhaal en hopelijk vind ik de speld in de hooiberg nu wel.

Op de eerste plaats ben ik op zoek naar een overdekt plekje in verband met mijn vacht en een plekje zonder al te veel prikkels, dus geen hijgende hond voor mijn ren of rennende kinds maar gewoon een lekker rustig plekje samen met een lief meisje kan wonen nou niks geks toch maar nu komt het.

Ik ben nog al onvoorspelbaar in mijn gedrag dat wil zeggen het ene moment kom ik naar je toe gerend om lekker gekroeld te worden en het andere moment ren ik naar je toe om eens lekker in je broek of blote enkels te hangen.

Dat is natuurlijk niet prettig en ook wel een beetje dom van mij maar als ik wist waar het vandaan kwam kon ik daar mee geholpen worden, het lijkt ook wel of ik de geur van mannen niet goed kan verdragen want waar ik herplaatst was kon ik het wel goed vinden met de vrouw en dochter maar ook die heb ik wel gebeten hoor maar dat ging uiteindelijk wel goed maar de man en zoon die viel ik gelijk aan, het zou kunnen dat het met de geur te maken had.

In de opvang is er een een man waar ik het prima mee kan vinden en die kan alles met mij doen en dan komt er een andere man val ik gelijk aan, ze denken dat het iets te maken heeft met de dominate geur van de mannen en van mij uit territoriaal gedrag, maar ja om nou te vragen of ze een lekker luchtje van hun vrouw op willen doen is ook zo wat.

Wat natuurlijk verdrietig is dat is dat ik echt niet kon blijven bij die lieve mensen en bij hun lieve meisje want ik ben super lief tegen mijn meisje geweest hoor dat is het probleem niet en nu mis ik haar natuurlijk wel heel erg. Natuurlijk ben ik bij de witjas helemaal nagekeken want soms kun je dit soort gedrag vertonen als je pijn hebt maar er is niets te vinden en ik ben een kern gezond ventje.

Nu heb ik natuurlijk ook nog eens een vacht die bijgehouden moet worden en dat laat ik heel goed toe en ben dan heel erg lief, maar dat moet dus iemand zijn die mij rustig benaderd en veel geduld heeft om mij jou te laten vertrouwen.

Kun jij mij nou een plekje geven met heel weinig prikkels met een lief meisje en ook nog een overdekte ruime ren en ben jij niet bang om een keer een knauw te krijgen dan zou ik het heel graag met jou willen proberen en graag bij jou komen wonen.

Natuurlijk wil de opvang ons daarin begeleiden hoor en juist omdat ik ook heel lief kan zijn denken ze dat ik met geduld en de juiste plek heel erg lief kan worden natuurlijk kun je om nog veel meer info vragen over mij bij www.konijnenopvanghillegom.nl en om positief mijn oproep te beeindigen, ik ben wel een super knap ventje om te zien toch..

 

 

Moby

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben geboren op 15 juli en ik wordt dan 8 jaar en ik ben een heel vriendelijk mannetje maar dat zie je al op de foto toch. ik dacht ik zal er eens goed voor gaan staan dat ik goed in beeld ben en ik kan zeggen dat dat wel gelukt is.

Ik ben heel nieuwsgierig en sta gelijk op de uitkijk of je wat lekkers bij je hebt ook voor een aaitje op z'n tijd ben ik wel in hoor maar ik val niet onder de knuffel konijnen dat doe ik het liefst met een lief en rustig meisje.

Buiten dat ik vriendelijk, nieuwsgierig ben ben ik ook heel erg knap misschien wel de knapste van de opvang, tja je moet je zelf toch een beetje verkopen  dus ik dacht die gooi ik er ook nog even in.

Nou ben jij gevallen voor mij en heb jij lekker de ruimte met een lief meisje neem dan snel contact op met www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham ( Groningen ) dan kom ik snel bij jullie wonen.