Skip to content

Truffel en Josje

Ik, Josje ben een gestereliseerde voedster en ik ben inmiddels 7 jaar en misschien herkennen  jullie mij want ik stond al van oktober vorig jaar op de site, en dat heb ik aan mij zelf te dank hoor want ik joeg iedere vent weg en tja en daarom zit ik zo lang in de opvang..

Maaike werd er verdrietig van dat ik nog steeds alleen zat en bedacht een mooie plan, en zie daar ik sta met een ventje op de site en nu ben ik zo happy...ik had hem al een tijdje op het oog hoor maar steeds kreeg ik andere ventjes in mijn koppelren en ik dacht weg er mee mijn grote liefde zit tegen over mij..

En eindelijk voelde Maaike het aan en heeft ons gekoppeld en nu heb ik gewoon een vriend en hij heet Truffel, ze hebben Truffel gewoon op straat gezet begrijp jij dat nou, nou ik zal het nooit begrijpen er is geen enkele reden om je huisdier te dumpen..

Door dat Truffel gevonden is is er niets bekend over zijn leeftijd maar dat het geen jonge blom meer is dat is wel duidelijk, maar het maakt mij echt niks uit ik ben zooooo blij dat ik eindelijk een maatje heb gevonden..

Nu zou ons leven helemaal geweldig zijn als we ook nog een baasje met een mooie ruime ren zouden krijgen, nou dat is onze droom en ga jij hem werkelijkheid maken..ik hoop het zo maar mocht je dat willen doen kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan gaan we heel graag met jou mee..

Merle en Lewis

Ik, Merle ben een gesteriliseerde voedster en ik word in oktober 8 jaar, ik ben tot over mijn oren verliefd op Lewis mijn lieve gecastreerde ventje van 7 jaar wij zijn zo in love en dat betekend dat we ook echt samen naar een nieuw baasje gaan..

We zijn buiten dat we super knap zijn ook een heel erg lief en zachtaardig koppeltje en we hopen dan ook dat we een lief baasje mogen vinden met lekker de ruimte, we hippen nog graag lekker rond en chillen natuurlijk ook graag het liefst dicht tegen elkaar aan..

Ik heb wel ongelovelijk veel geluk gehad dat ik bij Maaike in de opvang ben gekomen want ik was er bijna niet meer geweest het zit zo, ik moest naar de witjas op controle en die voelde iets in mijn buik en toen moest ik blijven en heeft hij mij geopereerd..

Ik zou gesteriliseerd worden maar de witjas had zijn goede bril op en zag dat ik ook een melkkliertumor had en tja dat maakt de operatie wel wat zwaarder, en zwaar had ik het zeker maar door de goede zorg en mijn enorme vechtlust heb ik mij er weer boven op geknokt ik kon toch mijn lieve Lewis niet alleen laten.

 Ook mijn lieve Lewis heeft mij goed verzorgt en nu ben ik zo goed hersteld dat we samen al naar een nieuw baasje mogen, dus lief baasje mogen we bij jou de rest van ons leven door brengen en  neem dan snel contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) want daar wonen wij nu...

Tot snel hopen we!!!!

Marty en Martin

Wij zijn 2 broers en we zijn jarig op 09-03 en we zijn net 6 jaar geworden en wij zijn weer z'n uitzondering op de regel want wij zijn echt super gek op elkaar, zelfs hier in de opvang zijn we happy met elkaar ondanks de lekkere luchtjes van de dames.. ?

Het maakt ons echt niet warm of koud hoor nee we zijn gek op elkaar en daarom worden wij ook samen herplaatst..en nee niet denken hee het gaat goed tussen twee rammen maar we zijn echt een bijzonder koppel en het gaat in 99% fout tussen 2 ventjes.

Wij zijn al eventjes in de opvang want Marty heeft een wat zwakke achterhand, daarom is hij op de foto geweest en ik zei nog wel lachen he maar dat maakte niet uit zei hij want er zijn alleen foto's gemaakt van zijn botjes..daar is echter niks op te zien en toen heeft hij twee weken fenbendrops gehad tegen eventuele E.c maar ook dat deed niets..

Hij redt zich gelukkig prima, en ik Martin moest ook naar de witjas ik had doorgegroeide tanden en die zijn nu getrokken zodat ik voor altijd weer lekker kan eten, man wat zaten die tanden in de weg..biks kan ik zo eten alleen de groenten heb ik graag wat kleiner want die krijg ik anders niet weg..

Wij zijn 2 super zachtaardige kereltjes en zijn ook nog eens knap, de meiden proberen ons ook te verleiden maar we kijken er echt niet naar want we zijn zo blij saampjes, het enigste wat we nu toch echt graag willen is een eigen baasje, eentje die ook onze vachten wat in model houden en een die lekker de ruimte heeft, pas dan zijn wij echt de gelukkigste konijnen..wil je ons een plaatsje geven in je hart en in je tuin kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beunigen (Overijssel )