Skip to content

Frummel en Puk

Wil je een heel bijzonder koppel, nou stop met zoeken want hier zijn Frummel een gecastreerde angora en Puk een leuke teddy, beide pas geboren in 2020 maar moeten echt onder de aandacht komen omdat ze natuurlijk erg bewerkelijk zijn en een speciaal baasje zoeken.

Ik, Frummel ben de gecastreerde ram en ik ben een prachige mooi angora je weet wel wij hebben van die mooie vachten waar mensen truien van willen hebben en die op de meest vreselijke manier hier voor gefokt en geplukt worden, vreselijk vind ik dat voor mijn familie.

Trek zelf je haren uit je kop en maak daar lekker een trui van maar blijf van die van ons af, gelukkig ben ik een van de gelukkige die zijn eigen jas aan mag blijven houden maar natuurlijk moet die wel heel goed onderhouden worden en dat betekend zeker iedere dag er even een borstel door heen halen en om de 3 maanden moet ik geknipt of geschoren worden..

Dat kun je goed zelf doen en dat kunnen ze in de opvang goed uitleggen en voordoen, maar je kunt mij ook naar de trimsalon waar ze ook konijnen trimmen heen brengen..

Ik woon samen met mijn kleine grote liefde en dat is Puk ook zij houd haar vacht graag in de juiste coupe dus aan ons heb je echt wel werk maar we laten het goed toe en zo kunnen we een super goede band opbouwen..wij zijn echt super happy met elkaar en worden dan ook samen herplaatst.

We houden er van om in een mooie ruime ren op avontuur te gaan maar zeker ook om lekker samen te chillen, we zijn gewoon een super leuk koppel waar je ongelofelijk van kunt genieten eigenlijk zijn we een probleemloos koppel konijnen en hopen we dat er snel een serieus baasje komt die weet wat het inhoud om onze vacht goed te houden want buiten onze vacht zijn we gewoon konijn en maakt het ons niet uit of onze vacht vies word door zand of zo gewoon lekker konijn zijn dat is wat we willen.. ?

Wij wonen bij www.konijnenopvangmaaike.nl en we hopen zo dat we snel met jou mee mogen..