Skip to content

Uk

Ik ben weer een speciaal ventje die op zoek is naar een speciaal baasje..

Ik ben geboren op 31-12 2019 dus duidelijk geen senior konijn maar gelukkig mag ik wel op de site omdat ik een handicap heb..Ik ben in januari 2020 bij Karin in de opvang gekomen met een klompvoetje..

Geen houten klompje hoor want die had ik gewoon uit kunnen doen nee mijn pootje is misvormd..ze hebben van alles gedaan maar het werd er niet beter op en ik red mij er prima mee..

Wel heb ik lange tijd van revaledatie gehad en ben ik toch gekoppeld aan Noelle die  megacoloon had en helaas nu overleden is..vet vedrietig ben ik daar om..

Ach je kent Karin die kan altijd moeilijk afstand doen van konijnen die wat mankeren maar omdat het goed ging samen met Noelle en ik het verder prima doe wil ze toch kijken of er een speciaal baasje is voor mij en die rekening houd met het feit dat ik voor mijn pootje wat over de grond sleept, een lekkere zachte ondergrond in haar casa heeft..

Dat kan binnen zijn maar ook buiten in een lekkere ruime ren met bv gras of met iets anders zachts op de grond..ik kan best een trapje op daar heb ik geen moeite mee en wat karakter betreft ben ik een super lief tam ventje..en met mijn prachtige blauwe ogen pak ik iedereen in..

Natuurlijk ben ik gecastreerd en ben ik geent, en ook heb ik een chip zodat je mij altijd terug kunt vinden..heb jij nou een ideaal plekje voor mij met een lief zachtaardig meisje neem dan contat op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad..

Ik hoop zo dat er snel een lief baasje komt voor mij, ik beloof je dat ik het allerliefste en leukste konijn zal zijn wat je ooit hebt gehad..

Alex

Hee hier ben ik weer man wat een gedoe zeg, eerst is mijn lieve Kelly hier in de opvang overleden maar ze was ook echt oud hoor dus dat zit er dan toch aan te komen maar het blijft verdrietig..en dan wordt ik gelukkig snel herplaatst maar thuis na een speed date is het toch fout gegaan en nu ben ik weer terug in de opvang..

Daarom moet mijn volgende date ook echt in de opvang gekoppeld worden op neutraal terrein zodat we zeker weten dat ik ook niet meer terug hoef naar de opvang..

Ik ben 4 jaar dus nog niet echt een senior maar omdat ik het bij mijn meisje Kelly van 11 zo goed gedaan had en al samen met haar op deze site stond mag ik er toch op..

Ik ben een lief rustig ventje en ben niet heel actief en daar moet wel wat verandering in komen hoor want ik ben een beetje te zwaar..dus heb jij nou lekker de ruimte een een lief meiske en daar maakt de leeftijd niet van uit nou ja geen puber hoor,  neem dan contact op met www.doamsterdam.nl

Teun

Ik ben een gecastreerd ventje en nu heeft die mevr van deze site iets doms gedaan, ze schreef dat ik gedumpt was maar dat was gelukkig niet zo.. 

Ik woonde juist bij een heel lief baasje en zij doet met veel verdriet afstand van mij..

Ze hebben mij geschat op minaal 6 jaar en dat is voor konijen helemaal niet zo oud hoor want we kunnen wel 12 jaar worden, dus ik ben pas op de helft..

Ik ben nu op zoek naar een lief meiske met lekker veel ruimte om rond te sjeesen

Het maakt niet uit hoe oud mijn meisje is hoor alleen geen puber want dat vind ik te druk.

Ook zoek ik lekker de ruimte dus heb jij de ruimte en een eenzaam meiske neem dan maar snel contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad want ik zit inmiddels best lang in de opvang..