Skip to content

Pluis en Coco

Wij zijn een gezellig koppel wat oudere konijnen, we zijn pas 5 en 7 jaar en zijn een gecastreerde ventje met een gesteriliseerde dame..we zijn hier in de opvang voor elkaar gevallen en wonen al een tijdje samen hier in de opvang..

We zijn ook niet heel oud hoor en we zijn nog lekker actief, en we zijn erg nieuwsgierig wat aandacht op z'n tijd vinden we leuk hoor maar we gaan graag ons eigen gang maar ach dat is niet raar voor konijnen hoor..

We hopen dat we snel een lief baasje vinden die lekker de ruimte heeft zodat we daar lekker kunnen genieten van een goed konijnenleven..wil jij ons dat geven neem dan contact op met www.konijnenparadijs.com in De Blesse regio (overijssel grens Friesland)

Bo en Puk

Wij zijn een koppel van 2 voedsters, wij zijn 2 zusjes en zijn 7 jaar, toen we geboren waren hadden we samen al een klik en dat is altijd zo gebleven, ondanks dat konijnen geen fammilie band  hebben blijven wij elkaar gewoon lief vinden en willen we ook graag samen blijven..

Vaak gaat het fout tussen 2 voedsters want ze kennen niet echt hun fammilie en zien elkaar soms na jaren nog als concurrent...dus dat wij het samen leuk hebben is een uitzondering, maar stel dat een van ons dood zou gaan dan kuunnen we niet aan een andere voedster gekoppeld worden hoor dan zie we graag een gecastreerd ventje in ons hok..

Wegens omstandigheden kunnen we niet bij ons baasje blijven en zoeken we een nieuwe baas met lekker veel ruimte want wij zijn echt geen oude mutsen hoor nee lekker binken af en toe maar ook lekker chillen vinden we fijn, ik Bo vind het heerlijk om geaaid te worden die kom ik ook graag halen bij je, maar zo al de meeste konijnen wel met de pootjes op de grond natuurlijk..

Puk vind de aandacht wat spannender maar ik maak het dubbel en dwars goed..heb jij nou een mooie ruime ren voor ons dan ben jij het baasje wat wij zoeken, wij wonen in Spijkernisse en de bemiddeling van ons gaat via www.opvangpluisenco.nl...

Deejay en Alice

Wij zijn er nu wel een beetje klaar mee hoor we zitten al 2 jaar in de opvang en nu hopen we dat nu we wat meer onder de aandacht komen we eindelijk een baasje treffen die het niet uitmaakt dat we wat meer aandacht en verzorging nodig hebben dan andere konijnen..ook onze leeftijd kan mee spelen want we zijn tussen de 5/6 jaar maar we zijn nog maar op de helft van ons konijnen leven hoop ik...ik, Alice ben ook nog eens gesteriliseerd waardoor mijn levensverwachting ook verhoogd is..

De ellende is al lang geleden begonnen voor ons, ik Alice zal het woord doen in ons verhaal, ik ben trouwens de bruine dame in het het koppel..we zijn gewoon uit ons huis gezet en leefde samen op straat..gelukkig vond de dierenambulance ons en heeft ons naar de opvang gebracht..

Deejay was echt vet ziek hij had buikpijn en een soort eczeem waardoor zijn ene oog aangetast was hij was echt zo ziek en ik was bang dat ik mijn maatje zou verliezen..gelukkig hebben ze Deejay goed kunnen helpen in een speciaal ziekenhuis en daar hebben ze er een oogje uit moeten halen..al die tijd heb ik hem goed verzorgt hoor en nu heeft hij geen buikpijn meer maar heeft hij nog wel een soort medicijn wat hij over zijn brokjes moet hebben, omdat hij toch wat eczeem blijft houden maar dat is niet besmettelijk voor mij hoor, maar daar kunnen ze je alles over vertellen in de opvang..dat hij maar een oogje heeft maakt hem niet uit hoor hij kan er prima mee leven..

En ik tja ik heb niks hoor ik ben zo gezond als een vis..we hebben alleen lang haar en tja dat vinden veel mensen ook niet fijn en daardoor zitten we ook lang in de opvang, en dat terwijl we het kammen heerlijk vinden lekker gewoon even tijd voor voor ons  en ons nieuwe baasje..eens in de 3 maanden een leuke korte coupe en we staan er weer knap op..

Dus lieve mensen dit is toch wel een beetje een spoed oproepje geworden dus ik hoop dat er iemand die lekker de ruimte heeft en een groot hart dat die snel contact opneem met dat kan via www.doamsterdam.nl in Amsterdam..wij samen hopen dat je voor ons valt en ons een eigen plekje en baasje kunt geven kom je snel naar Amsterdam...

Max en Josje

Wij zijn beide 5 jaar en zijn samen op zoek naar een nieuw baasje en we hopen dat we nu we op de senioren site staan met onze leuke snuitjes we snel een nieuw baasje vinden, want we zitten nu echt te lang in de opvang..Karin en haar team zijn lief hoor maar er gaat niets boven een eingen baasje..

Josje is een beetje verlegen en heeft even de tijd nodig om te wennen en ik Max ben zeker toegankelijk maar we zijn beide geen echte knuffel konijnen, trouwens als je een knuffel konijn zoekt kun je beter naar de speelgoed winkel gaan en daar z'n pluch konijn kopen want de meeste konijnen houden er van gewoon konijn te zijn en lekker samen op avontuur te gaan in een mooie ruime ren..

Heb jij nou lekker de ruimte en mogen we lekker konijn zijn bij jou neem dan snel contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad dan komen we graag bij jou wonen en heb je vast veel plezier van ons..