Skip to content

Jill

Ik ben een gesteriliseerde voedster van ruim5 jaar jong ik ben in de opvang gekomen met Tpom mijn vriendje maar helaas sta ik nu alleen op de site en daar ben ik super verdrietig door, ik wil zo graag een nieuw vriendje ..

Ik zoek een niet te pittig ventje want ik heb graag de bontslofjes aan in onze realtie..ik zoek ook lekker de ruimte waar ik in los kan gaan want ik ben echt geen oude muts hoor, ik ben wel wat afwachtend en heb even de tijd nodig om je te leren kennen ..maar met tijd en geduld worden we vast dikke vrienden..

Mijn vachtkleur is wildkleurig maar dat wil niet zeggen dat ik een wild konijn ben ik ben gewoon een tam konijn met deze kleur vacht..heb jij nou veel ruimte en een lief ventje kom dan maar snel naar www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk ( regio Zevenaar )

Lizzie

Ik ben een voedster van 6 jaar en ik ben met veel verdriet afgestaan aan de opvang, nou ja afgestaan eigenlijk ben ik omgeruild voor een gecastreerd ventje..ik zal het even uitleggen.

Ik woonde samen met mijn broer en mijn zus en we hadden het super goed, mooie huisvesting lekker eten en goede verzorging en heel belangrijk een lief baasje..maarja helaas ging mijn broertje dood en bleef ik over met mijn zusje..

En toen ging het fout, mijn zusje had een pootje minder en ik dacht ik wil wel de baas worden en ging aan het jagen en boos doen, doordat mijn zusje niet zo snel was en mij niet goed uit de weg kon heeft ons baasje ons uit elkaar moeten halen..

Omdat het niet de bedoeling is om de rest van ons leven alleen te blijven heeft ons baasje contact gezocht met Kaatje Keutel en die stelde voor om een van ons twee om te ruilen voor een ventje, omdat mijn baasje dacht dat mijn zus met 3 pootjes lastiger te herplaatsen was ben ik bij Karin gebleven en heeft Karin belooft snel een lief ventje voor mij alleen te vinden en daarom ben ik nu hier..

Ik ben niet een konijn wat komt om gezellig te knuffelen hoor nee dat doe ik liever met mijn ventje , maar ik ben verder wel gewoon een lief meiske..dus heb jij lekker de ruimte en een ventje wat ik lekker vind ruiken neem dan contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad.