Skip to content

Beau en Bibi

Wij zijn een prachtig koppel van net 6 jaar want we zijn beide in september geboren dus dat is nog maar kort geleden dat we 6 jaar zijn geworden en wij hopen toch echt dat we volgend jaar onze verjaardag bij een nieuw baasje mogen vieren met alles er op en er aan, slingers aan ons hok en lekkere worteltaart hoort er natuurlijk ook bij.

Wat lijken wij op elkaar he maar je kunt ons goed uit elkaar houden want de een heeft wat meer wit op zijn koppie dan de andere maar hoe grappig zien wij er uit.

Wij zijn beide lieve rustige konijnen maar soms kunnen we ook wat schrikkerig reageren, Bibi vind aaien heel erg fijn maar ik, Beau ben daar niet zo van ik knuffel liever met Bibi.

Bibi heeft last van een chronische verkoudheid maar ik heb daar geen last van hoor en weet je zij heeft iets van chips of zo in haar lijfje ik vind het gek want mensen eten chips toch,er schijnt een medische dossier op te staan wat meegestuurd kan worden als wij een nieuw baasje vinden, zo weet die witjas precies wat ze nodig zou moeten hebben mocht ze er hinder van hebben.

Zoek jij nou een lief en gezellig koppel en heb je lekker de ruimte neem dan contact op met www.opvangcentrumdemaashorst.nl ( regio Oss) zij kunnen je alles over dit koppel vertellen.

 

Sofia

Ik ben een voedster van bijna 11 jaar en zeg nou eerlijk had jij dat gedacht toch, ik zou gerust voor een jongere dame door kunnen gaan maar ik ben toch echt bijna 11 jaar.

Ik ben een vrolijk en vriendelijk meisje en ik ben op zoek naar een vriendje en een nieuw baasje voor de rest van mijn leven, ook moet hij mooie huisvesting hebben zodat we ondanks dat we op leeftijd zijn nog heerlijk rond kunnen hippen en lekker samen kunnen relaxen.

Zo als je ziet woon ik gewoon nog lekker buiten en heb mijn winterjas al aangemaakt en zou het tof zijn als we elkaar straks lekker warm kunnen houden.

Ik zag Grijs op deze site staan en hij is een ventje van mijn leeftijd en hij knabbelt ook lekker aan een groen blaadje dat doe ik ook en hoe leuk zou het zijn als wij elkaars groene blaadje konden zijn.

Maar ja hij woont nog bij zijn baasjes en die willen ook stoppen met het houden van konijnen en het zou wel echt een wonder zijn als er iemand zou zijn die ons beide zou willen adopteren  en dat we dan saampjes aan groene blaadjes kunnen knabbelen, ach je mag toch best een beetje dromen als konijn en wie weet sommige dromen komen uit.

Maar ik zou ook gerust met jou ventje op leeftijd aan een groen blaadje willen knabbelen hoor, mocht jij nou op zoek zijn naar een senior meisje die nog gewoon vrolijk en actief is neem dan contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan kunnen we samen op date. 

Stip

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en je snapt vast wel waarom ik Stip heet want hoe grappig zijn die 3 stipjes op de zijkant van mijn knappe body.?

Helaas is van de week mijn lieve meisje overleden en daar wordt je natuurlijk niet blij van maar we hebben het samen heel fijn gehad, nu sta ik op deze site omdat de kinderen bijna uit huis gaan en daar waren wij van, onze baasjes willen niet dat ik alleen achterblijf en daarom zoeken ze een ander lief baasje die een eenzaam meisje heeft waar ik bij mag gaan wonen.

Ik ben echt nog een super fit ventje en ben heel sociaal naar mijn meisje geweest ik deed haar lekker wassen en kroop lekker tegen haar aan maar ik wilde ook nog wel eens op haar rijden hoor gewoon om een beetje net te doen of ik de baas was.

Heb jij nou een eenzaam meisje die ik lekker warm kan houden nu het snel kouder wordt stuur dan een foto met je woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan kunnen we misschien snel een date afspreken en hopen dat het klikt tussen ons beide.

Ik woon in Edam en ik hoop je snel te ontmoeten.

Syl en Nova

Ik, Syl ben de man in onze relatie en ik ben 7 jaar en mijn grote liefde die is een jaartje jonger en is dus 6 wij zijn erg in love met elkaar en wij zijn nu samen op zoek naar een nieuw baasje en lekker ruime huisvesting.

Ook al is onze leeftijd wat ouder dat wil niet zeggen dat wij een stel slome konijnen zijn, nee hoor wij staan nog volop in het leven en zijn misschien pas op de helf van ons konijnenleven, want we kunnen wel 12 jaar of 13 worden dus hebben we best wat jaartjes voor de boeg.

Wij zijn eigenlijk gewoon een lief stel konijnen waar je veel plezier van kunt hebben en we hopen nu we op deze site staan we snel een lief baasje vinden want daar zijn we beide aan toe, ze zijn lief hier hoor en we krijgen lekker eten maar toch is een eigen baasje met een eigen plekje waar wij naar op zoek zijn.

Zie jij het zitten met ons kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S?

Sientje

Ik ben een voedster en ik ben pas 5 jaar en eigenlijk moet ik een jaartje ouder zijn want ik ben nog niet echt een senior dat wordt ik volgend jaar in september en dan wordt ik 6 en dan mag je eigenlijk pas met je snoet op deze site.

Ik sta er toch vast op omdat er een te kort aan voedsters is en zeker aan oudere en ik ook gerust bij een wat ouder ventje herplaatst kan worden, natuurlijk ook bij een jongere hoor eigenlijk kan je met mij beide kanten op.

Ik ben een gezellige dame en sta op de uitkijk om te kijken of mijn droom vriendje al in aantocht is want daar ben ik helemaal klaar voor en als mijn nieuwe vriendje dan ook nog een lief baasje en veel ruimte heeft nou dan komt mijn droom helemaal uit.

Kun jij mijn droom waarmaken kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beunigen ( Overijssel ) want daar kijk ik erg naar uit.

Joep en Job ( ook wij hebben een klein rugzakje )

Wij zijn zo wie zo al een bijzonder koppel want wij zijn 2 ventjes die prima met elkaar kunnen vinden en dat is echt een uitzondering ik, Joep ben 6 jaar en mijn maatje is 5 jaar en wij zijn kruisingen en onze vacht is Grijs en Black & Tan.

Wij zijn klein van stuk en hebben beide de nare ziekte E.c en daarom noemen ze ons konijnen met een rugzakje omdat we soms gewoon wat meer zorg nodig hebben, bij Joep is een oogje verwijderd omdat hij een Glaucoom oog had en dat doet heel erg zeer maar gelukkig heeft hij er geen pijn meer aan en doet het prima met een oogje.

Ons rugzakje is maar klein hoor want op zich hebben we nu geen last van de E.c maar omdat zo te houden is het goed om regelmatig een kuur te te geven die zorgt dat die nare parasiet niet de kop op steek, daarom is het heel goed als je ons weerstands verhogende middelen geeft bv in de vorm van gedroogde kruiden.

Doordat het niet te zien of de weerstand laag is bij konijnen kan de parasiet toeslaan en daarom is preventief een kuurtje dan heel erg goed, wist je trouwens dat zeker 80% van de konijnen drager zijn van de E.c parasiet dus op zich is het niet zo dat wij nu zo heel veel anders zijn dan de meeste konijnen.

Wij zijn echt een super lief, geweldig leuk en ondernemend koppel ondanks de tegenslagen die we hebben gehad en daarom vinden wij dat wij ook een kans moeten krijgen om bij een lieve zorgzame baasjes te gaan wonen en hopen dat je snel naar www.flappus.nl in Zwolle komt om ons op te halen en dan gaan wij samen heel erg van elkaar genieten dat weten wij zeker. 

Sissi en Naga ( wij hebben een rugzakje )

Wij zijn een koppel nederlandse hangoor dwergen en wij zijn nog lang geen senioren we zijn namelijk pas 4 en 1 jaar oud en we zijn helemaal verliefd op elkaar en op alles en iedereen, maar helaas is ook de konijnen wereld soms hard want daarom staan we op deze site want wij weten dat hier heel veel lieve mensen op kijken die heel erg begaan zijn met konijnen en die soms ook wel konijnen met een rugzakje op willen vangen.

Het klikt een beetje raar want je ziet natuurlijk op de foto dat wij beide geen rugzakje op onze rug hebben zitten en dat zou ook niet kunnen, maar het betekend dat we extra zorg nodig hebben.

Want Sissi heeft een auto-immuunziekte waar ze een paar keer per week  prednison injecties voor krijgt en dat zal ze de rest van haar leven moeten blijven krijgen. En ik, Naga heb ook verschillende medicijnen gehad maar ik blijf ondanks alles vermoeid en ondanks medicatie en onderzoeken is niet bekend wat ik heb en het kan zijn dat ik niet erg oud wordt.

In de opvang wilde ze ons niet alleen laten zitten en hebben ze ons gekoppeld want we zullen vast niet snel aan een gezond maatje gekoppeld worden en dan zitten we maar alleen in een hok en nu kunnen we elkaar verzorgen en genieten van elkaars warmte en gezelschap, en weet je het heeft zo moeten zijn dat we elkaar gevonden hebben want we zijn zo verliefd op elkaar en kunnen niet meer zonder elkaar.

Nu zoeken wij een baasjes met een heel groot hart en die verstand heeft van konijnen en die ons nog de tijd van ons leven kan geven bij een eigen baasje en een eigen rustig plekje, natuurlijk ben je welkom om in de opvang te komen kijken naar ons en nog meer info te krijgen over ons en dat je ons live kunt bewonderen en kunnen we misschien wel gelijk je mooie grote hart binnen wandelen.

Wil je dat doen kom dan naar www.flappus.nl in Zwolle.

Joris en Coco ( wij zijn gereserveerd )

Ik, Joris ben een gecastreerde ram en ik ben 9 jaar en ik heb mij toch een heerlijk jong meisje aan de haak geslagen want mijn lieve CoCo is pas 1 jaar en we zijn zo in love.

Ik ben zo opgeknapt nu ik haar mijn meisje mag noemen en ze is ook zo lief tegen mij ik ben ook gelijk voor haar gevallen en zo laten wij toch mooi zien dat leeftijd niet het belangrijkste is en dat het echt gaat om geur en karakter.

Mij Coco is wel ziek geweest ze heeft E.c gehad en daar heeft ze wat kleine restverschijnselen van overgehouden, haar koppie hangt een klein beetje scheef maar hee wat maakt het uit ze kan daar gewoon oud mee worden en het staat zoooo schattig.

En zo zie je maar ik 9 jaar nog super gezond maar mijn meisje van 1 jaar is ziek geweest en als ze niet behandeld was misschien wel overleden dus mensen leeftijd zegt echt niet alles voor een lang leven.

Natuurlijk moet je bij E.c wel alert blijven want door stres of veranderingen kan die nare parasiet die 80% van de konijnen bij zich draagt weer tot uiting komen daarom is het verstandig als ze bv naar de dierenarts moet voor haar jaarlijkse prikjes haar vooraf een kuurtje panacuur te geven, maar in de opvang kunnen ze je daar alles over vertellen hoor.

Maar ze kan er prima oud mee worden hoor, maar de kans is natuurlijk groot dat ik misschien eerder de wereld verlaat en dan wil ik ik wel graag dat je voor Coco een lief nieuw vriendje zoek hoor, want ze mag niet alleen blijven hoor maar ik ben nog lang niet van plan er tussen uit te knijpen hoor want ook ik kan gerust een jaar of 12 worden en ik ben van plan dat zeker te gaan volbrengen.

Zie jij het zitten om ons een plekje in je hart en tuin te geven dan zouden wij daar super blij mee zijn en gaan we graag mee om de rest van ons leven bij jou door te brengen.

Voor nu zitten we bij www.flappus.nl in Zwolle, daar hopen we je snel te ontmoeten..

Foto's herplaatsters 2023

Frosty

Bumper
 
Dobby
sammy Exflappy
zoeAnkie

Jargo

Melidsa Berend
Mira femmy de drie vlamen
punky en Charlie lilo Brouni

Mira

Sylvi Ollie en Guusje
Yankie Saartje Berbel
Tamboer Otis Ollie en Guusje
Bob Nija Raya
Olly en Lola Ronald
Charlie
Manthy Flap Haas
Spike Bounthy Knabbel
Luna Elvis Baily en Hogo
Obi Mara Nelson
Coco Breeze Jut
Fenna Smoothy Dille
Bruintje riFrististiF Raafje
iSimbambaS Dave Bronco
Jolin Godzilla
Skippy Hummer Timbo
josia Sjimmie FFinn
Anna Nina Guus en Suus
jacky en Jill Spotty Bambi
Bi nkie Bambam Monsiur 
Snoetje Jack en Lily Storm en Fluffie
Luno  en Louise anjer Anita
Smokey Pietertje Brainy+-
Jamy en Lara Gijs Snuffie
Dommel Acron Grissely
Stitch Trio Bert
Snuf Sienna Nijntje en Nina
Enzzero Henrike Lefke
Tanja Iwan en Anastasia Roosje en Japie
Zoela Muis Noir
Boris Bonny Willem en Flappi
Harry jip Boris
Dommel Bonny WStamper en Nijntjeillem en Flappie
Solei Nijntje en Nina
PiNinop Kevin houdinne en Lisa
Luna Vivianne Floor
Saar Droppie Karel
Easy Baloee en Bampi Bas
Smooth Smoopy Bruintje
Jort Flapper Agent Hops
Wittie Braunie Arjan
Sem Juno Emma
Roos Katrien Jules
Mo en snorrie George en Cloe Brimi en Lily
Liene Frenky en Witje Japie en Saar
Tikkie en Ventje Ydette
Perry en Amber Bugs en Flappie Boss
Suger Fien Ruby
Jelmer Dipsy Pipa
Benij Jan- Willem Koe
Ray Knaagje Amigo en sinorita
Tommie en Marley Milo MMister Greyister 
Ayla en BaraAyla  FFFetaet Flooortje
Picasso en Snow Ko en Nijn Chewy
Milo Floortje Mr Grey
Hans stippie Karel
Dora Ken en Barbie Dior, Bodhi en Knabbel
Kiki Koko Lowie
Duncan Droppie Punky
Grover Billie Pita
Pluk en Mats Kees Grijs
Coekie
Truus
ThSemmyriller Kika Muffin
Ko en Nina Pepper en Salt Jean-Paul en Snuf- Jan
Max Meneer haas
Diego
Puck en Penottie susie Pip
Hompie Steffert Eik
Sjakie Bliksem Spotty
Castor Elke Velvet
Kiki Pip Quero
TTeddye Dabber Dee
Sofie Poody-Woody Nina
Zeus Jackson Woesel
Jip Joep Puckie
Demi Toby Van gohg
Rosie Lot Grijs
Messi en biggi Snowey Pim
Morris is helaas overleden Puk Coos
Bastie Harry Ruben
Zwabber    
     
     
     

 

Foto's herplaatsers 2022

Nunu

Edna

Bobo
Gizmo Marietje Winnie
James BilliJoe Bolleke
Dolf Just Sid
Loki Frea Frika
Jet Pitty Maggie
Ming Alice en Deejee Humptie en brummels
GGIE
BORRE Karel
Senna vlokje Jesse
Olly Lily Gonzo

Antionette en Ferry
Lucki en Lady Matteo
mirre Fluffie Willy Wortel
Billy Joep nino
Kennie Johan Sonic en Rosie
Jhon Snoopy Charlie
Baloe Noortje
Snuffie Lady Beuty en Buurvrouw
Roos Hazes Kokijn
Fleurtje Klaver en Sophi Qwinee
Dotje Bella BBamBama
safta Valentina en Holo
George en Vivian
Pleun Max Duivel
Silver Coco en April Paco
Jimmy Billy Milo
Layla Pluis
Pluis
Zoera Kevin en Sanne Olivier en Marie
Timo Witje Jut en Jul
Dip Fahty Pritty
Speedy Lily Bruintje en Noortje
mira Emily Fleur
James Jos Trio
Snoopy Jesse Mientje
Snugger Co en Sisy Boda
Jill en Diesel Flap Jargo
Pip Juliet Adriaan
Moud Sam Bob
Edgar Flipje Hodini
George Peppie Snuffie
Joep Blackie Fleur
Vlekje truffel en  Knabbel en Babbel
Merle en Lewis Ika Twik
Nina Violet Pieter
Sophie Melanie en cinthia Taco
Gucci Sem Frummel
Jammy Tennessie Max
Maximiliaan Gijs Olaf
Tof Happy Saartje
Snuffie brek Pim
Pooh Nala streep
Ollie Fanta Dave
Pepper Snif Sjors
Puck bowie frummel en Puk
Max twik Uk
Daisy Luna tinnie
Karel Olie en Pica Prioni
Bink Mon-Cho Jasmijn
Charmander Koekie TTotorootoro
Stitch Joplin pip
Teun Taco
Loulou Joep Pim
Ian Sara en Snuitje Joep
Aysa Baloe luna en bunta
Angelon Femmy
Katja Honey Wimpie
Isabel, Saar en Bumper Lilo sien
Vulpix Boefje
Guus
     
     

 

Max en Josje

Wij zijn beide 5 jaar en zijn samen op zoek naar een nieuw baasje en we hopen dat we nu we op de senioren site staan met onze leuke snuitjes we snel een nieuw baasje vinden, want we zitten nu echt te lang in de opvang..Karin en haar team zijn lief hoor maar er gaat niets boven een eingen baasje..

Josje is een beetje verlegen en heeft even de tijd nodig om te wennen en ik Max ben zeker toegankelijk maar we zijn beide geen echte knuffel konijnen, trouwens als je een knuffel konijn zoekt kun je beter naar de speelgoed winkel gaan en daar z'n pluch konijn kopen want de meeste konijnen houden er van gewoon konijn te zijn en lekker samen op avontuur te gaan in een mooie ruime ren..

Heb jij nou lekker de ruimte en mogen we lekker konijn zijn bij jou neem dan snel contact op met www.opvangkaatjekeutel.nl in Lelystad dan komen we graag bij jou wonen en heb je vast veel plezier van ons..

Hier staan foto's van geslaagde koppelingen.

Banjer en Jolien

Luna en beertje Roos en Toto
Pritti en Kareltje Woezel en Chanel Mini met veel nieuwe vriendje in het Konijnenhof in Belgie
Knofje en knuf May en Pixel (helaas is May kort na koppeling overleden. Bo en zijn 2 meiden ( helaas is Bo na 4 dagen overleden.
BBinkier en Fleurommel RMinnie en Knufoosje Mees en PlukBenj
Wilma en Stampertje