Skip to content

Opa Jan en Bibi

Nou daar zijn we dan voor de oplettende kijkers onder ons ik, opa Jan en Bibi stonden beiden op deze site alleen toen kende we elkaar nog helemaal niet.?

Ik ben de knappe witte ram en ik ben 8 jaar en ik ben doordat mijn baasje overleden is bij een lief baasje gekomen die voor mij een nieuw plekje zou zoeken.

En dat leek gelukt te zijn en dat werd Bibi ook 8 jaar en ook opgevangen door iemand die een plekje zou zoeken voor haar, helaas lukte dat niet en zag ze mijn knappe verschijning op de senioren site en dacht dat wij wel zouden matchen en dat klopte want we zijn echt heel blij met elkaar.

Maar het vinden voor een eigen baasje werd moeilijk en zo zijn wij samen terug gegaan naar het baasje die alleen voor mij een nieuw plekje zou vinden, tja het is wel een verhaal maar weet je hoe blij wij beide zijn met elkaar. Beide hebben we nooit een maatje gehad en nu op onze oude dag ontdekken we de ware liefde.

Ik heb wel wat last van een stram lijfje en daar gebruik ik pijnsitilling voor en dat smaakt super lekker dus dat neem ik graag in ook hoor ik niet zo heel goed maar ik ben daardoor niet schrikkerig, ik ben ook een lief en rustig en gemoedelijk ventje en mijn vacht is niet lastig te onderhouden. Ik heb altijd binnen gewoond maar nu woon ik buiten en omdat ik binnen gewoond heb kan dus zowel binnen als buiten wonen alleen niet op een open veld maar een beschut plekje met lekker veel stro in de winter en geen tocht kan ik prima buiten wonen.

Mijn lieve Bibi is ook een heel lief meisje en is ook gewend om binnen te wonen maar leeft nu samen met mij buiten en we kunnen elkaar ook heerlijk warm houden mochten we buiten blijven wonen.

Bibi is ook een lief en gezellig meisje en zij is pas naar de kapper geweest om een leuke zomer coupe aan te laten meten want zij is een teddy en die hebben wel vachtonderhoud nodig, dat laat ze goed toe hoor ook zijn we samen naar de witjas geweest en daar hebben we een enting gekregen tegen de 3 dodelijke ziektes en nu zijn we echt helemaal klaar voor een eigen baasje met fijne ruime woonruimte.

Dus lief nieuw baasje maakt het jou niet uit dat wij een ouder koppel zijn maar nog gerust een paar jaar ouder kunnen worden neem dan snel contact op met vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons huidige baasje, oja wij wonen in de regio Hoorn.

Annabel en Vic

Wij zijn wel een echte love story, want weet je ik ,Vic ben een gecastreerd ventje en ik ben 8 jaar en ik ben door afstand in de opvang gekomen en verdrietig dat ik was echt ik was zo ongelukkig en ik wilde eigenlijk niet meer leven en ging heel slecht eten.

Annabel is 3 jaar en ook zij kwam door afstand in de opvang en ook zij zag het leven niet meer zitten door de stres en het verhuizen at zij ook niet goed en omdat wij beide meer zorg en liefde nodig hadden gingen we naar een lief pleeggezin

En gelukkig zag ze dat er medische niks mis was met ons maar dat we gewoon eenzaam waren en daardoor niet goed aten en niet echt opknapte en toen kreeg het ze een gouden idee en heeft ze ons met elkaar kennis laten maken.

En wat denk je we vielen als een blok voor elkaar en konden elkaar steunen in ons verdriet en we knapte beide op en werden steeds gekker op elkaar en we zijn echt super verliefd op elkaar geworden en doen alles samen en we delen ook graag ons eten met elkaar.

We passen zo goed bij elkaar omdat we van dezelfde dingen houden zoals lekker graven en rennen en ook al is Vic ouder hij doet niets onder voor mij en is lekker fit, en nu zijn we zo ver dat we op zoek zijn naar een eigen gouden mandje met lekker veel ruimte een keer een aaitje vinden we prima hoor maar het liefst doen we dat bij elkaar.

We zijn niet zo geschikt voor heel jonge kids maar wat oudere die geleerd hebben hoe je met konijnen om hoort te gaan zou prima zijn, dus kun jij ons alles geven wat we verdienen kom dan naar www.konijnenopvanghazel.nl in Schaijk, wij zijn er helemaal klaar voor.

Orlando en Oueenie

Ik, Orlando ben jarig op 1 november en dan wordt ik 8 jaar maar voorlopig ben ik nog 7 jaar, ik woon samen met mijn Queenie en zijn is nog een jonge blom van 4 jaar en zijn viert haar verjaardag op 2 februari.

Wij wonen al een tijdje samen en zijn heel erg gelukkig met elkaar helaas ging onze baas verhuizen naar een appartement en konden wij niet mee omdat je daar geen huisdieren mocht hebben, echt zo stom dat dat niet mocht want onze baasjes waren daar heel verdrietig van.

Nu hopen zij en wij dat we snel een lief baasjes vinden met lekker de ruimte waar wij samen oud mogen worden en dat kan nog wel wat jaartjes duren hopen wij.

Ben je nou op zoek naar een lief gezellig koppel kom ons dan ophalen we wachten namelijk al best even op een nieuw plekje. Heb jij nou lekker de ruimte kom dan naar www.knijnenko.nl in Bavel want daar wonen wij.