Skip to content

Gerard

Ik ben een gecastreerd ventje en mijn leeftijd is geschat tussen de 6 en 9 jaar oud maar dat had je niet gedacht he maar toch is het zo en ik zie er nu weer super knap uit maar ik heb een slecht leven gehad.

Ik ben zwaar verwaaloosd bij de opvang binnen gekomen ik had super lange tanden bijna zo groot als van een olifant waar ik niet meer mee kon eten, daardoor was is ik heel mager en mijn kleine lijfje zat onder de bijtwonden van andere konijnen en ik voelde mij zo verdrietig en ik had pijn in mijn hele lijfje.

Gelukkig was ik net op tijd bij de opvang en daar hebben ze mijn olifantstanden door de witjas laten trekken, daardoor kon ik weer goed eten en ben ik nu weer lekker aangekomen en ook zijn mijn wondjes geheeld.

En dan dacht je nou nu is hij weer helemaal het mannetje maar nee ik heb ook nog een oogje waar ik niets mee kan zien.

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn hoor maar ik kan natuurlijk nog wel eens schrikken als je met je hand in mijn huis komt maar dat komt ook omdat ik aan een kant niks meer zie.

Maar eerlijk ik ben buiten een grappig en vrolijk konijn ook gewoon een pittig ventje maar gelukkig voor jou ik kan je geen pijn doen met bijten want ik heb geen tanden meer, ;-) wel kan ik gewoon biks en hooi eten hoor maar mijn groenten moet je kleiner snijden anders krijg ik die niet weg.

Nou dat is mijn levensverhaal en nu ik klaar ben voor een date hoop ik dat mijn leventje eindelijk zo gaat worden zo als een konijn hoort te krijgen en ik verdien het dubbel en dwars.

Dus baasje heb jij lekker de ruimte en een eenzaam meisje neem dan contact op met www.opvangcentrumdemaashorst.nl in Schaijk en maak jij van mij dan eindelijk een happy ventje..

Chiel

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik ben door afstand in de opvang terecht gekomen en dat is natuurlijk nooit leuk, maar ze hebben wel beloofd dat ik de opvang ga verlaten met een meisje en dat vind ik natuurlijk super leuk.

Ik ben een vrolijk, actief en een sociaal mannetje, of ik aaien met mensen leuk vind dat zijn ze nog aan het bekijken maar ach het gaat er om dat ik het fijn heb met mijn meisje en die lekker verwen met knuffeltjes.

Mijn vacht heeft verschillende tinten van bruin en wat grijs en ik ben zeker geen half wildje maar gewoon een knap tam ventje, heb je al in mijn donkere kijkers gekeken en heb je mijn lange wimpers al gezien daar is menig vrouw mens jaloers op.

Ik hoop dat nu ik op deze dating site staan snel een lief lekker ruikend meisje ga vinden en een baasje waar ik de rest van mijn leven bij mag blijven wonen.

Ben jij dat baasje en heb je ook nog eens ruime huisvesting kom dan maar snel naar  www.opvangcentrumdemaashorst.nl in Schaik

Jackson

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben 8 jaar en verdrietig mijn allerliefste Lily mijn zielsverwant is overleden en wij waren echt een twee-eenheid en nu ben ik echt vreselijk verdrietig en eenzaam.

Ze was een lief klein dwergen meisje maar ze werd ziek en helaas is ze niet meer beter geworden.

Ik ben een Nederlands hangoordwergje en ik ben echt een super lief ventje, ik heb een prachtig mooie glanzende vacht en ik heb mooie donkere oogjes waar ik heel zwoel mee kijk.

Want ik hoop dat ik met mijn zwoele blik een baasje kan verleiden die een eenzaam meisje heeft zitten en die met mij op date wil. Buiten dat ik een lief ventje ben heb ik ook een gouden karakter en nu ben ik dus op zoek naar een even zo lief meisje als dat mijn Lily was.

En heb jij dan ook nog lekker de ruimte en mag ik dan voor eeuwig en altijd bij jou komen wonen, neem dan maar snel contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl want ik vind het leven alleen echt veel te zwaar. Dus stop dat lekker ruikende meisje maar snel in een vervoersmandje dan ga ik haar verleiden met mijn zwoele blik.

Zorro

Ik ben een gecastreerd klein ventje en ik ben 6 jaar en ik ben op 2 januari geboren ik stond al meer dan een jaar met mijn grote liefde op de senioren site en nu is zij overleden en heeft ze nooit meer het geluk gehad van een eigen baasje hoe verdrietig is dat.

We werden goed verzorgt in de opvang hoor daar lag het niet aan maar ieder konijn wil toch graag een eigen baasje en een eigen plekje waar je zeker van weet dat je daar altijd mag blijven wonen.

Nu ik alleenstaand ben geworden hoop ik dat ik snel weer een lief meisje en een baasje ga krijgen en ook al ben ik klein een mooie ruime ren zou ik top vinden.

Ik ben een heel vriendelijk en nieuwsgierig ventje en ik kom graag iets uit je hand halen maar een aaitje dat hoeft voor mij niet zo nodig ik knuffel liever met mijn meisje want daar zorg ik goed voor.

Dus ben jij op zoek naar een lief, vrolijk en gezellig ventje kom dan maar snel naar www.opvangpruttel.nl in Poortugaal regio Rotterdam dan hoop ik echt dat ik na zo lang in de opvang te hebben gewoond eindelijk een eigen plekje te vinden. Mag dat bij jou??

 

Honey

Ik ben een gecastreerde ram van bijna 7 jaar want ik ben jarig op 1 juli, en je snapt wel wat ik vraag voor mijn verjaardag, een nieuw meisje en een nieuw baasje en een ruim huis.

Als ik dat voor mijn 7de verjaardag krijg heb ik alles wat mijn hartje begeert, ik heb een mooie vacht met allerelei mooit tinten van grijs naar beige, ook heb ik grappige haartjes rond mijn koppie en ik heb lieve kleine oortjes.

Ik vond het best een beetje spannend om op de foto te gaan maar in het echt ben ik gewoon een lief en vrolijk ventje.

En ik ben dus op zoek naar jou een lekker ruikend meisje, je mag gerust wat jonger zijn hoor en ouder ook dat maakt mij niks uit als we elkaar maar gelukkig kunnen maken.

Is jou baasje nou voor mij gevallen kom dan samen met haar naar www.konijnenopvanghillegom.nl want daar zit ik vol spanning op jou te wachten.

Knabbel

Ik ben een gecastreerd ventje en ik ben op 11juni jarig en dan wordt ik 9 jaar en dan kom ik voor mijn verjaardag in de opvang terecht, nou wat voor een cadeau is dat zeg.

Gelukkig weet ik zeker dat ik mijn 10de verjaardag wel weer samen met een meisje mag vieren want gelukkig krijgen de oudjes onder ons best snel weer een nieuw baasje en een lief meisje.

Ik ben gewoon een lieverd en ook nog eens een knappe lieverd ook want ik ben van top tot teen knap en omdat te laten zien heb ik vooral mijn achterkant laten fotograferen dus wil jij mij omtzettend lieve en knappe snoet goed zien dan moet je snel naar de opvang komen.

Neem je dan ook je lieve meisje mee en als je dan ook nog mooie huisvesting hebt zorg ik dat ik met mijn snuit vooraan staan dan kun jij gelijk zien hoe knap die is.

Ik woon bij www.konijnenopvanhillegom.nl en ik hoop je snel te zien samen met je meisje en dat wij samen er nog een paar mooie jaren bij aan mogen plakken.

Scooter

Ik ben een gecastreerd ventje van bijna 8 jaar en helaas is mijn lieve Pip overleden en wil mijn baasje stoppen met het houden van konijnen en daar ben ik natuurlijk super verdrietig door.?

Ik ben een super knap ventje en buiten dat ik zoooo knap ben, ben ik ook een lekkere stoere bink niks een oud sloom konijn nee gewoon een lekkere actieve vent die op zoek is naar een even z'n stoere meid .

Ik ben super nieuwsgierig en vind vooral nieuwe dingen ontdekken en dat doe ik natuurlijk het liefst met jou lekker ruikend konijnenmeisje!

Ik ben heel lief tegen mijn meisjes maar ik ben wel graag de baas in onze relatie, ik vind mensen prima maar ik ben niet van het knuffelen nee dat bewaar ik voor mijn meisje.

Ik kan buiten wonen maar ook binnen, nu woon ik lekker buiten en ik ben honden gewend, ik moet soms wel eens niezen en daar ben ik heel vaak voor naar de witjas voor geweest en die heeft werkelijk alles onderzocht maar heeft niets kunnen vinden en hij denkt dat ik een allergie heb.

Ben jij voor mij gevallen en heb jij lekker veel ruimte dan kun je mailen naar knaagdieropvang@hotmail.com dan kan ik zelfs daar op koppelvakantie als je dat fijn vind of dat je het koppelen lastig vind. Ik woon in de regio Silfolde, ik hoop je daar te ontmoeten.