Skip to content

Indi

Ik ben een voedster van 8 jaar en ik ben op zoek naar een lief vriendje en een heel lief baasje, een baasje die mij de tijd geeft om te wennen want ik vind alles best spannend.

Ik ben echt op zoek naar een lief en rustig ventje en een rustig plekje daar waar ik gewoon lekker mijn gang kan gaan dan voel ik mij het fijnst, dus geen drukte om mij heen gewoon lekker zen zijn samen met mijn rustige ventje.

Ik heb ook graag de ruimte want ik ben geen suf konijn hoor, ik ben gevacineerd en gechipt alleen niet gesteriliseerd wat ze normaal wel doen bij de voedsters die in de opvang komen.

Maar de reden dat ze geen risico willen nemen met mij dat komt omdat ik niet zo lekker in mijn velletje zit en ik eet en drink prima hoor en ik ben ook niet ziek of zo maar de opvang kan er niet de vinger opleggen en daarom hebben ze besloten mij niet te laten steriliseren.

Ik vind het allang prima hoor dan hoef ik tenminste niet naar de witjas en ben ik nu klaar om een maatje te ontmoeten en ik hoop dat jij een ventje hebt waar ik prima bij zou passen en als dat zo is kom je dan naar www.konijnenopvangjoy.nl in Kolham ( Groningen )

 

 

Julia

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben 7 jaar jong en ik ben al enigste van een groep konijnen overgebleven dus ik ben al mijn maatjes verloren hoe verdrietig is dat, nou ik kan je zeggen heel verdrietig.

Ik ben nu weer terug waarvan ik ooit uit geplaatst ben en ik hoop dat ik snel weer een nieuw maatje vind helemaal voor mij alleen, want weet je ik ben best een beetje verlegen en daar werd het in de groep niet echt minder van.

Ik vind alles gewoon wat spannend en niet alleen konijnen maar ook mensen daar heb ik gewoon wat meer tijd voor nodig om aan te wennen dan andere konijnen, dat wil overigens niet zeggen dat ik boos doe hoor nee ik ben verder gewoon lief.

Ik dacht ik ga heel dicht bij de lens van de camera zitten zo kunnen jullie mij goed zien en ik jullie;-)

Ik ben nu op zoek naar een lief stabiel ventje die mij aan de poot meeneemt en mij laat zien dat er niks is waar ik bang voor hoef te zijn en dat ik gewoon weer een blij konijn laat worden want ik wordt hier in de opvang er niet vrolijker op en ik ben echt toe aan een maatje.

Heb jij nou ruimte buiten of binnen ik vind beide prima wil je dan snel naar www.konijnenparadijs.nl komen ik kijk erg naar je uit.

Bruintje ( binnen konijn )

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik ben 8.5 jaar en ik heb een chronische luchtweg probleem en dat is snot en dat heb ik bijna mijn hele leven al en het hoort gewoon bij mij, vaak denken mensen dan dat ik alleen maar bij een ventje geplaatst kan worden die het zelfde heeft maar dat is in mijn geval niet aan de orde.

Ik ben een heel er lief voor mensen maar ik kan soms nog wel eens sjaggie zijn tegen mijn vriendje en voor de oplettende kijkers onder ons ik heb hier al eerder op gestaan en was herplaatst maar helaas was ik niet aardig genoeg tegen mijn ventje en die kon het niet goed aan.

Nu ben ik dus weer terug en zoek ik een stabiel ventje die een mooi binnen verblijf heeft waar wij samen wat rond kunnen scharellen, omdat ik soms dus wat sjaggie kan doen is het belangrijk dat ik goed gekoppeld moet worden en het beste is omdat hier in de opvang te doen.

Dus als jij denkt, mijn ventje zou best eens kunnen klikken neem dan zijn tandenborstel en pyjama mee zodat we hier gekoppeld worden en hier blijven tot het echt klikt en dat we dan samen weer naar jou huis gaan, dat hoeft natuurlijk geen weken te duren hoor.

Mocht jij zelf echt ervaring hebben in het koppelen dan kunnen we in de opvang overleggen of het bij jou thuis zou kunnen, wel woon ik binnen en vaak is een neutrale ruimte dan best lastig en is het fijn om het niet in je eigen huis te doen.

Ik woon nu bij www.konijnenparadijs.nl in De Blesse ( Overijssel )