Skip to content

Lady

Ik ben een voedster van ongeveer 8 jaar en ik ben in de opvang terecht gekomen omdat er door gezinsuitbreiding geen ruimte meer was voor mij tja niet leuk dus.

Ik ben een rustige dame en ik moet in het begin wel even wennen aan je maar zodra ik je ken vind ik het prima om een aaitje te krijgen, ik ben verder een grappig konijn want ik heb de zogenaamde vliegtuigoren.

En je snapt vast wel waarom dat zo heet, ze zijn niet te controleren want dan zit de ene omhoog en dan de andere het maakt ook niet uit welke kant ik met mijn koppie op ga ze zwabberen alle kanten op.

Ik kan buiten wonen maar ik kan ook binnen wonen, natuurlijk moet er in beide gevallen veel ruimte zijn want ik ben echt geen oud besje wat stil in een hoekje zit en om je body in chape te houden moet ik wel even los kunnen gaan.

Ik ben verder een mooie verschijning al zeg ik het zelf en ik hoop dat je snel met je eenzame ventje naar www.konijnenopvangspijk.nl  in Spijk komt want ik zou het top vinden om snel een leuke date te hebben met jullie.

Bonnie ( Ik mag als uitzondering alleen herplaatst worden )

Update, het blijkt dat ik nu ik bij een vrijwilliger woon in een lekkere ruimete ik een blij en vrolijk konijn ben geworden, in de opvang was ik niet blij en lag maar een beetje in de ren verdrietig te wezen.

Omdat ik al een paar x een date heb gehad en daar ook niet blij mee was hebben ze besloten dat ik ook alleen bij een baasje met lekker de ruimte mag wonen en omdat ik al echt op leeftijd ben mag ik voor een goed huis zonder adoptie kosten bij jou komen wonen.

Er is ook wat atrosse geconstateerd en misschien wilde ik daarom ook niks van de ventjes weten.

Ik ben een echte Vlaamse reus dame en ik ben 5 jaar en dat is al best een leeftijd voor een Vlaam, maar geloof mij er zit nog pit genoeg in mij.

Ik ben mijn grote liefde verloren en ik ben daar natuurlijk vet verdrietig om en weet je ik ben al best een tijdje in de opvang waar ik overigens al eerder geweest ben maar het is nog steeds niet gelukt om de juiste te vinden.

Ik heb een paar ventjes mogen ontmoeten maar echt ik vond ze echt niet lekker ruiken en ook onze karakters klikte niet. 

Ik zie er op de foto een beetje warig uit maar inmiddels zie ik er weer mooi uit mijn vacht glanst weer en ik heb de mooiste ogen en wimpers die je al vrouw wil hebben, dus heb jij lekker veel ruimte wil je dan naar www.knijnenko.nl in Bavel komen want dan wordt ik weer een blij en vrolijk konijn.

 

 

Nijnie

Zo daar ben ik dan, ik ben het schatje van de week en ik ben een voedster ik ben 6 jaar jong  en hoe knap ben ik, mijn koppie ziet er super schattig uit en ik vind het ook leuk om op de foto te gaan.?

Ik lijk wel een fotomodel mijn pootje mooi wat naar voren en mijn koppie een beetje scheef en met een zwoele blik kijk ik in de camera.

Buiten dat ik knap ben en ik op deze manier de liefde van mijn leven probeer te vinden ben ik ook nog eens een lief meisje met een gouden hartje. Dat moet toch menig mannen konijnen hartje op hol doen slaan.

Het lijkt mij ook super om jou en je baasje snel te ontmoeten zodat we kunnen kijken of er een klik is en of ik dan bij jullie kan komen wonen, natuurlijk moet je ook wel lekker de ruimte hebben hoor want ik ben een lekker actief meisje en hou er van lekker rond te hippen.

Ziet jou baasje het wel zitten met mij kom dan maar snel naar www.opvangfranky.nl in Eindhoven want ik ben er meer dan klaar voor om op date te gaan.