Skip to content

Lilo en Stitch

Wij zijn een super verliefd duo en wij zijn 6 jaar, wij zijn actief geweest als konijnen om bij oudere dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking op visite te gaan.

Wij zijn rex konijnen en hebben een fluweel zachte vacht en dat nodigt uit tot aaien en omdat we dat gewend zijn vinden we dat nog steeds best fijn, wij zijn zo wie zo een rustig koppel en gingen ook altijd samen op pad.

Door omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuwe baas met lekker de ruimte, we wonen buiten en ik Lilo de bruin met rode vacht ben een gecastreerd ventje en ik ben zo in love op Stitch en natuurlijk zoeken wij samen een nieuwe plek.

Wij zijn ook hel rustig en zouden dus prima bij kinderen kunnen wonen, natuurlijk moeten dat wel kinderen zijn die weten dat je ons niet op kunt pakken en mee rond gaan lopen, die ons lief behandelen en verzorgen en ons zeker niet plagen, en die ons natuurlijk af en toe wat lekker komen brengen.

Dus zoek je echt lief en rustig en knap koppel neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk foto's mee van je huisvesting dan zorgt zij dat je in contact komt met mijn baasje en hopelijk kunnen we dan snel van elkaar genieten.

Wij wonen nu in Beuningen ( regio Nijmegen )