Skip to content

Lilo en Stitch

Wij zijn een super verliefd duo en wij zijn 5 jaar, wij zijn actief geweest als konijnen om bij oudere dementerende mensen en mensen met een verstandelijke beperking op visite te gaan.

Wij zijn rex konijnen en hebben een fluweel zachte vacht en dat nodigt uit tot aaien en omdat we dat gewend zijn vinden we dat nog steeds best fijn, wij zijn zo wie zo een rustig koppel en gingen ook altijd samen op pad.

Door omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuwe baas met lekker de ruimte, we wonen buiten en ik Lilo de bruin met rode vacht ben een gecastreerd ventje en ik ben zo in love op Stitch en natuurlijk zoeken wij samen een nieuwe plek.

Wij zijn ook hel rustig en zouden dus prima bij kinderen kunnen wonen, natuurlijk moeten dat wel kinderen zijn die weten dat je ons niet op kunt pakken en mee rond gaan lopen, die ons lief behandelen en verzorgen en ons zeker niet plagen, en die ons natuurlijk af en toe wat lekker komen brengen.

Dus zoek je echt lief en rustig en knap koppel neem dan contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk foto's mee van je huisvesting dan zorgt zij dat je in contact komt met mijn baasje en hopelijk kunnen we dan de komende feestdagen van elkaar genieten.

Wij wonen nu in Beuningen ( regio Nijmegen )

 

Ted en Flora

Ik ben de teddy en ik ben 8 jaar en heb een mooie en lieve jonge dame aan de haak geslagen want mijn Flora is pas 2 jaar en zo zie je maar weer dat de oudjes onder ons echt niet standaard aan oudere maatjes gekoppeld hoeven te worden.

Geur en karakter dat is het belangrijkste en als dat klikt dan is leeftijd echt niet het belangrijkste, wel is het fijn dat het maatje een stabiel karakter heeft en het niet een te jong spring in het veld is want dat zullen we te druk vinden.

Mijn Flora is een prachtig vos konijn en haar sneeuw witte vacht heeft in tegenstelling tot mijn mooie vacht geen onderhoud nodig, ik wel en moet echt wekelijks geborsteld en in model gehouden worden.

We zijn super verliefd en zoeken dan ook samen een mooie ruime ren en een lief baasje die het geen probleem vind om mij te borstelen, we staan een beetje anders dan anders op de foto dan normaal maar dat komt omdat Flora het allemaal zo spannend vind en ze verstopte zich steeds en ik maar zoeken.

Maar toen ik haar vond had ik net geen camera bij mij om een mooie selfie van ons te maken en daarom heeft de opvang ons maar zo op de foto gezet, maar we zitten echt lekker tegen elkaar aan hoor.

Kun jij ons een goed huis geven neem dan contact op met www.flappus.nl in Zwolle, we hopen je snel te ontmoeten.

Potato en Bean

Wij zijn 2 super jonge konijnen want we zijn op 12-8-2023 geboren en  natuurlijk is Bean gecastreerd en zijn wij beide geent en wij horen nog lang niet op de senioren site maar wij zijn half wildjes en dat betekend dat wij een speciaal plekje zoeken.

Want omdat onze moeder waarschijnlijk gedekt is door een wild konijn hebben wij het wilde bloed in ons lijfje en hebben wij een andere aanpak nodig dat de tamme konijnen.

Zo zoeken wij grotere huisvesting dan dat de tamme konijnen nodig hebben en ons huis moet helemaal afgesloten zijn omdat wij meester zijn in het ontsnappen, ook willen we heel graag graven en ook graag andere leuke dingen om ons in te verstoppen.

Ook ons dak moet dicht zijn want we kunnen zelfs klimmen en ook gerust best hoog hoor daarom is het leuk voor ons om diverse hoogtes in onze ren te hebben waar we dan op en af kunnen springen want we hebben energie voor 10 en hebben we dat niet dan gaan we heel sjaggie doen en kunnen.

Verder moet je niet verwachten dat we schootkonijnen zijn nee wij willen lekker bezig zijn ik, Bean vind het overigens leuk om bij je te komen en wat lekkers uit je hand te halen maar aaien nee daar houden wij niet van.

Maar heb je eenmaal de ruimte en je verwachtingen zijn de juiste van half wildjes nou dat zijn wij geweldige dieren om te houden want we zijn altijd aan het bewegen en met onze mooie ranke lijfjes maken we de mooiste bewegingen, ook onze mooie donkere ogen en lange wimpers geven ons een mooie uitstraling het is echt genieten als je ons in je mooie ruime afgesloten ren ziet.

Wij tweetjes staan nu op deze site maar in de opvang zit nog z'n mooi koppel en ook in andere opvangen zitten half wildjes en daarom hebben ze ons voor de extra aandacht van de half wildjes op deze site gezet. wij zitten in ieder geval bij www.opvangcentrumdemaashorst.nl  in Oss en nu wonen we nog binnen maar we kunnen niet wachten tot we een mooie ruimte buiten gaan krijgen in het voorjaar.

 

Mell en Mollie

Wij zijn een bijzonder koppel want wij zijn 2 voedsters en wij zijn heel gek op elkaar wij wonen al heel lang samen en zelfs in de opvang met al die lekkere geurtjes van die ventjes blijven we dikke vriendinnen en vandaar dat wij samen naar een nieuw huis mogen verhuizen.?

We zijn  7 jaar en echte dwergjes en ook al zijn wij al op leeftijd wij zijn nog lekker actief en doen alles samen we zijn zeker geen stel oude dozen hoor.

Natuurlijk wil het niet zeggen dat je maar 2 voedsters bij elkaar kunt zetten omdat wij het toevallig heel gezellig samen hebben, want echt de meeste dames krijgen ruzie en dat kan zelfs na jaren nog, wij zijn dus geen voorbeeld maar een uitzondering op de regels.

Ondanks dat we maatje klein konijn zijn wil dat niet zeggen dat we ook in een klein huis kunnen wonen hoor nee gewoon lekker de ruimte om lekker samen te binken daar zijn wij naar op zoek.

Wij wonen nu bij www.flappus.nl in Zwolle en ben je op zoek naar een lief en gezellig koppel voor in de tuin kom daar dan maar snel hier heen want de opvang zit bommetje vol.