Skip to content

Sofia

Ik ben een voedster van bijna 11 jaar en zeg nou eerlijk had jij dat gedacht toch, ik zou gerust voor een jongere dame door kunnen gaan maar ik ben toch echt bijna 11 jaar.

Ik ben een vrolijk en vriendelijk meisje en ik ben op zoek naar een vriendje en een nieuw baasje voor de rest van mijn leven, ook moet hij mooie huisvesting hebben zodat we ondanks dat we op leeftijd zijn nog heerlijk rond kunnen hippen en lekker samen kunnen relaxen.

Zo als je ziet woon ik gewoon nog lekker buiten en heb mijn winterjas al aangemaakt en zou het tof zijn als we elkaar straks lekker warm kunnen houden.

Ik zag Grijs op deze site staan en hij is een ventje van mijn leeftijd en hij knabbelt ook lekker aan een groen blaadje dat doe ik ook en hoe leuk zou het zijn als wij elkaars groene blaadje konden zijn.

Maar ja hij woont nog bij zijn baasjes en die willen ook stoppen met het houden van konijnen en het zou wel echt een wonder zijn als er iemand zou zijn die ons beide zou willen adopteren  en dat we dan saampjes aan groene blaadjes kunnen knabbelen, ach je mag toch best een beetje dromen als konijn en wie weet sommige dromen komen uit.

Maar ik zou ook gerust met jou ventje op leeftijd aan een groen blaadje willen knabbelen hoor, mocht jij nou op zoek zijn naar een senior meisje die nog gewoon vrolijk en actief is neem dan contact op met www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel ) dan kunnen we samen op date. 

Sientje

Ik ben een voedster en ik ben pas 5 jaar en eigenlijk moet ik een jaartje ouder zijn want ik ben nog niet echt een senior dat wordt ik volgend jaar in september en dan wordt ik 6 en dan mag je eigenlijk pas met je snoet op deze site.

Ik sta er toch vast op omdat er een te kort aan voedsters is en zeker aan oudere en ik ook gerust bij een wat ouder ventje herplaatst kan worden, natuurlijk ook bij een jongere hoor eigenlijk kan je met mij beide kanten op.

Ik ben een gezellige dame en sta op de uitkijk om te kijken of mijn droom vriendje al in aantocht is want daar ben ik helemaal klaar voor en als mijn nieuwe vriendje dan ook nog een lief baasje en veel ruimte heeft nou dan komt mijn droom helemaal uit.

Kun jij mijn droom waarmaken kom dan naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beunigen ( Overijssel ) want daar kijk ik erg naar uit.