Skip to content

Peony en Mini

Ik, Peony ben de man in onze relatie en ik ben 5 jaar jong en ik heb vacht verzorging nodig en dat laat ik prima toe, je ziet het niet door mijn haar maar ik heb maar een oogje, mijn grote liefde Mini heeft een geschatte leeftijd en dat is tussen de 2 en 4 jaar jong.

Ik doe het prima met een oogje hoor en mijn Mini heeft ook een operatie gehad toen ze binnen gebracht werd, ze bleek een goedaardig gezwel op haar buik te hebben en dat heeft de witjas weggehaald en nu is ze weer helemaal hersteld.

Door wat Mini heeft meegemaakt is zij wat gereserveerd maar niet dat ze niet naar je toe komt hoor of boos doet nee ze is gewoon iets voorzichtiger dan dat ik ben, wat ik ben een super sociaal ventje ik vind alles en iedereen leuk en een aaitje nou kom maar op dat vind ik ook heerlijk.

Ik ben wel wat gevoelig in mijn darmpjes maar met de selective brokjes gaat dat prima dus vooral niet veranderen hoor anders heb ik straks een vies stinkend kontje en dat vind Mini mij niet meer lekker ruiken maar die vieze groene vliegen wel, nou die wil je echt niet in de buurt van konijnen hebben zitten.

Heb jij nou lekker de ruimte en vind je ons een super koppel, wat we natuurlijk ook zijn kom dan snel naar www.opvangcentrumdemaashorst.nl ( regio Oss )dan gaan we het vast super gezellig hebben in jullie tuin.

Beau en Bibi

Wij zijn een prachtig koppel van net 6 jaar want we zijn beide in september geboren dus dat is nog maar kort geleden dat we 6 jaar zijn geworden en wij hopen toch echt dat we volgend jaar onze verjaardag bij een nieuw baasje mogen vieren met alles er op en er aan, slingers aan ons hok en lekkere worteltaart hoort er natuurlijk ook bij.

Wat lijken wij op elkaar he maar je kunt ons goed uit elkaar houden want de een heeft wat meer wit op zijn koppie dan de andere maar hoe grappig zien wij er uit.

Wij zijn beide lieve rustige konijnen maar soms kunnen we ook wat schrikkerig reageren, Bibi vind aaien heel erg fijn maar ik, Beau ben daar niet zo van ik knuffel liever met Bibi.

Bibi heeft last van een chronische verkoudheid maar ik heb daar geen last van hoor en weet je zij heeft iets van chips of zo in haar lijfje ik vind het gek want mensen eten chips toch,er schijnt een medische dossier op te staan wat meegestuurd kan worden als wij een nieuw baasje vinden, zo weet die witjas precies wat ze nodig zou moeten hebben mocht ze er hinder van hebben.

Zoek jij nou een lief en gezellig koppel en heb je lekker de ruimte neem dan contact op met www.opvangcentrumdemaashorst.nl ( regio Oss) zij kunnen je alles over dit koppel vertellen.

 

Syl en Nova

Ik, Syl ben de man in onze relatie en ik ben 7 jaar en mijn grote liefde die is een jaartje jonger en is dus 6 wij zijn erg in love met elkaar en wij zijn nu samen op zoek naar een nieuw baasje en lekker ruime huisvesting.

Ook al is onze leeftijd wat ouder dat wil niet zeggen dat wij een stel slome konijnen zijn, nee hoor wij staan nog volop in het leven en zijn misschien pas op de helf van ons konijnenleven, want we kunnen wel 12 jaar of 13 worden dus hebben we best wat jaartjes voor de boeg.

Wij zijn eigenlijk gewoon een lief stel konijnen waar je veel plezier van kunt hebben en we hopen nu we op deze site staan we snel een lief baasje vinden want daar zijn we beide aan toe, ze zijn lief hier hoor en we krijgen lekker eten maar toch is een eigen baasje met een eigen plekje waar wij naar op zoek zijn.

Zie jij het zitten met ons kom dan snel naar www.konijnenopvangmaaike.nl in Beuningen ( Overijssel )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S?

Joep en Job ( ook wij hebben een klein rugzakje )

Wij zijn zo wie zo al een bijzonder koppel want wij zijn 2 ventjes die prima met elkaar kunnen vinden en dat is echt een uitzondering ik, Joep ben 6 jaar en mijn maatje is 5 jaar en wij zijn kruisingen en onze vacht is Grijs en Black & Tan.

Wij zijn klein van stuk en hebben beide de nare ziekte E.c en daarom noemen ze ons konijnen met een rugzakje omdat we soms gewoon wat meer zorg nodig hebben, bij Joep is een oogje verwijderd omdat hij een Glaucoom oog had en dat doet heel erg zeer maar gelukkig heeft hij er geen pijn meer aan en doet het prima met een oogje.

Ons rugzakje is maar klein hoor want op zich hebben we nu geen last van de E.c maar omdat zo te houden is het goed om regelmatig een kuur te te geven die zorgt dat die nare parasiet niet de kop op steek, daarom is het heel goed als je ons weerstands verhogende middelen geeft bv in de vorm van gedroogde kruiden.

Doordat het niet te zien of de weerstand laag is bij konijnen kan de parasiet toeslaan en daarom is preventief een kuurtje dan heel erg goed, wist je trouwens dat zeker 80% van de konijnen drager zijn van de E.c parasiet dus op zich is het niet zo dat wij nu zo heel veel anders zijn dan de meeste konijnen.

Wij zijn echt een super lief, geweldig leuk en ondernemend koppel ondanks de tegenslagen die we hebben gehad en daarom vinden wij dat wij ook een kans moeten krijgen om bij een lieve zorgzame baasjes te gaan wonen en hopen dat je snel naar www.flappus.nl in Zwolle komt om ons op te halen en dan gaan wij samen heel erg van elkaar genieten dat weten wij zeker.