Skip to content

Bailey ( ik ben gereserveerd en inmiddels gecastreerd )

Ik ben een ventje en ik ben geschat op de leeftijd 8/9 jaar helaas is dat niet helemaal duidelijk en ik ben mijn hele leven alleen geweest ik heb het wel goed gehad want ik heb binnen gewoond bij mijn vorige baasjes.

Maar nu zit ik in de opvang en daar heb ik het natuurlijk niet zo fijn iedereen is lief hoor maar ik wil hier niet lang blijven wonen zo alleen in een stal met veel stro want dat is best eenzaam.

Maar ik heb best wel voor kopzorgen bij Veronica van deze site gezorgd en dat komt omdat ik niet gecastreerd ben en dat betekend dat ik ongcastreerd herplaats moet worden en ook dat ik nooit het echte konijnen leven kan gaan leven zo als het hoort.

En wat is het ultime konijnen leven dat is samen wonen met een lief maatje en dat zou in mijn geval een lief meisje moeten zijn en tja ik zou het prima vinden hoor om zo bij haar te gaan wonen maar ik wil natuurlijk niet dat mijn lieve oudere meisjes nog baby's gaat krijgen daar moet ik wel voor gecastreerd worden.

Veronica wil natuurlijk niet meewerken aan nog meer jonge konijnen en daarom zet ze nooit een ongecastreerde ventjes op de site tenzij er een medisch probleem is waardoor hij niet gecastreerd kan worden, en ook liever geen konijnen alleen en nu heb ik dat alle twee en niet gecastreerd en daarom zou ik dus alleen herplaatst moeten worden.

Het is ook niet zo wat sommige mensen zeggen dat ik dan wel bij een gesteriliseerde voedster zou kunnen gaan wonen maar helaas dat werkt niet want ik ben wel echt een vent he ook al ben ik op leeftijd maar mijn hormonen werken nog prima en met dat lekkere luchtje van dat meisje nou ik zou helemaal gek worden van haar en haar de hele dag laten zien hoeveel ik van haar hou en constant op haar willen wippen.

Ik denk niet dat dat de relatie goed zal doen en ik als nog weer weg zou moeten. Dus je snapt het waarom ze goed na moest denken of ik wel op de senioren site kon.

Maar na wat overleg met de kinderboerderij waar ik nu zit heeft ze er toch voor gekozen om mij wel op de site te zetten omdat ik natuurlijk wel echt een ouder ventje ben en zij mij een baasje gunt die misschien naar overleg met haar kiest om mij toch te laten castreren daar wil zij wel mee helpen in welke vorm dan ook. De opvang staat er ook voor open dat hij mee mag en dan eventueel door het baasje zelf gecastreerd wordt, wel graag bij de witjas hoor niet zelf aan beginnen want dat zou niet oke zijn ;-(

Nou hoe tof is dat, het idee dat ik na mijn castratie gewoon een meisje kan gaan onmoeten nadat ik 8/9 jaar alleen heb gewoond dat zou toch geweldig zijn het zou een droom zijn die werkelijkheid zou kunnen worden.

Ben jij nou het baasje die hier aan mee zou willen werken dan kun je voor vragen over de castratie terecht bij vjanssen@upcmail.nl mocht je hem zo op willen halen dan kun je contact opnemen met Kibo@ulebelt.nl in Deventer.