Skip to content

Moppie

Ik ben een gesteriliseerde voedster en ik wordt in maart 9 jaar en ik hoop dat ik die verjaardag bij jou en je eenzame ventje mag vieren, lekker met worteltaart, kopje hooithee en natuurlijk niet te vergeten mooie slingers aan onze ren.

Ik zal dan ook een stuk vrolijker zijn hoor want ook ik ben mijn vriendje verloren en ook mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen het lijkt wel hip te worden zo veel oudjes als er op de dating site staan op dit moment.

Ik ben een gezellig en grappig meisje mijn vacht heeft veel mooie verschillende tinten en zelfs mijn oren en mijn ogen zijn beide verschillend van kleur, al met al gewoon een knappe verschijning.

Aaien hoeft niet perse hoor ik knuffel het liefst met mijn soortgenoten.

Ik ben op zoek naar een lekkere ruime ren met een eenzaam ventje om daar de rest van mij leven samen mee door te brengen, heb jij die kom dan maar snel naar www.konijnenherberg.nl in Moergestel. 

Saabje

Ik ben een gesteriliseerd voedstertje en ik wordt 6 jaar dit jaar en ik ben een echte dwerg maar dat had je vast wel gezien ik ben zo als ik er uit zie een schattig en lief meisje.

Ik heb het in het begin van mijn leven tot juni 2022 het verschrikkelijk gehad ik woonde met 131in een hel veel dieren bij elkaar in een hele vieze kleine stinkende ruimtes en in een slechte conditie,veel van ons waren ziek we hadden mijten, E.c olifantstanden, wonden en ook de dode konijnen lagen gewoon tussen ons in.

Ik ben met nog een groot aantal naar de konijnenherberg gegaan en daar heeft Lonneke met haar vrijwilligers er alles aan gedaan om ons weer beter te maken en ons van een schoon hok, lekker eten en veel liefde voorzien.

Ook zijn er veel verdeeld over andere opvangen en zo hebben de meeste van ons het gered en dat is zo fijn als opvangen goed samenwerken, helaas zijn er ook een aantal dood gegaan omdat voor hun de hulp te laat kwam.

Ondanks dat ik het zo slecht heb gehad ben ik een lief en rustig meisje gebleven zo lief dat ik niet zo goed in de groep paste en ze mij steeds alleen lieten zitten en dat is natuurlijk niet fijn, ik wil ook zo graag lekker tegen een vriendje aan zitten en elkaar warm houden en lekker samen eten en niet weggejaagd worden.

Daarom ben ik nu in de opvang terug en mag ik of samen met Rover want die vind ik wel lief en zij mij ook naar een lief ventje maar natuurlijk vind ik een eigen vriendje ook fijn hoor, zolang hij maar laat zien dat hij van mij houd.

Heb jij nou de ruimte en een lief vriendje en is het dan echt voor altijd wil je dan snel naar www.konijnenherberg.nl in Moergestel komen zodat mijn leven zo fijn wordt als dat het hoort te zijn. 

Pluis

Ik ben een Teddy Widder voedster en ik ben 6/7 jaar jong ik ben mijn vriendje in november verloren en mijn baasjes moeten voor 2 jaar naar het buitenland en ik kan niet mee.

Ze gaan daar op 1 april heen, ik dacht eerst nog dat het een grapje was maar helaas is dat het niet dus ik hoop dat ik voor die tijd een lief vriendje met baasje ga vinden aan mij zal het echt niet liggen hoor want ik ben een echte teddy en ons ras staat er om bekend dat wij heel erg lief en tam zijn en dat ben ik voor 100%

Ik vind het heerlijk om gekroeld te worden maar natuurlijk wel met de pootjes op de grond, mijn vacht heeft wel onderhoud nodig maar is wel makkelijk te borstelen natuurlijk moet dat wel wekelijks maar dat is fijn zo leren we elkaar goed kennen.

Ik ben gewend om buiten te wonen en vind het heerlijk om lekker in de tuin rond te hippen en om samen met mijn nieuwe vriend op avontuur te gaan in mijn nieuwe omgeving.

Ik ben nog nooit echt ziek geweest en ik hoop dat dat zo blijft, mijn favoriete eten is lekker biks en hooi en daar doe ik het prima op, denk jij nou ik wil best z'n lieve knappe en tamme dame voor mijn eenzame ventje stuur dat een foto van jou woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasjes en hoop ik echt dat ik wel op tijd een nieuw plekje vind voordat mijn baasje op reis gaan.

Ik woon in Hellevoetsluis op dit moment.

Imela

Ik ben een voedster en ik ben 7 jaar en ik ben in de opvang terecht gekomen omdat mijn liefje overleden is en mijn baasjes wilde stoppen met het houden van konijnen.

Ik hoop dat nu ik op de senioren site sta ik snel op date mag met een lief ventje want ik mis best een maatje, ik zit in mijn groene huisje al op de uitkijk maar helaas nog geen ventje te zien.

Ik ben een een grappig meisje en ik ben heel zorgzaam voor mijn lieve vriendje geweest, toen hij ziek werd heb ik heb nog veel vaker lekker gewassen ik wil wel graag het eerst aan tafel om de biks op te eten en ons dagelijkse worteltje op te knabbelen maar ja vrouwen en eten !!

Ik was in het begin toen ik bij mijn baasje kwam wonen best een beetje onzeker maar toen ik merkte hoe fijn het hier was toen liet ik mij graag aaien en vooral op mijn voorhoofd vind ik dat heerlijk, ik kan gerust een kwartier heel stil blijven zitten en genieten van de kroelbeurt.

Nu zoek ik dus opnieuw een lief baasje en een lief maatje zodat ik weer met beide kan kroelen, heb jij dan ook nog lekker de ruimte nou dan kom ik graag jou tuin onveilig maken want ik ben nog een lekkere actieve dame, ik woon nu bij www.konijnenopvanghazel.nl in Schaik en ik hoop dat jij daar snel heen komt met jou ventje.