Skip to content

Pluis ( binnen konijn )

Ik ben een teddy voedster van 9 jaar en ik woon mijn hele leven al lekker binnen en daar heb ik het super naar mijn zin en ik zoek nu ook weer een huisje voor binnen. Ik ben op zoek naar een nieuw baasje omdat mijn baasjes naar Curacao gaan verhuizen en daar is het echt veel te warm voor mij maar pas in juli hoor.

Toen ik 3 jaar geleden bij mijn baasjes kwam wonen had ik last van mijn hangoortjes en toen bleek na veel verschillende witjassen en eindelijk bij de juiste kwam, dat ik geopereerd moest worden en sindsdien heb ik een paar keer per week hulp nodig met het schoonmaken van mijn oortjes maar dat laat ik prima toe.

Ook heb ik 2 x E.c gehad maar gelukkig heb ik daar niks aan overgehouden en om zoveel mogelijk stres te vermijden willen mijn baasjes het risico niet lopen dat ik door het koppelen weer stres krijg en ik dan toch E.c krijg.

Maar wie weet kan ik als ik de verandering van de verhuizing goed doorstaan heb en geen terugval heb gekregen toch weer een vriendje krijgen, maar voor nu kiezen mijn baasjes er voor om mij alleen uit te plaatsen.

Natuurlijk wel bij mensen die vaak thuis zijn en ik niet de hele dag en nacht alleen achter de geraniums zit.

Wel heb ik last van de gladde vloer laminaat/pvc  maar daarom hebben mijn baasjes een stuk met grote kleden in de kamer gelegd en zo kan ik toch lekker op de bank springen om samen te knuffelen en ik geef je ook lekkere kusjes en stop je met aaien dan geef ik je een boks en moet je gewoon weer lekker door gaan met aaien.

Mijn karakter is zoals de teddy's zijn gewoon lief en zachtaardig en grappig, ik ben trouwens een bekendheid op instagram want daar heb ik gewoon insta en daar kun je zien hoe ik leef en zo kun je ook altijd wat aan mijn baasje vragen over mij je kunt mij vinden op insta pluis_bun en mijn baasje kan je ook zoveel over mij vertellen dus kun je haar altijd via instagram bereiken.

Mijn vacht heeft natuurlijk wekelijks onderhoud nodig en ik heb hier de trimster aan huis hoe luxe is dat ze komt niet iedere week hoor nee als er weer een mooie coupe aangemeten moet worden en voor de rest is wekelijks borstelen iets wat mijn baasje doen.

Nou dit het het wel z'n beetje dus ben jij nou op zoek naar 1 konijn voor binnen en kun je mij geven wat ik vraag neem dat contact met vjanssen@upcmail.nl dan kan zij je in contact brengen met mijn baasje.