Skip to content

Luke en Carrie

Ik, Carrie ben de dame in dit koppel en ik ben 10 jaar en ik heb toch een mooie jonge god aan de haak geslagen want Luke is namelijk pas 5 jaar maar wij maken ons niet druk over onze leeftijden hoor want het gaat om de liefde en die is er volop.

Wij zijn namelijk super verliefd op elkaar en wij zijn buiten bijzonder knap, lief tegen alles en iedereen en echt er zijn lieve koppels en hele lieve koppels nou wij zijn het allerliefste koppel wat er is.

Nu zijn wij met spoed op zoek naar een super lief baasje want ik heb slechte kiezen ik eet er prima mee hoor op dit moment maar ze vinden het een te groot risico om mij onder narcose te brengen om mijn kiezen te slijpen.

En omdat ik het prima functioneer laten we het op z'n beloop en zijn we op zoek naar een lief baasje die ons een lekker plekje heeft zodat wij samen nog een mooie tijd hebben voor zolang het voor mij duurt.

Wat eerlijk is eerlijk hoe lief ze ook zijn in de opvang van de kleine ruimte worden we natuurlijk niet blij en hoe mooi zou het zijn als we snel een mooie ruime ren gaan krijgen en je zult enorm van ons gaan genieten want we zijn zo schattig en lief samen.

Nu hoop ik trouwens wel dat mocht ik er tussen uit piepen  wat ik echt nog niet van plan ben, dat ons baasje Luke dan weer een nieuw lief meisje voor hem gaat zoeken want ik zou niet willen dat hij de rest van zijn leven verdrietig alleen blijft.

Kun jij ons dit alles geven neem dan snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle dan hopen we elkaar snel te ontmoeten.