Skip to content

Boris

Ik ben een super mooie gecastreerde ram en ik ben 9 jaar ik ben een waanzinnig lief en knuffelig konijn maar natuurlijk wel met de pootjes op de rond hoor.

Een hele tijd terug heb ik een vriendin gehad maar ik woon nu al best lang alleen en vind ik het tijd worden om weer een lief meisje te vinden om samen onze oude dag door te gaan brengen bij een lief baasje waar wij de rest van ons leven samen door mogen brengen.

Ik ben nog heel erg gezond alleen werkt een oogje niet meer maar daar redt ik mij prima mee hoor. Ik ben in maart nog naar de witjas geweest voor mijn jaarlijkse entingen geweest dus ik ben weer beschermd tegen de 3 dodelijke konijnen ziektes.

Ben jou nou op zoek naar een echte goedzak stop dan maar met zoeken want dan heb je mij gevonden en hoop ik dat je snel een foto van jou huisvesting stuurt naar vjanssen@upcmail.nl.

Dan zorgt zijn dat mijn baasje die te zien krijgt en ze zorgt dat onze baasjes contact met elkaar opkunnen nemen om te kijken of wij elkaar lekker vinden ruiken en of ons karakter past, want dat zorgt dat we voor elkaar vallen.

Ik woon in Bunde ( regio Maastricht ) en ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten.