Skip to content

Pebbels

Ik ben een gecastreerd ventje van 10 jaar en ook ik ben mijn liefde verloren en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en tja nu zoek ik een nieuw baasje die ook een eenzaam vrouwtje heeft.

Ik zit een beetje in een mistige omgeving dus je ziet mij niet zo heel duidelijk maar ik heb een leuke vacht met verschillende kleurtjes er in en geloof mij in het echt ben ik heel erg knap, ik ben een rustig ventje en hoef niet zo veel drukte om mij heen.

Ik ben wel erg nieuwsgierig en ik sta nu ook op mijn achterpootjes omdat ik even wilde kijken of er toevallig al een meisje aan komt, ik ben geen schootkonijn hoor maar als ik je goed ken kom ik graag even bij je kijken.

Ik ben gewend om buiten te wonen en vind het heerlijk om lekker in de tuin rond te hippen maar dan natuurlijk wel met jou lief meisje, ik ben verder nog lekker gezond en ben klaar voor een date en een verhuizing.

Wil jij nou een date met mij stuur dan een mail met een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon nu in Wolvega en ik hoop je snel te ontmoeten.