Skip to content

Binkie

Ik ben een gecastreerd ventje van 7.5 jaar en helaas ben ik op zoek naar een nieuw vriendinnetje en een nieuw baasje.

In januari ben ik bij de witjas geweest en die heeft mij een prikje gegeven tegen de 3 dodelijke ziektes en mij ook weer goed nagekeken, ik had wat kale plekje op mijn oortjes en daar heb ik no stronghold voor gekregen en dat is gelukkig weg nu.

Ik ben een lief ventje en ben handtam ik was in mijn relatie wel dominant ik ben nu eenmaal graag de baas, een lieve rustige voedster heeft denk ik wel mijn voorkeur maar ach je weet het niet in iedere relatie kun je weer anders reageren.

En wie weet ruikt mijn nieuwe vriendin wel zo lekker dat mocht zij de baas willen zijn ik alle oke vind als ik maar bij haar mag wonen.

Ik heb wel mijn hele leven last van plakpoep en dat komt zeker bij Nederlandse hangoordwergen vaker voor omdat ze geen nek hebben en daardoor de draai naar hun kontje moeilijker kunnen maken.

Ik mag ook wel wat gewicht kwijtraken en ze kijken hier of het helpt om mijn voer wat te veranderenen weet je ze hebben mijn billen geschoren daardoor blijft er ook minder aan mijn kontje hangen.

Nu hoop ik dat dat voor jou geen probleem is en dat je mij een kans op weer een fijn leven met een lief meisje wil gaan geven neem dan contact op met www.knaagspoor.nl in Ridderkerk

Pebbels

Ik ben een gecastreerd ventje van 10 jaar en ook ik ben mijn liefde verloren en mijn baasjes willen stoppen met het houden van konijnen en tja nu zoek ik een nieuw baasje die ook een eenzaam vrouwtje heeft.

Ik zit een beetje in een mistige omgeving dus je ziet mij niet zo heel duidelijk maar ik heb een leuke vacht met verschillende kleurtjes er in en geloof mij in het echt ben ik heel erg knap, ik ben een rustig ventje en hoef niet zo veel drukte om mij heen.

Ik ben wel erg nieuwsgierig en ik sta nu ook op mijn achterpootjes omdat ik even wilde kijken of er toevallig al een meisje aan komt, ik ben geen schootkonijn hoor maar als ik je goed ken kom ik graag even bij je kijken.

Ik ben gewend om buiten te wonen en vind het heerlijk om lekker in de tuin rond te hippen maar dan natuurlijk wel met jou lief meisje, ik ben verder nog lekker gezond en ben klaar voor een date en een verhuizing.

Wil jij nou een date met mij stuur dan een mail met een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje.

Ik woon nu in Wolvega en ik hoop je snel te ontmoeten.