Skip to content

Gismo en Silvermist ( binnen konijnen )

Ik, Gismo ben het ventje in onze relatie en ik ben een teddy en ik ben nog 3 maandjes 6 want op 4 april wordt ik 7 en mijn knappe meisje die is op 21 december pas 3 jaar geworden en heb ik dat niet mooi voor elkaar een lekkere jonge blom heb ik aan de haak geslagen.

Wij zijn beide teddy's en dat betekend dat we buiten dat we heel knap ook lief en wat rustige konijnen zijn, maar ook dat we vachtonderhoud nodig hebben om zo mooi en knap te blijven.

Dat vachtonderhoud is bijna van levensbelang zou je kunnen zeggen want als onze vacht niet wekelijks geborsteld wordt en in model gehouden wordt gaat onze vacht vervilte en dat betekend dat onze haren zo vast op onze huid komen te zitten dat we pijn krijgen dat er onder jeuk en vaak mijten en schilvers onder komen.

En weet je bij sommige die hier in de opvang komen zitten er hele klonten poep aan hun billen en zit het haar vast gegroeid om hun pootjes heen zo erg dat ze niet meer kunnen lopen, gelukkig hebben wij dat niet maar daar moet je ons dan ook goed voor onderhouden.

Maar dat vinden we niet erg hoor en we laten het ook goed toe en zo krijgen we ook een mooie band want tussen door een knuffel en een rozijntje als we klaar nou  hoe leuk is dat. Weet je dat ze hier in de opvang ook een rittenkaart hebben om ons 5x gratis te laten verzorgen en mocht je het nooit gedaan hebben kunnen ze je dat heel goed leren.

Want eerlijk zijn er mooiere konijnen dan dat wij zijn, wij vinden natuurlijk van niet.:-)

Nou heb jij lekker de ruimte want wij zijn geen show konijnen hoor ondanks ons uiterlijk en wat sommige mensen denken, nee ook wij vinden het heerlijk om te rennen in de tuin, om lekker vies te worden en om gewoon konijn te zijn neem dan contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl en dan komen wij jou graag vermaken met z'n tweetjes.