Skip to content

Charmender en Kiki

Wij zijn een koppel konijnen en wij zijn in januari 6 jaar geworden en dat is nog een lekkere jonge leeftijd voor een senior koppel.

Want wij kunnen met gemak een jaar of 12/13 worden dus we kunnen nog wel even mee, wij zijn z'n koppel wat leuk was voor de kinderen zeker toen we jonger waren maar helaas nu kijken ze niet meer naar ons om en daarom zitten we nu in de opvang.

En nu zoeken wij baasjes die ons wel de aandacht geeft die we verdienen, en waar gaat het om wij hebben elkaar dus je hoeft echt niet de hele tijd bij ons te zitten, nee hoor we verwachten alleen op tijd lekker eten, schoon bakje water, lekker vers hooi en de ruimte die schoon gehouden wordt.

Dat is toch niet te veel gevraagd lijkt ons, en wat krijg je terug van ons nou gewoon 2 lieve en gezellig konijnen in je tuin en we zijn stapel op elkaar dus doen ook echt alles samen en hoe leuk is dat om naar te kijken.

Een aaitje daar komen we ook voor maar het liefst knuffelen we lekker de hele dag met elkaar, dus zoek je een lief koppel konijnen die er knap uit zien dan hoef je niet verder te zoek en heb je ons gevonden.

Wij wonen nu bij www.flappus.nl in Zwolle en hopen dat je ons snel op komt halen zodat we weer een eigen baasje en plekje hebben.

 

Gismo en Silvermist ( binnen konijnen )

Ik, Gismo ben het ventje in onze relatie en ik ben een teddy en ik ben nog 3 maandjes 6 want op 4 april wordt ik 7 en mijn knappe meisje die is op 21 december pas 3 jaar geworden en heb ik dat niet mooi voor elkaar een lekkere jonge blom heb ik aan de haak geslagen.

Wij zijn beide teddy's en dat betekend dat we buiten dat we heel knap ook lief en wat rustige konijnen zijn, maar ook dat we vachtonderhoud nodig hebben om zo mooi en knap te blijven.

Dat vachtonderhoud is bijna van levensbelang zou je kunnen zeggen want als onze vacht niet wekelijks geborsteld wordt en in model gehouden wordt gaat onze vacht vervilte en dat betekend dat onze haren zo vast op onze huid komen te zitten dat we pijn krijgen dat er onder jeuk en vaak mijten en schilvers onder komen.

En weet je bij sommige die hier in de opvang komen zitten er hele klonten poep aan hun billen en zit het haar vast gegroeid om hun pootjes heen zo erg dat ze niet meer kunnen lopen, gelukkig hebben wij dat niet maar daar moet je ons dan ook goed voor onderhouden.

Maar dat vinden we niet erg hoor en we laten het ook goed toe en zo krijgen we ook een mooie band want tussen door een knuffel en een rozijntje als we klaar nou  hoe leuk is dat. Weet je dat ze hier in de opvang ook een rittenkaart hebben om ons 5x gratis te laten verzorgen en mocht je het nooit gedaan hebben kunnen ze je dat heel goed leren.

Want eerlijk zijn er mooiere konijnen dan dat wij zijn, wij vinden natuurlijk van niet.:-)

Nou heb jij lekker de ruimte want wij zijn geen show konijnen hoor ondanks ons uiterlijk en wat sommige mensen denken, nee ook wij vinden het heerlijk om te rennen in de tuin, om lekker vies te worden en om gewoon konijn te zijn neem dan contact op met www.konijnenopvanghillegom.nl en dan komen wij jou graag vermaken met z'n tweetjes.

Siem en Saar ( binnen konijnen )

Ik, Siem ben de man in onze relatie en ik ben 7,5 jaar en ik kijk even goed in de camera of er al een nieuw baasje zich meld voor ons, Saar is 7 en zij is gesteriliseerd en dat is fijn want dan heeft ze wat minder last van haar hormonen daar ben ik ook blij mee want z'n hitsig ding in het voor en na jaar is voor ons mannen echt niet fijn.?

Saar is zoals vaak in de relaties de baas en ik laat het maar zo het heeft geen zin om je daar druk om te maken want zo zijn de meeste vrouwen. Ik lig gewoon lekker tegen haar aan en dat vind zij ook fijn.

Wij houden niet zo van knuffelen met de tweebeeners maar natuurlijk zijn we wel heel nieuwsgierig als ze wat te eten bij zich hebben, wij wonen binnen en hippen lekker de woonkamer rond.

We wonen nu 5 jaar binnen en dat vinden we oke hoor maar we zouden het vast ook heel leuk vinden om straks in het voorjaar lekker buiten te gaan wonen, lekker de wind door je vacht heen laten waaien en er is zoveel meer te beleven dan binnen.

Onze baasjes krijgen een tweeling en zie je die al door de kamer kruipen nou dan wordt het wel heel druk op de grond en dat vinden wij minder prettig en vandaar dat wij nu op zoek zijn naar andere baasjes.

Wij zijn jaarlijks gevaccineerd tegen de 3 dodelijke ziektes en altijd goed gekeurd door de witjas, dus ben jij op zoek naar voor nu 2 super leuke en knappe konijnen stuur dan een foto van jou huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met onze baasjes.

Wij wonen in Pijnacker.

 

Limmie en Stippie

Wij zijn een super verliefd koppel en ik, Limmie ben een heel lief en zachtaardig voedstertje met een mooie madagaskar kleurige vacht in september word ik 6 jaar en mijn grote liefde is een gecastreerd leeuwenkopje en is net zo oud.

Wij hebben samen in een heerlijk grote tuin geleefd waar we heerlijk konden rennen en gek doen met elkaar, alleen gingen onze baasjes verhuizen naar een stadswoning waar het tuintje echt te klein was voor ons.

We zijn toen naar een ander baasjes gegaan die wel een mooie grote tuin had maar daar liepen al wat konijnen rond en dat vonden wij best spannend ook wel een beetje leuk maar we hadden liever de tuin voor ons zelf.

Ons baasje heeft een mooie ruime ren gemaakt in een mooie konijnenschuur en op zich hebben we het daar wel goed maar toch missen we de tuin om lekker in rond te scharellen.

Nu heeft ons baasje besloten om toch op zoek te gaan naar een ander baasje voor ons zodat alle konijnen bij haar en wij echt de juiste ruimte hebben. Denk jij nou jullie zijn super leuk om in onze tuin rond te komen hippen stuur dan een foto van je woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met ons baasje en wie weet heb jij ons straks in de tuin rond hippen want echt we zijn super leuk.

Ons baasje komt regelmatig in de regio Amersfoort en Achterhoek dus wat afstand betreft zou het wel goed kunnen komen.

Popeye en Olijfje

Wij zijn een koppel wat niet echt de juiste verzorging en ruimte heeft gehad, ik Popeye ben de man in onze realtie en ik ben helemaal verliefd op mijn Olijfje samen kwamen we naar de opvang en daar bleek al snel dat we niet echt te juiste voeding hebben gehad en ook niet de nodige aandacht.

Bij Olijfje waren er made op haar vacht neer gestreken en gelukkig zagen ze dat hier gelijk zodat die nare made niet in haar velletje hebben kunnen komen en ze hebben haar hier gelijk behandeld.

Bij mij waren mijn tanden niet oke en die zijn door de witjas er uitgetrokken en daar heb ik gelukkig geen last meer van en ik kan gewoon lekker biks eten alleen de groeten moeten wat kleiner gesneden worden.

Nou ze zagen hier natuurlijk gelijk dat we beide veel te zwaar waren en dat we op dieet moesten, we hebben nog geprobeerd om onze buik in te trekken dat het niet zo opviel want dieeten is geen hobby van ons.

Maar als we te zwaar zijn kunnen we ook niet goed bij ons kontje om onze blindedarm keutels op te eten en juist die zijn super belangrijk om onze darmen gezond te houden, en als die aan onze billen blijven plakken komen daar die nare made op af.

Ook hebben we te weinig beweging gehad en daarom zoeken we nu lekker de ruimte zodat we wat gewicht verliezen als we lekker veel rond kunnen hippen. We zijn al best lang in de opvang en dat komt vast omdat we alle twee zwart zijn en gewone oren hebben en dan kiezen mensen ons vaak niet en lopen ze door naar een koppel met hangoren en verschillende kleurtjes in hun vacht.

Maar wij zijn echt super leuke en lieve konijnen waar je heel veel van kunt genieten als we in jou tuin lekker rond mogen hippen en we zijn ook nog niet echt heel oud hoor we zijn geschat op een jaar of 5 en kunnen nog een hele tijd mee.

Nu hopen we dat het helpt dat we op deze site staan en dat daar mensen ons zien die het niet uitmaakt dat we beide zwart zijn maar dat ze ons gewoon leuk en mooi vinden en een mooie ruimte hebben waar wij in mogen komen wonen, heb jij dat nou neem dan maar snel contact op met www.flappus.nl in Zwolle want daar wonen we nu al sinds augustus en dat is toch echt te lang.