Skip to content

Boas

Ik ben een gecastreerd ventje van bijna 8 jaar en ik ben een ex-show konijn en dat betekend dat ik een heel erg knap ventje ben en buiten dat ik wel heel knap ben, ben ik ook nog eens heel erg lief.

Ik ben een echte knuffelkont en ik ben een rustig en zachtaardig ventje en ik ben op zoek naar een lief en zachtaardig meisje wat zeker geen pittig ding is want daar hou ik niet van.

Ik vind het fijn om lekker buiten rond te scharellen maar ik vind dat het leukst  samen met jou in een lekker ruime ren, ik ben vrolijk en zeker geen suf oud ventje hoor.

Ik sta knap op de foto he dat komt dat ik dat wel gewend ben en ik probeer een beetje zwoel naar je te kijken en hopelijk helpt dat om snel een meisje en een baasje te verleiden.

Ben jij nou voor mij gevallen en wil jij het nieuwe jaar beginnen super goed beginnen en heb jij een eenzaam meisje neem dan snel contact op met vjanssen@upcmail.nl en stuur dan gelijk een foto van je huisvesting mee dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje, ik woon nu in Alphen aan de Rijn en hoop jou snel te ontmoeten en het nieuwe jaar goed te beginnen.

Turbo ( binnen konijn )

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en ik hoop op 3 april 10 jaar te worden, ik heb net mijn 3de meisje verloren en dat is niet leuk ik heb ze altijd heel goed verzogd ik heb ze alle 3 lekker gepoetst en ben dan ook een zorgzaam type.?

Mijn baasjes gaan in februari op wereldreis en ik snap dat ik niet mee kan en daarom zoekt mijn baasje een heel goed en lief nieuw baasje met natuurlijk een lief meisje die ook alleen achter gebleven is.

Het maakt mij niks uit of ze groot of klein is hoor want mijn laatste liefde was een Franse hangoor dus het maakt niet uit hoe groot mijn meisje als ze maar lekker ruikt en onze karakters passen, ik had trouwens wel heel veel werk om mijn mooie Franse dame te poetsen.

In het begin van de koppeling kan ik nog wel eens pittig reageren maar dat is meer onzekerheid hoor ik wil niet gelijk laten zien dat ik een zorgzaam type ben want dan maken de dames misbruik van mij.

Ik ben gewend aan veel ruimte binnen in huis maar in het voorjaar en in de zomer vind ik het ook leuk lekker rond te scharrelen in de tuin, wat eten betreft ben ik gek op een stukje banaan, appel of een druif en ook sla vind ik lekker van het fruit mag ik natuurlijk niet te veel want daar zit veel suiker in en dat is niet zo heel gezond.

Biks krijg ik 2x per dag en dan heb ik de Supreme Selective en daar doe ik het goed op en natuurlijk ook lekker veel hooi ook ben ik op 9 juni bij de witjas geweest voor de 3 dodelijke konijnen ziektes en dat is fijn want ook al woon ik binnen ook daar komen muggen en andere stekende insecten die die ziektes over kunnen brengen. 

Ik heb wel een beetje een snotneusje waar ik wel antibiotica voor gehad heb maar dat hielp niet echt  het is dan misschien wel chronische maar het wil niet zeggen dat jou konijn dat dan ook krijgt hoor..

Ik ben verder een vrolijk en gezellig ventje en ik spring ook gerust bij je op de bank, maar lekker chillen doe ik ook graag het liefs in het zonnetje en het liefst samen met jou, ben jij nou op zoek naar een gezellig vrolijk ventje op leeftijd voor binnen stop dan met zoeken want hier ben ik.

En mocht jij interesse hebben in een date met mij stuur dan een foto van je huisvesting naar vjanssen@upcmail.nl dan zorgt zij voor het contact met mijn baasje en ik woon in Sint Michielsgestel, nou ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Ted

Ik ben een gecastreerd ventje van 8 jaar en ik woonde samen met Flora en was heel erg gelukkig met haar, zij was een stuk jonger maar dat maakte voor ons niks uit we woonde samen en waren heel verliefd.

En nu sta ik alleen op de site en niet omdat Flora dood is gegaan hoor nee ze werd verliefd op alle mannen in de opvang en ging vet stoer zitten doen, ze ging boos tegen mij doen en ze wilde steeds laten zien dat zij de baas was.

Ik werd er echt niet blij van en gelukkig hebben ze haar nu bij mij weggehaald en zoekt ze maar lekker een andere vent lekker eentje die niet z'n goedzak is zo als ik wel ben want ik liet het gedrag toe want ik vond haar wel lief. 

Ik ben een teddy wat betekend dat ik vachtverzorging nodig heb, en dat moet echt wel 1x per week goed geborsteld worden, want anders gaat mijn vacht heel erg klitten en dan gaat het vast op mijn huid zitten en dat doet heel zeer.

Ik laat het goed toe hoor en zo kunnen we ook een goede band opbouwen, zo kun je weg smelten in mijn mooie blauwe ogen en ik hoop dat jij een lieve wat rustigere voedster hebt die een lief ventje zoekt en ook smelt voor mijn looks.

Heb jij lekker de ruimte en een eenzaam meisje neem dan contact op met www.flappus.nl in Zwolle daar zit ik op jou te wachten.

Adam

Ik ben een gecastreerd ventje van 5 jaar jong en ik ben zo blij dat ik in de opvang ben gekomen want weet je ik zat bij nog een ventje en nou dat was toch een baas tja het gaat meestal wel fout tussen gelijke geslachten maar ja dat weet nog niet iedereen en dan ook gewoon al 5 jaar..

Hij wilde de baas zijn en dat heb ik maar laten gebeuren want ik wilde geen ruzie maken maar ik durfde ook niet veel hoor stel je voor dat hij weer boos tegen mij deed, dat is ook de reden dat ik wat terug getrokken ben en zeker niet met mijn neus voor aan sta.

Ik heb echt even de tijd nodig om te wennen en om mensen maar ook konijnen te leren vertrouwen, ook in de opvang vind ik mensen spannend maar inmiddels weet ik wel dat ze het goed met mij voor hebben.

Want weet je ze hebben mij beloofd dat ik nu een konijnen leven ga krijgen zo als het hoort, daarvoor moest ik wel naar de witjas om wat ronds in leveren wat ook niet zo prettig was, maar als ik dat moet doen om dan met een lief meisje samen te mogen leven vind ik dat prima.

Ik ben bijna zo ver dat ik op date mag en dat is vanaf 23 december en ik hoop dat dit mijn laatste eenzame kerst wordt en ik volgend jaar kerst een lief meisje met een mooie ruime ren en een lief baasje waar ik de rest van mijn leven bij mag blijven wonen.

Ik ben wel een konijn wat vacht onderhoud nodig heeft maar daar kunnen ze in de opvang alles over vertellen verder ben ik wel een lief ventje hoor er zit geen kwaad in mij maar ja de situatie waar ik in woonde zorgde voor mijn onzekerheid, dus heb jij een lief zachtaardig meisje die mij aan de poot meeneemt en leert dat het konijnen leven echt mooi kan zijn dan hoop ik dat je na 23 december snel een date afspreekt om elkaar te ontmoeten.

Ik zit bij www.opvangcentrumdemaashorst.nl in Oss en wacht vol smart op jou.