Skip to content

Stip

Ik ben een gecastreerd ventje van 9 jaar en je snapt vast wel waarom ik Stip heet want hoe grappig zijn die 3 stipjes op de zijkant van mijn knappe body.?

Helaas is van de week mijn lieve meisje overleden en daar wordt je natuurlijk niet blij van maar we hebben het samen heel fijn gehad, nu sta ik op deze site omdat de kinderen bijna uit huis gaan en daar waren wij van, onze baasjes willen niet dat ik alleen achterblijf en daarom zoeken ze een ander lief baasje die een eenzaam meisje heeft waar ik bij mag gaan wonen.

Ik ben echt nog een super fit ventje en ben heel sociaal naar mijn meisje geweest ik deed haar lekker wassen en kroop lekker tegen haar aan maar ik wilde ook nog wel eens op haar rijden hoor gewoon om een beetje net te doen of ik de baas was.

Heb jij nou een eenzaam meisje die ik lekker warm kan houden nu het snel kouder wordt stuur dan een foto met je woonruimte naar vjanssen@upcmail.nl dan kunnen we misschien snel een date afspreken en hopen dat het klikt tussen ons beide.

Ik woon in Edam en ik hoop je snel te ontmoeten.