Skip to content

Pipa

Ik ben een gecastreerd rammetje van 6 jaar jong en ze noemen mijn ras een Rus, nou ja als of ik uit Rusland kom nou echt niet ik versta gewoon Nederlands hoor, ik ben een heel erg lief en zachtaardig ventje en ik ben zeer nieuwsgierig naar jou en alles wat er om mij heen gebeurt..en een aai nou kom maar op hoor..

Ik ben gewoon een ideaal konijn en weet je ik heb 6 jaar lang alleen geleefd en ben dus een konijnen maagd, nog nooit een ander konijn gezien en nu hebben ze hier beloofd dat ik een vriendin ga krijgen..wel graag een die mij aan de poot neemt en mij de konijnentaal leert want ik heb geen idee hoe samen wonen is..

Een dame met pittige bontslofjes die hoeft niet langs te komen hoor maar gewoon een met een lekker luchtje en een gouden karakter en natuurlijk ook een die lekker de ruimte heeft..wat leeftijd betreft doe ik niet moeilijk hoor een rustig meisje van een jaar of 3/4 of ouder is geen probleem voor een 6 jarige..

Dus ben je verliefd geworden op mijn mooie uiterlijk en mijn karakter en pas ik in jou mooie ruime ren neem dan snel contact op met www.konijnenenknaagdierenpension.nl in Spijk (regio Zevenaar) dan ga ik graag mee om te gaan genieten van een konijnen leven zo als het hoort..

 

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options